Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Video: Gulbis: "Esmu pieradis celties 11:00, šodien man bija jāspēlē tik agri"

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš
Latvijas tenisa pirmais numurs Ernests Gulbis pēc šodien gūtās uzvaras Roterdamas "ATP World Tour 500" turnīra 1. kārtā, ar 6:4, 7:6(4) uzveicot Denisu Istominu, atzina, ka ar savu sniegumu pirmajā mačā bija apmierināts un fiziski jūtoties labi.

"Esmu pieradis mosties plkst. 11:00. Tagad man šajā laikā jau bija jāspēlē, tāpēc no mača lielu baudu neguvu. Priecīgs par uzvaru, jo pirmā spēle pēc "Australian Open", it īpaši telpās, nekad nav viegla. Par pašu spēli nav daudz sakāmā – nebija ne izcili, ne arī slikti," savu pirmo maču pēc gandrīz mēnesi ilgas pauzes komentēja Gulbis.

Vaicāts, kādā līmenī pašreiz ir viņa spēle, Ernests jokojot atzina, ka Roterdamas "ATP World Tour 500" turnīra līmenī: "Šodien bija tikai 1. kārta, jāiet soli pa solim. Abos pagājušā gada uzvarētājos turnīros sāku ļoti slikti, taču no ceturtdaļfināla spēlēju patiešām ļoti labi. Šodien gūtā uzvara dod pārliecību, man joprojām ir gada sākums."

Gulbis atzina, ka fiziski jūtas labi. Ņemot vērā to, ka pašreiz tenisa notikumus aizēno Sočos notiekošā olimpiāde, Gulbim tika uzdots jautājums par to, vai viņš seko Sočos notiekošajam. Gulbis atbildēja noraidoši, norādot, ka viņa domas aizņem tikai teniss: "Tikai korti un viesnīcas istaba."
Vērtējums: +2
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-02-11 19:15, pirms 10 gadiem
Tādi aizdomīgi maisiņi zem acīm..