Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Tiešraide: Ostapenko - Svitoļina 6:3, 7:6

Tiešraide: Ostapenko - Svitoļina 6:3, 7:6
Aļona Ostapenko
Foto: PA Wire/Scanpix

Aļona Ostapenko šodien spēlēs Vimbldonas astotdaļfinālu, plkst. 13:30 tiekoties ar Ukrainas labāko tenisisti Eļinu Svitoļinu. Mača tiešraide LTV7.

7:6 Ostapenko sāk ar dubultkļūdu, taču spēj lauzt taibreika gaitu, pirmoreiz izvirzās vadībā (5:4) un iegūst divas mačbumbas (6:4). Uzņemot otro servi, Ostapenko sit tīklā, un arī septītā mačbumba laimi diemžēl nenes - Ostapenko ilgā izspēlē tomēr sit autā (6:6). Ar astoto piegājienu Ostapenko beidzot pieliek cīņai punktu, "izdancinot" Svitoļinu un uzvarot spēlē ar 6:3, 7:6(6).

6:6 Ostapenko atgūstas no 0:30, trāpa pa līniju un pēkšņi nopelna breikbumbu (40:30), kuru pie otrās serves arī izmanto. Vēl viens pavērsiens - taibreiks.

5:6 BREIKS! Ostapenko ar lielisku sitienu izkļūst no nepatīkamas situācijas (0:30), tomēr Svitoļina ar labu aizsardzību nopelna breikbumbu (40:30). Ostapenko sliktā brīdī pieļauj dubultkļūdu.

5:5 Ostapenko ar lielisku serves uzņemšanu panāk 30:30, taču pēc pretinieces otrās serves sit autā un pārdzīvo par neizmantoto iespēju.

5:4 BREIKS! Pirmo punktu Ostapenko sasteidz, bet ātri iegūst dubulto mačbumbu (40:15). Svitoļina abas gan atspēlē, sagaidot sitienu autā un tad ļoti riskanti un izcili precīzi sitot laukumā (40:40). Ostapenko neizmanto vēl divas mačbumbas un uzvarētas spēles vietā ar dubultkļūdu negaidīti zaudē geimu. Svitoļinai iespēja panākt līdzsvaru.

5:3 Svitoļina absolūti nespēj trāpīt pirmās serves, izsēj 30:0, pie 40:30 pieļauj dubultkļūdu un pie 40:40 zaudē izspēli, dodot Ostapenko pirmo mačbumbu. Ar retu pirmo servi Svitoļina to atspēlē un geimu tomēr uzvar.

5:2 Ostapenko vairākkārt labi nospēlē pie tīkla un nokļūst geima attālumā no uzvaras spēlē.

4:2 BREIKS! Tenisistes apmainās sitieniem pa līniju (15:15), tad apmainās ar sitieniem autā (30:30) un vēl zaudētām izspēlēm (40:40), un Ostapenko piespieš Svitoļinu sist autā, nopelnot breikbumbu, kuru pie tīkla teicami arī izmanto. Arī atkārtojums Svitoļinai nepalīdz.

3:2 Ostapenko pie 30:30 un otrās serves aizvada ļoti pārliecinošu izspēli un netverami sit stūrī (40:30), taču nespēj pielikt geimam punktu un sliktu pirmo servju dēļ dod pretiniecei pat piecas breikbumbas, pēdējo no tām - ar dubultkļūdu. Ostapenko nesalūst un tās visas atspēlē, gluži kā pirmā seta beigās atkal uzvarot ārkārtīgi smagā un svarīgā geimā.

2:2 Ostapenko panāk 30:0, tomēr Svitoļina beidzot pamostas un pārliecinoši uzvar četrus punktus pēc kārtas, punktu geimam pieliekot ar eisu.

2:1 Uzņemto tempu Ostapenko turpina ar eisu un pārliecinošāko savas serves geimu setā, vienīgo punktu zaudējot pie 40:0.

1:1 BREIKS! Laba atbilde. Ostapenko atspēlējas no 15:30, izprovocē sitienu tīklā un breikbumbu, kuru ar vēl vienu ļoti labi pieņemtu servi pārvērš izlīdzinājumā.

