Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko turpmāk pārstāvēs Šarapovas aģents

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ostapenko turpmāk pārstāvēs Šarapovas aģents
Aļona Ostapenko
Foto: SIPA/Scanpix

Latvijas labākā tenisiste Aļona Ostapenko, kura pasaules rangā ieņem septīto vietu, sadarbosies ar aģentu Maksu Eizenbadu, kurš pārstāv arī Marijas Šarapovas intereses.

Šodien notika 2018. gada pirmā "Grand Slam" turnīra "Australian Open" izloze, kurā noskaidrojās, ka Aļona Ostapenko pirmajā kārtā spēkosies ar 37 gadus veco itālieti Frančesku Skjavoni, kuras karjerā lielākais panākums arī ir uzvara "French Open" – viņa triumfēja 2010. gadā.

Pirms izlozes kļuva zināms, ka Ostapenko turpmāk pārstāvēs jauns aģents – IMG aģentūras viceprezidents Makss Eizenbads. Starp viņa klientiem ir vairāki skaļi vārdi, piemēram, Marija Šarapova, kura kā bijusī Austrālijas atklātā čempionāta uzvarētāja šodien izlozē bija goda lomā, un amerikāņi Medisona Kīsa un Džeks Soks.

Eizenbada vārds pagājušajā gadā visbiežāk bija dzirdams tieši Šarapovas sakarā. Kad tenisiste atgriezās pēc dopinga diskvalifikācijas izciešanas, viņas konkurentes Karolīna Vozņacki un Agņeška Radvaņska kritizēja izvēli Šarapovai piešķirt "wildcard", norādot, ka ar dopingu saistītai sportistei nevajadzētu dot priekšrocības.

"Nākamā paaudze viņas apsteidz, tāpēc mēģinājums panākt Marijas nepielaišanu "French Open" ir gudrs," teica Eizenbads. "Ja nepiedalīsies Serēna Viljamsa, Šarapova, Viktorija Azarenka un Petra Kvitova, tādām vidējā līmeņa spēlētājām kā Radvaņska un Vozņacki tā būs pēdējā iespēja izcīnīt "Grand Slam" titulu." Beigās triumfēja viņa jaunā kliente Ostapenko.

Pāris mēnešus vēlāk Vozņacki stāstīja, ka Eizenbads baidoties saskrieties ar viņu. "Ieeju spēlētāju korpusā, bet viņš uzreiz pagriežas un dodas citā virzienā. Domāju, ka viņš jūtas apkaunots, ņemot vērā, ka ir viens no galvenajiem cilvēkiem IMG," teica Vozņacki, kura savulaik bija pasaules pirmā rakete. Interesanti, ka arī Radvaņsku pārstāv IMG, taču cits aģents.

"Tas bija pilnīgi smieklīgs komentārs, un tas vairāk pasaka par viņu, nevis par mani. Viss, ko vēlējos, bija atvainošanās, bet viņš ne reizi nespēja pienākt un pateikt: piedod. Ja viņš pienāktu un pateiktu, ka atvainojas un ka pieļāva kļūdu, viss būtu kārtībā. Taču ir pagājis ilgs laiks, bet es turpinu gaidīt," norādīja Vozņacki. Viņa divas reizes spēlējusi "Grand Slam" finālā, bet līdz titulam nav aizsniegusies.

Izmantotie resursi:
Maria Sharapova: Agent criticises 'journeyman'...
Caroline Wozniacki: Maria Sharapova's agent...

  -1 [+] [-]

, 2018-01-11 16:55, pirms 6 gadiem
vajadzētu dubultspēlēs uzraut kopā.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-11 17:05, pirms 6 gadiem
.... saož naudas smaku
WTA viena caca ir aizmenedžēta uz otro simtu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja