Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Marcinkeviča nenosargā pārsvaru, Vismane zaudē 21 izspēlē pēc kārtas

Marcinkeviča nenosargā pārsvaru, Vismane zaudē 21 izspēlē pēc kārtas
Diāna Marcinkeviča. Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Latvijas tenisistes ceturtdien piedzīvoja zaudējumus ITF W25 turnīru 2. kārtas cīņās. Valsts trešā rakete Diāna Marcinkeviča nespēja sasniegt ceturtdaļfinālu Sanderlendā, bet ceturtais numurs Daniela Vismane tika graujoši apturēta Obidušā.

Diāna Marcinkeviča (WTA 267.) trīs stundas ilgā mačā ar 7:6(6), 6:7(3), 2:6 zaudēja bijušajai Top 50 spēlētājai Osenai Dodānai, kura spēlē pirmo turnīru kopš pagājušā gada jūlija. Francijas tenisiste pašreiz rangā ir tikai 402. vietā, bet viņas rekords ir 46. vieta. Dodānai ir viens WTA tituls, 2016. gadā uzvarot "International" kategorijas turnīrā Kvebekā (paklāja segums).

Marcinkeviča bija vadībā ar setu un 4:1, taču pārsvaru nenosargāja. Tehnisku iemeslu dēļ nav pieejama informācija par to, vai viņai bija mačbumbas. Zināms, ka Dodāna 2. setā divreiz servēja par palikšanu mačā, kad bija iedzinējos ar 4:5 un 5:6.

Marcinkeviča šogad piedalījusies piecos W25 turnīros, kur viņai ir 4-5 bilance. Diāna vienreiz sasniegusi ceturtdaļfinālu, janvāra beigās/februāra sākumā gūstot divas uzvaras Džodhpurā. Pēdējos divos turnīros Anglijā (Boltonā un Sanderlendā) viņa zaudēja 2. kārtas mačos. Abi ir "hard" seguma turnīri telpu apstākļos.

Daniela Vismane (WTA 648./ITF 77.) Obidušā uz paklāja seguma ar 3:6, 0:6 zaudēja Gruzijas tenisistei Mariamai Bolkvadzei (WTA 268./ITF 131.). Vismane tikai 66 minūtes ilgušajā cīņā no 3:4 zaudēja astoņos geimos pēc kārtas, šajā posmā arī ciešot ļoti neveiksmīgu punktu sēriju, kurā viņa zaudēja 21 izspēlē pēc kārtas! Daniela visā mačā uzvarēja tikai 5/17 izspēlēm ar otro servi.

Vismane piekto reizi piekto reizi spēlēja W25 pamatturnīrā, viņa šajā līmenī tikai vienreiz tikusi tālāk par 2. kārtu, pagājušā gada maijā sasniedzot ceturtdaļfinālu Balatonboglārā. Vismane Portugālē nopelnīja piecus WTA reitinga punktus, kas viņai ir pirmie WTA punkti 2019. gadā. Daniela līdz šai nedēļai šosezon bija spēlējusi tikai W15 turnīros, kur dod ITF punktus.

Vismanei Portugālē vēl palicis dubultspēļu turnīrs, kur viņa piektdien kopā ar bulgārieti Gerganu Topalovu spēlēs ceturtdaļfinālā.


, 2019-04-11 18:10, pirms 5 gadiem
Acīmredzot, turpinās viltīgā plāna īstenošana Vācijas izlases iemidzināšanai FedCup priekšvakarā
, 2019-04-11 18:12, pirms 5 gadiem
Kāds eksperts Te nesen komentēja, ka Daniela pāris gados Aļonu apdzīs... Es teiktu, ka drīzāk var nekad simtniekā netikt un kā Diāna malties pa trešo simtu, līdz apniks. Konkurence baigā un pat, ja esi top junioros, pilnīgi nekas nav garantēts pārejot pie pieaugušajiem. Protams, ceru, ka būs top līmenī, bet ir daudz kam jāsakrīt, lai tā notiktu.
, 2019-04-11 18:49, pirms 5 gadiem
rīts rakstīja: Kāds eksperts Te nesen komentēja, ka Daniela pāris gados Aļonu apdzīs... Es teiktu, ka drīzāk var nekad simtniekā netikt un kā Diāna malties pa trešo simtu, līdz apniks. Konkurence baigā un pat, ja esi top junioros, pilnīgi nekas nav garantēts pārejot pie pieaugušajiem. Protams, ceru, ka būs top līmenī, bet ir daudz kam jāsakrīt, lai tā notiktu.
Aļona jau no sava puses pēdējā laikā dara visu, ko var, lai Daniela viņu pēc pāris gadiem apdzītu.
Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.