0:1 BREIKS! Ostapenko otro setu sāk ar paņemtu atkārtojumu un "auta" vietā izcīnītu 15:0, bet geima turpinājums tik iepriecinošs vis nav. Ostapenko atspēlējas no 15:30, bet pie 40:30 pieļauj dubultkļūdu, uzdāvina breikbumbu un arī breiku.

Pirmais sets

6:3 BREIKS! Svitoļina nespēj sagremot zaudētu iepriekšējo geimu, un Ostapenko tiek pat pie trīskāršās setbumbas (40:0). Pirmā ātri tiek izniekota, bet pēc tam Svitoļina ilgā izspēlē sit autā.

5:3 Ostapenko pie 0:15 lieliski uzvar divās izspēlēs un trāpa eisu, tomēr dubultkļūda un sitiens autā ļauj Svitoļinai atgriezties geimā (40:40). Ostapenko ar sitieniem autā un tīklā dod sāncensei trīs breikbumbas, taču tās visas atspēlē un geimā svin ļoti smagu uzvaru. Svarīgākais brīdis setā?

4:3 Ostapenko tiek pie diviem punktiem, tomēr reālā cīņā šajā geimā neiesaistās.

4:2 BREIKS! Divas dubultkļūdas un neprecīzas pirmās serves dod Svitoļinai četras breikbumbas. Ja no 0:40 Ostapenko spēj itin viegli atspēlēties, tad par sekojošo dubultkļūdu gan samaksā ar zaudētu servi.

4:1 BREIKS! Iniciatīva joprojām Ostapenko, kura uzvar trīs izspēlēs pēc kārtas un tiek pie divām breikbumbām. Svitoļinas pirmā serve turpina klibot, taču Ostapenko no izcilas pozīcijas netrāpa tukšā stūrī. Labi uzņemot servi, otrā breikbumba gan tiek izmantota.

3:1 Pie savas serves Ostapenko atkal atspēlējas no 15:30, taču pēc viņas sitiena tīklā rezultāts kļūst 40:40. Pie otrās serves Ostapenko grūtā situācijā izdara divus ļoti agresīvus, taču arī ļoti precīzus sitienus. Laba pirmā serve pēc tam ļauj pielikt geimam punktu.

2:1 Ostapenko atspēlējas no 0:30, un Svitoļinas otrā dubultkļūda ļauj panākt 40:40. Pie breikbumbām Latvijas tenisiste gan netiek.

2:0 Ostapenko pie savas serves nonāk iedzinējos ar 0:15 un 15:30, taču atbild ar eisu (15:15) un lielisku sitienu pa līniju (30:30). Svitoļina spurojas pretī, tomēr geimu zaudē.

1:0 BREIKS! Lielisks cīņas sākums. Svitoļina pie 15:0 jau pieļauj pirmo dubultkļūdu un pēc tam divreiz netrāpa arī pirmo servi, ko Ostapenko izmanto, tiekot pie pirmajām divām breikbumbām (40:15). Pirmo Svitolina teicami atspēlē, taču Ostapenko ļoti labi uzņem servi un ar lielisku sitienu uz otru malu iegūst pirmo breiku.

13:39 Izlozē uzvar Ostapenko, kura izvēlas spēli sākt ar serves pieņemšanu.

13:35 Sportistes devušās kortā un drīz uzsāks iesildīšanos.

Ostapenko un Svitoļinas profilu salīdzinājums

OstapenkoKategorijaSvitoļina
20Vecums22
1.78 mAugums1.74 m
13.Rangā5.
1Vienspēļu tituli8
14-7Grand Slam bilance30-19
4-2Vimbldonas bilance5-4
28-12Sezonas bilance39-8
54-42Karjeras bilance168-103
4-1Sezonas zālāja bilance4-1
9-6Karjeras zālāja bilance8-9
5-4Sezonas taibreiki6-3
13-7Karjeras taibreiki37-23
21-17Karjeras 3-setu mači54-32

Piezīme: iekļauta tikai "Grand Slam", olimpisko spēļu un WTA pamatturnīru statistika.

Informācija pirms spēles

Ostapenko pagājušajā sezonā visos "Grand Slam" turnīros zaudēja 1. kārtā, bet šogad piedzīvojusi ļoti patīkamas pārmaiņas un vissvarīgākajos turnīros atsakās zaudēt, izņemot vienu ļoti neveiksmīgu spēli – "Australian Open" 3. kārtā pret Karolīnu Pliškovu, kad Aļona divreiz nespēja izservēt maču, netiekot galā ar lielo uztraukumu.

