Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Mārtiņš Podžus uzvar vienspēlē, bet dubultspēlē zaudē kopā ar brāli Jāni

Mārtiņš Podžus uzvar vienspēlē, bet dubultspēlē zaudē kopā ar brāli Jāni
Mārtiņš Podžus
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

"Futures" turnīra 1. kārtas barjeru vienspēļu sacensībās Itālijā pirmdien pārvarēja Mārtiņš Podžus. Tikmēr ITF turnīrā Čehijā pēc nospēlētiem diviem setiem cīņu neturpināja Alise Čerņecka.

ATP Ranga 571. vietā esošais Mārtiņš Podžus šonedēļ spēlē "Futures 15 000" kategorijas turnīrā Bergamo uz māla seguma, kur ar 7:6(1), 6:3 uzvarēja rangā vēl nebijušo Itālijas tenisistu Tomaso Rodžero. Viņš zaudējis visos deviņos "Futures" pamatturnīru mačos.

Jānis Podžus (ATP 1622.) spēlēja kvalifikācijā, kur zaudēja jau 1. kārtā. Jānis tādējādi reitinga punktus šonedēļ nav ieguvis, bet Mārtiņam pagaidām ir garantēts viens.

Abi brāļi dubultspēļu turnīrā zaudēja jau 1. kārtā, kur ar 4:6, 2:6 piekāpās Itālijas duetam Enriko Dalla Valle/Pjetro Rondoni.

WTA ranga 1006. vietas īpašniece Alise Čerņecka nenosargāja seta un breika pārsvaru un atteicās no 3. seta spēlēšanas Prerovas ITF 15 000 sērijas turnīra 1. kārtas mačā pret Čehijas tenisisti Johanu Markovu (#690), divarpus stundas ilgā mačā zaudējot ar rezultātu 7:5, 5:7. Čerņeckai šogad ITF pamatturnīros ir 1-4 bilance.

Divas Latvijas tenisistes nedēļas nogalē zaudēja ITF kvalifikācijas turnīru 1. kārtas mačos – Irinai Ļapustinai (WTA 1062.) neveiksme Hodmezevāšārhējas ITF 60 000 turnīrā, bet rangā neesošā Anna Ozerova jau pēc pirmās cīņas izstājās ITF 15 000 turnīrā Minskā.


, 2018-06-11 18:27, pirms 6 gadiem
Latvijas tenisa slava balstās uz 3 tenisistiem. Tālāk turpinājuma nav.
, 2018-06-11 19:17, pirms 6 gadiem
pūce rakstīja: Latvijas tenisa slava balstās uz 3 tenisistiem. Tālāk turpinājuma nav.
uz kurām?
, 2018-06-11 20:15, pirms 6 gadiem
fanu klubs#13 rakstīja: uz kurām?
Sevastova, Ostapenko un Gulbis.
Šiem brāļiem pagaidām progress nekāds baigais nav, varbūt minimāls un to pratīs pateikt lielāki eksperti, bet no malas izskatās, ka stāv uz vietas viss
, 2018-06-11 20:53, pirms 6 gadiem
Kas ar Lībieti un viņa traumu?Kas zināms?
, 2018-06-11 21:16, pirms 6 gadiem
Kārlis Ozoliņš ir ļoti labs. Atliek vien virzīt izaugsmei un kaut nepietrūktu finanses. Pukše tā neko, labi fiziskie dotumi. Ar smagu darbu varētu izsisties. Tālāk gan bēdu ieleja, vairāk nekā par pamatsitienu no ērtās puses, nav. Meitenēm pilnīgs tukšums. Ok, D.Pavlova meitenēm vismaz ir skatāma tehnika. Nenosaukšu vārdā, ir meitene arī ar labu tehniku, taktisku zīmējumu, bet tie auguma parametri .... Līdz 160 cm ir lielākā daļa jaunās censones. Ok, kāda paaugsies.
Jau manis pieminētās Jakovļevas izteicieni par labajiem vietējiem treneriem. Īsti nepiekritīšu. Stāja, sitiena izpildījumi nu galīgi nekādi. Pirmie treneri to visu lielākoties ir ielaiduši. Primārais, ko māk darīt, stipri uzsist no abām pusēm, gluži kā mūsu čempione. Sitiens gan sanāk ar līku muguru, no nepareizās kājas, ar nepareizi satvertu raketi. Bet kuru tas interesē.....
Ehh, nu ko tur, bērni ir fiziski aktīvi un nodarbināti. Ja 1 no 500 tiek junioru rangā, tad tas jau ir labi
, 2018-06-11 22:39, pirms 6 gadiem
Daugavpilī tenisa vairs nav, tas ir veiksmes stāsts. Tenisu reāli spēlē Rīgas un Liepājas jaunieši, citur vāji vai vispār nekā...
Visur tikai interesē naudu nokāst..būtu labāk popularizējuši mācību iespējas ASV, bet arī tur taču bez naudas netikt...
Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.