Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Brāļi Podžus vēlreiz zaudē pusfinālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Brāļi Podžus vēlreiz zaudē pusfinālā
Jānis Podžus
Foto: Kaspars Volonts, LTS

Brāļi Jānis un Mārtiņš Podžus otro nedēļu pēc kārtas spiesti samierināties ar zaudējumu "Future 10 000" sērijas turnīra pusfinālā dubultspēlēs Vācijā, finālu sasniegt nespējot Leimenā.

Ar 4. numuru izliktais Latvijas duets ceturtdaļfinālā bez variantiem kapitulēja sacensību otrajam pārim Kevins Kravjecs/Hanness Vāgners (Vācija) – 3:6, 1:6. Brāļiem tā bija tikai otrā dubultspēle šonedēļ, jo no 1. kārtas viņi, pateicoties izsētā dueta statusam, bija brīvi. Vakar pirmajā mačā viegla 6:3, 6:2 uzvara pār mājiniekiem Adrianu Obertu un Paulu Vērneru.

Pirms dubultspēļu pusfināla abi brāļi aizvadīja vienspēļu turnīra 2. kārtas mačus, šo barjeru pārvarot tikai Mārtiņam (#745). Viņš ar 6:4, 6:1 apspēlēja vācieti Dominiku Madenu (#1849) un rīt sacentīsies ar vēl vienu vietējo tenisistu Johannesa Hērtaisa (#934) personā. Tikmēr ranga 781. vietā esošais Jānis ar 3:6, 4:6 piekāpās ar 2. numuru izliktajam amerikānim Konoram Smitam (#374).

Ar tikšanu līdz ceturtdaļfinālam Mārtiņš ieguva divus reitinga punktus, bet Jānim jāsamierinās ar vienu punktu. Tikmēr dubultspēlēs abi otro nedēļu pēc kārtas ieguva sešus punktus.