Kopš lielās neveiksmes Melburnā pret Pliškovu Ostapenko "Grand Slam" turnīros izcēlusies ar 10 uzvaru sēriju, pirmoreiz sasniedzot otro nedēļu jeb 4. kārtu (astotdaļfinālu) Vimbldonā. Šodien viņai pirmoreiz četrās cīņās pretī stāsies rangā augstāk esoša pretiniece, tiesa, ar labām izredzēm uz uzvaru.

Arī Svitoļinai šogad ir labākais Vimbldonas turnīrs, pirmoreiz tiekot līdz 4. kārtai. Līdz šim viņai šeit bija tikai divas uzvaras, pa vienam panākumam gūstot 2015. un 2016. gadā, 2. kārtā zaudējot attiecīgi Keisijai Delakvai un Jaroslavai Švedovai – ne tām spēcīgākajām pretiniecēm.

Svitoļinai uz zālāja seguma spožu sasniegumu nav – tikai viens ceturtdaļfināls, to pirms trim gadiem sasniedzot Hertogenbošā. Tas līdz tagadējai Vimbldonai bija vienīgais zālāja turnīrs, kurā viņa guva vairāk par vienu uzvaru.

Eļina šogad pirms Vimbldonas piedalījās tikai vienā zālāja turnīrā, Birmingemā apspēlējot Hezeri Vatsoni un zaudējot Kamilai Džordži. Svitoļinas aizsardzība toreiz nespēja apturēt Itālijas tenisistes uzbrukumu, kas uz zālāja ir grūtāk izdarāms nekā uz citiem segumiem.

Jāatzīmē, ka toreiz Svitoļinai bija pēdas savainojums, kas būtiski ietekmēja viņas pārvietošanos. Svitoļinai tā tradicionāli ir ļoti labā līmenī, taču viņa mačā pret itālieti savainojuma rezultātā, pēc pašas teiktā, nespēja izdarīt pat 50% no vēlamā, regulāri nokavējot uz Džordži spēcīgajiem sitieniem.

Svitoļina Vimbldonu spēlē ar neizdziedētu savainojumu. Situācija nav tika nepatīkama, lai izstātos, taču turnīra laikā spēļu režīmā veselību uzlabot nav iespējams. Pozitīvais ir tas, ka sliktāk nav kļuvis.

Lai arī Svitoļina pirmajos trīs mačos nezaudēja nevienā setā, par vieglu viņas turnīru nosaukt nevar. Patiešām viegla bijusi tikai viena spēle, 2. kārtā ar 6:3, 6:0 sagraujot 37 gadus veco Frančesku Skjavoni. Pirms tam ar 7:5, 7:6(8) uzveikta bijusī junioru čempione Ešlija Bārtija. Svitoļinai 1. setā izdevās uzvarēt no 3:5, bet 2. setā punkta pielikšanai vajadzēja sešas mačbumbas. Visbeidzot 3. kārtā ar 6:1, 7:5 apspēlēta vāciete Karīna Vithefta, kura nespēja izservēt 2. setu.

Mačs pret Vitheftu Svitoļinai bija laba sagatavošanās cīņai ar Ostapenko. Arī Vācijas tenisiste spēlē agresīvu uzbrukuma tenisu, kas mēdz būt viegli paredzams un vienveidīgs. Tiesa, Aļona šobrīd ir augstākā līmenī un ar daudz lielāku pārliecību, kas radusies, uzvarot 10 "Grand Slam" mačos pēc kārtas.

Svitoļina līdz šai sezonai bija izteikta aizsardzības tenisiste, kuras aizsardzība ir ļoti labā līmenī. Lai pārietu nākamajā līmenī, viņa šogad sākusi spēlēti agresīvāk un krietni vairāk darboties arī uzbrukuma tenisā. Arvien saglabājot ļoti labu aizsardzību, Svitoļinas teniss tagad ir grūti apturama kombinācija, kas viņai ļāvusi sasniegt vēl nebijušus augstumus.

