Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"French Open" uzvarētāja Ostapenko atzīta par Latvijas labāko tenisisti 2017. gadā

"French Open" uzvarētāja Ostapenko atzīta par Latvijas labāko tenisisti 2017. gadā
Aļona Ostapenko
Foto: Romāns Kokšarovs/f64

LETA. Planētas septītā rakete Aļona Ostapenko saņēmusi Latvijas gada tenisistes balvu, vēsta Latvijas Tenisa savienība (LTS).

LTS gada sezonas noslēguma vakars norisinās viesnīcā "Radisson Blu Hotel Latvija". Zīmīgi, ka turpat netālu, kinoteātrī "Splendid Palace", Ostapenko šovakar saņēma arī Rīgas labākās sportistes balvu. Tāpat Ostapenko pretendē uz Latvijas gada sportistes balvu, kuru pasniegs 21.decembrī.

Pašlaik 20 gadus vecā Ostapenko šovasar triumfēja Francijas atklātajā čempionātā, veicot nozīmīgu ierakstu Latvijas sporta vēsturē. Tāpat viņa kļuva par pirmo Latvijas tenisisti sieviešu ranga pirmajā desmitniekā un piedalījās WTA sezonas noslēguma turnīrā. Šogad Ostapenko uzvarēja divos turnīros - bez sensacionālā triumfa Francijas atklātajā čempionātā viņa šoruden bija labākā arī "International" sacensībās Seulā, turklāt sezonas izskaņā pusfinālus sasniedza trīs turnīros pēc kārtas.

Ostapenko šogad savā īpašumā ieguva arī WTA gada progresējušākās tenisistes balvu, turklāt viņa pretendēja arī uz sezonas labākās spēlētājas titulu, pie kuras beigās gan tika spāniete Garvinje Mugurusa. 23.-24. decembrī Ostapenko piedalīsies paraugturnīrā Taizemē, kur spēlēs arī Simona Halepa, Karolīna Plīškova un Džoanna Konta. Visām tenisistēm būs garantētas divas spēles – pusfināls un cīņa par vietu. Savukārt 2018. gadu Ostapenko sāks 1. janvārī turnīrā Šeņdžeņā, Ķīnā.

Izmantotie resursi:
leta.lv


, 2017-12-09 10:10, pirms 6 gadiem
Cik negaidīti...
Malacis Aļona ! Tā turpināt!
, 2017-12-09 10:39, pirms 6 gadiem
Nopietni?!
, 2017-12-09 10:41, pirms 6 gadiem
Interesanti paskatīties, kas tad nu viņiem uz galda!
Što. Gģe. Kogda mūzika rullē
, 2017-12-09 10:44, pirms 6 gadiem
pat nebija nekādu šaubu. šajā sezonā sasniegtas virsotnes kuras Latvijas tenisā neviena cita tik drīz nesasniegs. Redzēsim vai Juška spēs uzlabot Aļonas servi.
, 2017-12-09 10:50, pirms 6 gadiem
Es šokā
, 2017-12-09 12:07, pirms 6 gadiem
Ak, dieniņ, viss kas saistās ar Rīgu ir nožēlojami - pat fona mūzika ir paņemta no krievu šoviem. Varam apsveikt, ka Rīga ušakovizējusies. Aļona malacis.
, 2017-12-09 13:22, pirms 6 gadiem
darels rakstīja: Ak, dieniņ, viss kas saistās ar Rīgu ir nožēlojami - pat fona mūzika ir paņemta no krievu šoviem. Varam apsveikt, ka Rīga ušakovizējusies. Aļona malacis.
Nu nopietni? Viss, kam bijis kaut minimāls sakars ar krieviem uzreiz kļūst netīrs? Kā tad tāds nabadziņš spēj dzīvot Latvijā, kur uz katra stūra ir kāds atgādinājums par krieviem? Gan jau esi viens no tiem, kurš domā, ka ir jāiznīcina pilnīgi viss, kas radās padomju laikā 😂
Un prieks par Aļonu 👌 Tagad tikai jāiegūst pelnītā Latvijas Gada sportistes balva 👍
, 2017-12-09 14:53, pirms 6 gadiem
go_home rakstīja: Nu nopietni? Viss, kam bijis kaut minimāls sakars ar krieviem uzreiz kļūst netīrs? Kā tad tāds nabadziņš spēj dzīvot Latvijā, kur uz katra stūra ir kāds atgādinājums par krieviem? Gan jau esi viens no tiem, kurš domā, ka ir jāiznīcina pilnīgi viss, kas radās padomju laikā 😂
Un prieks par Aļonu 👌 Tagad tikai jāiegūst pelnītā Latvijas Gada sportistes balva 👍
Jo krievi kā tauta ir netīra un melīga?
, 2017-12-09 15:52, pirms 6 gadiem
Tas, ka lielāka daļa uzrakstu pilsētā ir angļu valodā - tas jums ir pie vienas vietas? Zinu tādus, tādiem bučot dibenu rietumu kaklakungiem ir lielākā laime.
Un ko vispār nozīmē "ušakovizējusies"? Tādus latviešu vārdus laikam pazīst tikai pašpasludinātie latvieši Nr.1
, 2017-12-09 20:13, pirms 6 gadiem
uh, kakaja moloca
kgb juris, ušakovizācija pieder pie lietas. ne jau viņi vainīgi pie tā

īstenībā par tādu lts un rīgas balvu pirmā dzirdēšana. laikam, ja ir ko izvirzīt nominācijai, tad rīkojam
atliek vien novēlēt, lai nākamgad kāds tiek sveikts
Aļonai LV gada balvu sanāks saņemt Taizemē
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.