Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Sāremā salas "Future" turnīrā seši Latvijas tenisisti

Sāremā salas "Future" turnīrā seši Latvijas tenisisti
Oskars Vaskis
Foto: Gintars Kavacis

Igaunijai piederošajā Sāremā salā, Kuresāres pilsētā rīt sāksies „Future” sērijas tenisa turnīrs „Tele2 Saaremaa Open” ar balvu fondu 15 000 ASV dolāru. Tajā startēs arī seši Latvijas tenisisti – Andis Juška un Deniss Pavlovs cīņas sāks no pamatturnīra, bet Oskars Vaskis, Rihards Emuliņš, Artūrs Kazijevs un Miķelis Lībietis jau rīt no kvalifikācijas.

Vasaras vidū „Future” sērijas turnīri norisinās arī Baltijas reģionā. Šoreiz pirmie divi Igaunijā, vispirms Kuresārē (Sāremā sala), pēc tam Tallinā. Turnīram Kuresārē „Tele2 Saaremaa Open” ar balvu fondu 15 000 ASV dolāru pieteikušies arī seši Latvijas tenisisti. Andis Juška un Deniss Pavlovs, kuriem ATP rangā attiecīgi 312. un 936. vieta, sacensības varēs sākt no pamatturnīra (Juška būs arī izsēto tenisistu vidū), bet pārējiem četriem mūsu censoņiem cīņas būs jāsāk no kvalifikācijas.

Šodien notikušajā izlozē pretiniekus uzzināja gan Oskars Vaskis, gan Rihards Emuliņš, Artūrs Kazijevs un Miķelis Lībietis. ATP rangā no šiem četriem mūsu sportistiem atrodas vien Vaskis (ATP 1443.), kurš kvalifikācijas pirmajā spēlē tiksies ar baltkrievu Jegoru Gerasimovu (ATP rangā neatrodas). Emuliņa pirmais pretinieks būs soms Olli Kesti, Kazijevs spēkosies ar grieķu izcelsmes Nīderlandes pārstāvi Evtimiosu Karalioliosu (ATP 1436.), bet Lībieti gaida mačs ar kvalifikācijas 1. numuru, krievu Vladimiru Karuseviču (ATP 1061.). Lai iekļūtu pamatturnīrā tenisistiem jāuzvar divos kvalifikācijas mačos, bet latviešiem savā starpā nenāksies spēlēs.

Pirmās spēles jau rīt no 10:00. Jāpiezīmē, ka Igaunijā laika apstākļi īpaši neatšķiras no Latvijas, tādējādi rīt tenisistus gaida īsts pārbaudījums.

Izmantotie resursi:
atpworldtour.com

Cik Latvijas tenisisti uzvarēs divās kvalifikācijas spēlēs?

  • 11

  • 5

  • 15

  • 5

  • 9



, 2010-07-10 21:43, pirms 14 gadiem
Ta nu gan turnīrs spēlē 1500 tenisisti rangā , tad jau es arii varu iet spēlēt.
, 2010-07-10 21:46, pirms 14 gadiem
essavamāte. rakstīja: Ta nu gan turnīrs spēlē 1500 tenisisti rangā , tad jau es arii varu iet spēlēt.
Noteikti. Vari iet.
Roberts Štrombahs. Foto: Ostra Group Open 2024 by Purposia

Štrombahs neiekļūst Ostravas "Challenger" pamatsacensībās

Čehijas trešajā lielākajā pilsētā Ostravā risinās "Challenger 75" turnīrs tenisā. Latvijas labākais tenisists Roberts Štrombahs šodien kvalifikācijas izšķirošajā kārtā zaudēja čeham Jakubam Nikodam - 2:6, 3:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

Madrides "WTA 1000" kvalifikācijā Semeņistaja zaudē pasaules 69. raketei

Spānijas galvaspilsētā Madridē sācies "WTA 1000" māla turnīrs. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja kvalifikācijas pirmajā kārtā piekāpās beļģietei Grētai Minnenai - 6:3, 2:6, 4:6.
Roberts Štrombahs. Foto: SCMP

Štrombaham minimāls kāpums ATP rangā

Tenisa profesionāļu asociācija (ATP) publiskojusi jaunāko pasaules rangu. Latvijas vīriešu tenisa līderis Roberts Štrombahs zaudējis vienu punktu, taču pakāpies no 389. uz 388. vietu.