Svitoļina šodien cīnīsies par gada 40. uzvaru. Pērn viņai visā sezonā bija 38 uzvaras. Aizsardzības teniss Svitoļinai neļāva uzvarēt augstāka līmeņa turnīros par "International" (WTA zemākais līmenis), līdz šai sezonai sakrājot četrus tādus titulus. Arī šogad viņai ir četri tituli, divus no tiem iegūstot "Premier" līmenī, uzvarot Dubaijā un Romā.

Svitoļina "Grand Slam" turnīros tālāk par 4. kārtu tikusi tikai "French Open", kur viņai ir divi ceturtdaļfināli (2015, 2017). Šogad Parīzē viņai ceturtdaļfinālā bija seta un 5:1 pārsvars, kā arī viena mačbumba pret Simonu Halepu, piedzīvojot ļoti sāpīgu zaudējumu.

Arī junioru laikā labākais "Grand Slam" viņai bija "French Open", kur Eļina uzvarēja 2010. gadā, finālā pieveicot Onsu Žabūru. Svitoļina 2012. gadā savā pēdējā junioru "Grand Slam" turnīrā Vimbldonas finālā zaudēja Džīnijai Bušārai.

Aļonu šodien gaida mačs pret spēlētāju, kurai ir teicama aizsardzība, kas pārbaudīs Ostapenko pacietību. Lai arī viņas arsenālā ir "slaiss", kas uz zālāja, ja pareizi izmantots, ir ļoti efektīvs, Svitoļina ar lielu dažādību neizceļas un pretiniecēm pārsvarā dod vienkāršas bumbiņas. Ostapenko tā ir labā ziņa, jo pretējā gadījumā varētu būt lielas problēmas. Svitoļina nav apveltīta ar ļoti spēcīgu servi, otrajai būs iespējas uzbrukt.

Rezumējot – Ostapenko arī šodienas mačā būs iespējas diktēt spēli, taču būs nepieciešams būt gatavai tik daudz garām izspēlēm, cik viņai līdzšinējos mačos nav bijis. Aļonai ir pietiekami labs uzbrukums, lai apspēlētu Svitoļinas aizsardzību, taču jāspēlē precīzi. Svitoļina ir no tām pretiniecēm, kuras daudz ar kļūdām nepalīdz.

Ostapenko tikai vienreiz (1-4) uzveikusi Top 5 spēlētāju, šo uzvaru gūstot "French Open" finālā pret ceturto raketi Halepu. Tikmēr Svitoļina līdz šim uz zālāja nav spējusi uzvarēt Top 20 tenisistes (0-2), zaudējot Marionai Bartoli (#15) un Karlai Suaresai Navarro (#15). Lielākā uzvara gūta 2014. gadā Hertogenbošā pret 24. numuru Kirstenu Flipkensu.


