Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Podžus izstājas ceturtdaļfināla mačā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Podžus izstājas ceturtdaļfināla mačā
Mārtiņš Podžus
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Sezonas pirmo turnīru ar nenospēlētu pilnu maču ceturtdaļfinālā pabeidza Latvijas otrais numurs Mārtiņš Podžus (ATP 564.), kurš Aningas "Futures" turnīra trešajā spēlē ar 3:6, 1:2 zaudēja 18 gadus vecajam japānim Šindzi Hazavam (ATP 1311.).

Podžus savu gada pirmo turnīru bija sācis ļoti iespaidīgi, pirmajos divos mačos ne reizi netiekot nobreikots un ar divām drošām uzvarām aiztraucoties uz ceturtdaļfinālu.

1. setā vienīgais breiks notika astotajā geimā, pēc kura Hazava izservēja setu. Savukārt 2. setā Podžus pēc serves zaudēšanas trešajā geimā nolēma pamest cīņu.

Podžus, kurš šonedēļ bija Ķīnā izlikts ar otro numuru, ar divu kārtu pārvarēšanu nopelnīja divus reitinga punktus. Viņš arī nākamajās divās nedēļās bija plānojis spēlēt māla seguma turnīros šajā pilsētā, taču pēc šodienas izstāšanās atsauca dalību.

Podžus ar izstāšanos spēles laikā pabeidzis trīs no pēdējiem četriem turnīriem! Mārtiņam novembrī Taizemē pat bija divi turnīri pēc kārtas ar tādiem mačiem.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja