Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkevičai un Žgunam uzvaras 1. kārtas mačos

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Marcinkevičai un Žgunam uzvaras 1. kārtas mačos
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ieva Matroze, LTS

Latvijas tenisisti Diāna Marcinkeviča un Adrians Žguns vakar ar uzvarām iesākuši ITF un „Future” sērijas vienspēļu turnīrus. Diāna Portugālē ar 6:0, 5:7, 6:1pieveica mājinieci Magali de Latri, bet Žguns Meksikā vēl pārliecinošāk uzvarēja mājinieku Rožerio Irigojenu – 6:1, 6:0.

Diāna Marcinkeviča (WTA 519.) pēc startiem Federācijas kausa izcīņā nav devusies mājup, bet gan palikusi Portugālē, kur šajā nedēļā piedalās ITF sērijas sacensībās ar balvu fondu 10 000 ASV dolāru. Diāna uzreiz tika pamatturnīra dalībnieču vidū, taču nav galveno favorīšu vidū. Vakar pirmās kārtas spēlē viņa tikās ar mājinieci Magali de Latri, kurai rangā 457. vieta. trijos setos ar 6:0, 5:7, 6:1 pārāka bija 17 gadus vecā Marcinkeviča, iegūstot vienu reitinga punktu. Savu pretinieci otrajā kārtā Latvijas tenisiste uzzinās šodien, kad savstarpējo spēli aizvadīs itāliete Evelīna Maira un mājiniece Barbara Luca. Dubultspēlēs Marcinkeviča nestartē.

Tikmēr Adrians Žguns (ATP 560.) guvis pirmo panākumu Meksikas galvaspilsētas Mehiko „Future” vienspēļu turnīrā ar balvu fondu 15 000 ASV dolāru – 6:1, 6:0 pret ATP rangā neesošo mājinieku Rožerio Irigojenu. Otrajā kārtā Žguns spēkosies ar vēl vienu mājinieku, Migelu Galardo Valesu, kurš ir spēcīgāks nekā Irigojens. ATP rangā 28 gadus vecajam meksikānim 392. vieta, bet šajā turnīrā viņš izlikts ar 5. numuru. Šo spēli Žguns aizvadīs tikai ceturtdien, bet šovakar pārī ar Denisu Pavlovu viņš centīsies iekļūt dubultspēļu turnīra pusfinālā – pretiniekos būs rumāņa Mariusa Kopila un serba Vladimira Obradoviča duets. Jāatgādina, ka vienspēļu turnīrā Pavlovs nespēja pārvarēt kvalifikāciju.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2010-02-10 11:46, pirms 14 gadiem
malači! jādomā ka Diāna gadu noslēgs ar ievērojamu kāpumu rangā.