Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Ostapenko un Sevastovai Sinsinati pirmais mačs pret kvalifikācijas uzvarētāju

Ostapenko un Sevastovai Sinsinati pirmais mačs pret kvalifikācijas uzvarētāju
Aļona Ostapenko
Foto: AFP/Scanpix

Piektdienas vakarā notikušajā Sinsinati "Premier 5" sērijas turnīra izlozē noskaidrojās, ka abas Latvijas spēlētājas Aļona Ostapenko un Anastasija Sevastova savu pēdējo turnīru pirms "US Open" sāks pret tenisisti, kura būs pārvarējusi kvalifikāciju.

Sinsinati ir tāds pats formāts kā šonedēļ Monreālā, proti, no 1. kārtas brīvas tikai Top 8 izsētās tenisistes, tāpēc abām Latvijas pārstāvēm jāsāk jau no pirmā posma.

Aļona Ostapenko (WTA 11.) Sinsinati spēlējusi nesekmīgi, uzvarot tikai vienā mačā (1-2), kas viņai izdevās 2016. gadā pret Annu Karolīnu Šmīdlovu, savukārt pērn zaudējums 1. kārtā Aleksandrai Kruničai.

Anastasija Sevastova (WTA 19.) pirms gada sasniedza 3. kārtu (105 punkti), kur zaudēja Simonai Halepai. Sevastovai tā bija debija Sinsinati pamatturnīros, iepriekš šeit divreiz zaudējot kvalifikācijā.

Abas mūsu tenisistes savu pirmo pretinieci uzzinās tikai svētdien, kad beigsies kvalifikācijas turnīrs. Ostapenko zarā 2. kārtā ir Naomi Osakas un Jekaterinas Makarovas mača uzvarētāja, bet Sevastovai pirmās barjeras pārvarēšanas gadījumā būs jātiekas ar ASV tenisisti – Medisonu Kīsu vai Betāniju Mateku-Sendsu.

Šāda līmeņa turnīros ir ļoti spēcīgs kvalifikācijas dalībnieču sastāvs, kas ir iespaidīgāks nekā vairākos "International" pamatturnīros – par vietu Sinsinati pamatsacensībās cīnīsies 10 piecdesmitnieka tenisistes un vēl vairākas spēcīgas spēlētājas.


, 2018-08-11 12:08, pirms 6 gadiem
1 un 2 rakete jau vairāk kā gadu mums nemainīgas. Ir pamatotas cerības ka tuvēko gadu laikā 4 rakete apsteigs trešo. Ne jau tādēļ ka Marcinkeviča kļūs vājāka , bet cerības uz Vismani.
, 2018-08-11 12:32, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: 1 un 2 rakete jau vairāk kā gadu mums nemainīgas. Ir pamatotas cerības ka tuvēko gadu laikā 4 rakete apsteigs trešo. Ne jau tādēļ ka Marcinkeviča kļūs vājāka , bet cerības uz Vismani.
Neko jaunu nepateici. Vismanes vieta atkarīga, cik smagi strādās. Nē nu tā ir visiem. Es ar to domāju tos 10-20%, kur cits var mazāk strādāt dēļ fiziskiem dotumiem un talanta. Konkrēti runāju par Kamillu Bartoni.
Abas skatīju 14-15 g.v. Daniela bija disciplinētāka, strādīgāka, Kamilla ar lielāku talantu un labākām auguma proporcijām.
Nedrīkst, protams, arī aizmirst trenerus. Gadās, ka nabadzīgākie talanti nenokļūst TS redzeslokā.
, 2018-08-11 12:41, pirms 6 gadiem
Вы забудете о сигаретах на следующее утро, если воспользуетесь этим советским методом БРОСИТЬ КУРИТЬ БЕЗ УСИЛИЙ! Ни физический, ни моральных усилий прикладывать не нужно. По этому методу я просто забыл о сигаретах и не курю 2 года, а стаж 26 лет был!
, 2018-08-11 12:51, pirms 6 gadiem
nicks rakstīja: Neko jaunu nepateici. Vismanes vieta atkarīga, cik smagi strādās. Nē nu tā ir visiem. Es ar to domāju tos 10-20%, kur cits var mazāk strādāt dēļ fiziskiem dotumiem un talanta. Konkrēti runāju par Kamillu Bartoni.
Abas skatīju 14-15 g.v. Daniela bija disciplinētāka, strādīgāka, Kamilla ar lielāku talantu un labākām auguma proporcijām.
Nedrīkst, protams, arī aizmirst trenerus. Gadās, ka nabadzīgākie talanti nenokļūst TS redzeslokā.
Neko jaunu arī nevēlējos pateikt. Marcinkeviča laikam tā arī dzīvosies +/- ap 300 to vietu. Vismanei iespējas strauji tuvoties.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.
Aļona Ostapenko. Foto: porsche-tennis.com
21

Ostapenko paliek uz nulles četros savos geimos, kapitulējot Štutgartē

Vācijas pilsētā Štutgartē sācies "WTA 500" mala turnīrs hallē. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko šovakar pirmajā kārtā zaudēja čehietei Lindai Noskovai - 3:6, 1:6.
Aļona Ostapenko. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Ostapenko desmitā kopš 19. februāra, Semeņistajai 113. vieta WTA rangā

Sieviešu tenisa asociācija (WTA) publiskojusi jaunāko pasaules rangu. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko atrodas "top 10" kopš 19. februāra, savukārt mūsu otrā rakete Darja Semeņistaja atkāpusies no 110. uz 113. vietu.