, 2017-07-10 08:18, pirms 7 gadiem
Svitolina spēle loti labi un stabīli. Te būs 50/50
, 2017-07-10 08:44, pirms 7 gadiem
Ja Aļona spēs parādīt savu sniegumu tuvu maksimumam, tad visam būtu jābūt labi. Galvenais - stbilitāte. Tādas atspēlēšanās, kā iepriekšējā mačā diez vai būs iespējamas.
, 2017-07-10 09:24, pirms 7 gadiem
Sola lietu, bet centrālam kortam tak ir jumts un jàdomā, ka 13.30 ir spēkà?
, 2017-07-10 09:43, pirms 7 gadiem
galvenais pašai nekļūdīties sitot pa līnijām
, 2017-07-10 09:56, pirms 7 gadiem
centrālajam 12.kortam visticamāk nav jumta.
dakots rakstīja: Sola lietu, bet centrālam kortam tak ir jumts un jàdomā, ka 13.30 ir spēkà?
, 2017-07-10 10:01, pirms 7 gadiem
Galvenais spēlēt savu spēli, nevajag domāt kāda tur pretiniece un rangi ! Tikai uz priekšu Aļona ! Lai veicās !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-10 10:41, pirms 7 gadiem
Spēle sākas 11:30 pēc Londonas laika, bet lietu sola no 15.00-19.00!
, 2017-07-10 10:42, pirms 7 gadiem
Tā, kura pārvarēs šo kārtu, nākamajā (visticamāk) tiksies ar V. Viljamsu...
, 2017-07-10 11:16, pirms 7 gadiem
Gribu cīņu ar Venusu redzēt, cerams ka sanāks uzkapāt mūsu dāmai, pret Venusu 1/4 finalā!!
, 2017-07-10 11:35, pirms 7 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: Aļona ir favorīte, bet galvenais par to nedomāt un koncentrēties uz savu spēli.
Aļona esot favorīte? Cilvēks laikam tikai nupat pievērsies tenisam vispār. Aļona nekādā gadījumā šeit nav favorīte. Jautājums vai spēs ar savu uzbrukuma tenisu izsist Svitoļinu. Ja būs daudz kļūdu tad mačs ātri beigsies Svitoļinas labā. Un pret šo pretinieci labāk zaudētājos nenokļūt - tas arī var slikti beigties. Spēle jebkurā gadījumā būs ļoti smaga.
, 2017-07-10 11:37, pirms 7 gadiem
zaxx rakstīja: Gribu cīņu ar Venusu redzēt, cerams ka sanāks uzkapāt mūsu dāmai, pret Venusu 1/4 finalā!!
Konjuha vienkārši šodien kortā stāvēs un skatīsies? Nē, Konjuha cīnīsies.
, 2017-07-10 11:45, pirms 7 gadiem
edviins straume rakstīja: Aļona esot favorīte? Cilvēks laikam tikai nupat pievērsies tenisam vispār. Aļona nekādā gadījumā šeit nav favorīte. Jautājums vai spēs ar savu uzbrukuma tenisu izsist Svitoļinu. Ja būs daudz kļūdu tad mačs ātri beigsies Svitoļinas labā. Un pret šo pretinieci labāk zaudētājos nenokļūt - tas arī var slikti beigties. Spēle jebkurā gadījumā būs ļoti smaga.
+1
Korekcijas ieviesīs pašsajutas un 2 dienu pauze. Aļonai noteikti nekādas garās izspēles nav prātā - vai nu ir vai nav. Ja kritīs, tad Elīnai Vītoliņai beigas.
, 2017-07-10 11:47, pirms 7 gadiem
nicks rakstīja: +1
Korekcijas ieviesīs pašsajutas un 2 dienu pauze. Aļonai noteikti nekādas garās izspēles nav prātā - vai nu ir vai nav. Ja kritīs, tad Elīnai Vītoliņai beigas.
Tā jau ir un nav zināms kā tā trauma ietekmē Svitoļinu, par labu jau noteikti tas nenāk.
, 2017-07-10 11:52, pirms 7 gadiem
petravicus rakstīja: Tā, kura pārvarēs šo kārtu, nākamajā (visticamāk) tiksies ar V. Viljamsu...
nu neko, būtu laba spēku pārbaude ko viņa var ar Venēru saspēlēt. Jaunākas jau arī māsas nekļūst.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-10 12:02, pirms 7 gadiem
palika maz ko gaidīt, tad jau manīs kas ko pa ziemu ēdis DD. Bet macham jābūt labam - skatāmam, ar labu uzbrukumu
, 2017-07-10 12:34, pirms 7 gadiem
6:2 ; 6;4. Prozit!
, 2017-07-10 12:35, pirms 7 gadiem
Jāsaņemas jau pirmajā setă un tad viss būss ok! Par uzvaru.
, 2017-07-10 13:04, pirms 7 gadiem
Sarkanais Velns rakstīja: Svitoļina ir vājāka par Halepu, Ostapenko faktiski sagrāva Halepu, ja ne sagrāva tad salauza noteikti.
