Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Lejniekam un Žgunam uzvara dubultspēlē

Lejniekam un Žgunam uzvara dubultspēlē
Kārlis Lejnieks
Foto: www.spbopen.ru

Lūmisas (ASV) „Future” tenisa turnīra pamatsacensību cīņas aizvadītajā naktī uzsākuši trīs Latvijas tenisisti – Andis Juška, Kārlis Lejnieks un Adrians Žguns. Dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā uzvaru svinēja Žguna un Lejnieka duets, bet Juškas un amerikāņa Robertsa duets cieta sakāvi.

eSports.lv jau ziņoja, ka šīs nedēļas Lūmisas „Future” tenisa turnīrā ar balvu fondu 15 000 ASV dolāru startē trīs latvieši. Adrians Žguns spēja pārvarēt vienspēļu kvalifikāciju, bet Andim Juškam un Kārlim Lejniekam turnīrs bija jāuzsāk tikai no pamatturnīra.

Aizvadītajā naktī gan tika spēlētas dubultspēles. Andis Juška dubultspēļu turnīrā startēja kopā ar amerikāni Metjū Robertsu un viņu duets tika izlikts ar 4. numuru. Diemžēl spēlē pret jaunzēlandieti Džonsu un amerikāni Oudsemu viņiem neizdevās apliecināt favorītu statusu – 2:6, 1:6. Labāk klājās Lejniekam un Žgunam, kuri dubultspēli aizvada kopā. Pirmajā kārtā ar 6:4, 7:6(4) viņi apspēlēja Hulio-Cezaru Kamposano (Ekvadora) un Karlosu Salamanku (Kolumbija). Ceturtdaļfinālā viņu pretinieki būs Filips Besters (Kanāda) un Gregorijs Oelete (ASV).

Naktī uz rītdienu pēc Latvijas laika tiks aizvadītas vienspēļu turnīra spēles, kurās Andis Juška spēlēs pret Kārli Lejnieku, bet Adrians Žguns cīnīsies pret amerikāni Taileru Hohvaltu.

Izmantotie resursi:
usta.com


Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.
Aļona Ostapenko. Foto: porsche-tennis.com
21

Ostapenko paliek uz nulles četros savos geimos, kapitulējot Štutgartē

Vācijas pilsētā Štutgartē sācies "WTA 500" mala turnīrs hallē. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko šovakar pirmajā kārtā zaudēja čehietei Lindai Noskovai - 3:6, 1:6.
Aļona Ostapenko. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Ostapenko desmitā kopš 19. februāra, Semeņistajai 113. vieta WTA rangā

Sieviešu tenisa asociācija (WTA) publiskojusi jaunāko pasaules rangu. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko atrodas "top 10" kopš 19. februāra, savukārt mūsu otrā rakete Darja Semeņistaja atkāpusies no 110. uz 113. vietu.