Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Pavlovs soli no titula Itālijā, Dekmeijere pusfinālā ASV

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Pavlovs soli no titula Itālijā, Dekmeijere pusfinālā ASV
Līga Dekmeijere
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Sekmīgi dubultspēļu turnīros šonedēļ spēlē Latvijas tenisisti Deniss Pavlovs un Līga Dekmeijere. Denisam kopā ar itālieti Valteru Trusendi izdevies iekļūt Trento „Future” 15 000 finālā, bet Dekmeijere kopā ar amerikānieti Kimberliju Koutsu sasniegusi pusfinālu Klīrvoteras ITF 25 000 sērijas sacensībās.

Pavlova un Trusendi duets ir Trento turnīra galvenie favorīti, kuriem vienīgajiem turnīrs bija jāsāk no 2.kārtas (ceturtdaļfināla). Tajā pārliecinoši tika apspēlēti mājinieki Stefano Galvani un Tomaso Lago – 6:3, 6:4. Ceturtdienas vakarā Latvijas un Itālijas duets cīnījās pusfinālā, tiekoties ar čehu Janu Mertlu un slovāku Mihalu Pazicki. Šī cīņa jau grūtāka, tomēr uzvara Pavlovam un Trusendi – 3:6, 6:2, [10:6]. Līdz ar to Deniss revanšējās Mertlam par neveiksmi vienspēļu turnīra 1.kārtā.

Fināla sasniegšana katram no tenisistiem ļāvusi iegūt pa 15 reitinga punktiem, bet šovakar šo punktu skaitu iespējams papildināt par vēl 12, ja vien finālā izdosies apspēlēt Francijas duetu Kevinu Botī un Gregoru Burkē.

Tikmēr Līgai Dekmeijerei ASV pilsētā Klīrvoterā šovakar gaidām pusfināla mačs. Šajās sacensībās viņa spēlē kopā ar amerikānieti Kimberliju Koutsu un abu duets izlikts ar 4.numuru. Pirmās divas kārtas izdevies pārvarēt viegli – vispirms 6:2, 6:0 pret Magdu Okruašvili (Gruzija) un Mari Osaku (Japāna), bet vakar ieplānotā spēle pret amerikānietēm Greisu Minu un Džesiku Pegulu nemaz nenotika – sāncenses no tās atteicās.

Pagaidām Līga nopelnījusi 24 reitinga punktus, bet pusfinālā spēlēs pret Francijas duetu Stefānija Foreca Gakona un Irēna Pavloviča, kuras izliktas ar pirmo numuru.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page