Vakar- kā reiz pārskatīju to maču
kāds vispār atcerās? bija 0-1 pa setiem, un pie 0-3 Halepai bija vēlviens breiks, kuru Aļona atspēlēja
, 2017-07-10 13:19, pirms 7 gadiem
Iemetiet linku✌🏻
, 2017-07-10 13:33, pirms 7 gadiem
Mr Kastro rakstīja: Iemetiet linku✌🏻
Tiešraide / LTV.LV
, 2017-07-10 13:33, pirms 7 gadiem
Kur ir Penko? We demand to see her!!
, 2017-07-10 13:35, pirms 7 gadiem
Kommaer/// rakstīja: Vakar- kā reiz pārskatīju to maču
kāds vispār atcerās? bija 0-1 pa setiem, un pie 0-3 Halepai bija vēlviens breiks, kuru Aļona atspēlēja
jā, daudzi neņem vērā to, ka diezgan haļava ar stāv klāt šajos mačos... Var būt labi, var būt arī tā kā Gulbim pret Džoko (lai gan Svitoļina, par spīti rangam, nu nav Džoko ekvivalents sieviešu tenisā un Ostapenko ar nav Gulbis viņa pašreizējā veidā)
, 2017-07-10 13:35, pirms 7 gadiem
link plz
, 2017-07-10 13:40, pirms 7 gadiem
Interesants uzvārds tai ukrainietei. Nomet s burtu un Vītoliņa. Sakritība? Nez vai... Ja ie sakars ar latviešiem, tad interesanti.
, 2017-07-10 13:41, pirms 7 gadiem
varbūt kāda ir HD links?
, 2017-07-10 13:42, pirms 7 gadiem
Janis Cietsmaidis rakstīja: jā, daudzi neņem vērā to, ka diezgan haļava ar stāv klāt šajos mačos... Var būt labi, var būt arī tā kā Gulbim pret Džoko (lai gan Svitoļina, par spīti rangam, nu nav Džoko ekvivalents sieviešu tenisā un Ostapenko ar nav Gulbis viņa pašreizējā veidā)
Ja liek pretiniekam kļūdīties, tad tā ir haļava?
, 2017-07-10 13:50, pirms 7 gadiem
Joprojām domāju par Kamillu, Elīnai ar nav ne vainas, bet itāliete bija WOOOW
, 2017-07-10 13:53, pirms 7 gadiem
Dēļ kam vajadzīgas šāds teksta translācijas?
, 2017-07-10 13:54, pirms 7 gadiem
H.E.N.R.Y. rakstīja: Dēļ kam vajadzīgas šāds teksta translācijas?
Mobilajā viegli apskatīties rezultātu, savādāk ērtāk ir sekot live stats wimbeldonas lapā. Tas protams attiecas tikai uz tiem, kam nav iespējas translāciju tā skatīties.
, 2017-07-10 14:02, pirms 7 gadiem
Veči ja kas par EUROSPORT 2 arī rāda šo spēli
, 2017-07-10 14:02, pirms 7 gadiem
mxs rakstīja: Mobilajā viegli apskatīties rezultātu, savādāk ērtāk ir sekot live stats wimbeldonas lapā. Tas protams attiecas tikai uz tiem, kam nav iespējas translāciju tā skatīties.
Flashscore var arī rezultātu apskatīties
, 2017-07-10 14:03, pirms 7 gadiem
Malacite Ostapenko
, 2017-07-10 14:03, pirms 7 gadiem
zaxx rakstīja: Veči ja kas par EUROSPORT 2 arī rāda šo spēli
Tur ari skatos,negribas Rimena kolega komenteshanu klausities!
Paula Badosa un Džesika Bousasa. Foto: Mutua Madrid Open
1

Bousasa uzvar Badosu un kļūst par Ostapenko oponenti Madridē

Spānijas galvaspilsētā Madridē sācies "WTA 1000" māla turnīrs. Spānijas spēlētāju cīņā Džesika Bousasa šodien apspēlēja Paulu Badosu (2:6, 6:3, 6:3) un kļuva par Latvijas tenisa līderes Aļonas Ostapenko pretinieci otrajā kārtā.
Roberts Štrombahs. Foto: Ostra Group Open 2024 by Purposia

Štrombahs neiekļūst Ostravas "Challenger" pamatsacensībās

Čehijas trešajā lielākajā pilsētā Ostravā risinās "Challenger 75" turnīrs tenisā. Latvijas labākais tenisists Roberts Štrombahs šodien kvalifikācijas izšķirošajā kārtā zaudēja čeham Jakubam Nikodam - 2:6, 3:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

Madrides "WTA 1000" kvalifikācijā Semeņistaja zaudē pasaules 69. raketei

Spānijas galvaspilsētā Madridē sācies "WTA 1000" māla turnīrs. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja kvalifikācijas pirmajā kārtā piekāpās beļģietei Grētai Minnenai - 6:3, 2:6, 4:6.