Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lībietis un Rīse iekļūst "Challenger" finālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Lībietis un Rīse iekļūst "Challenger" finālā
Miķelis Lībietis un Hanters Rīse
Foto: http://www.utsports.com

Miķelis Lībietis, spēlējot kopā ar savu universitātes komandas pārinieku Hanteru Rīsi, sestdien sasniedza Noksvillas (Tenesī štats) "Challenger" turnīra finālu.

Sacensībās ar "wild card" spēlējošie Lībietis un Rīse 1. kārtā ar 7:6(5), 4:6, 11:9 uzveica ASV un Kolumbijas duetu Kevins Kings/Huans Karloss Spirs. No 2. kārtas jeb ceturtdaļfināla Lībietis ar pārinieku bija brīvi, jo no mača atteicās amerikāņu duets Džefs Dadamo un Deniss Novikovs.

Šodien notikušajā pusfinālā Lībietis un Rīse guva šonedēļ pārliecinošāko uzvaru, ar 6:4, 6:2 uzveicot Ediju Koriju (Lielbritānija) un Aleksu Kuzņecovu (ASV). Lībietis un Rīse pretiniekiem 58 minūtes ilgušajā mačā nedeva nevienu breika iespēju, bet paši izcēlās ar trim breikiem.

Mača 1. setā Lībietim ar Rīsi pirmā breika iespēja bija astotajā geimā, kurā Hanters izšķirošā punkta izspēlē kļūdījās spēlē pie tīkla. Rīse divus geimus vēlāk pie tīkla nospēlēja precīzi, nopelnot divas setbumbas. Pirmo Korijs atspēlēja ar labu servi, bet otrās setbumbas izspēlē Rīse piespieda pretinieku izsist autā.

2. setā līdz pirmajam breikam nebija ilgi jāgaida. Vāju ceturto geimu nospēlēja Kuzņecovs, kura servēšanas laikā viņam ar Koriju 15:40 deficīts pie serves. Kuzņecovs ar divām labām servēm atspēlēja pirmās divas breikbumbas, bet trešo novērst nespēja, izšķirošā punkta izspēlē iesitot tīklā "smešu". Seta beigās vēl viens vājš serves geims Kuzņecovam, sekmējot vēl vienu Lībieša un Rīses breiku.

Lībietis "Challenger" debijā ar tikšanu līdz finālam nopelnījis 48 reitinga punktus. Čempioni saņems 80 punktus, fināls svētdien pret vēl vienu neizlikto duetu Gaštau Eliašs (Portugāle) un Šons Tornlijs (Lielbritānija). Šodienas maču atkārtojumā iespējams noskatīties šeit. Turpat būs pieejams arī rītdienas fināls, kas sāksies plkst. 20:00.

  +1 [+] [-]

, 2014-11-08 20:44, pirms 9 gadiem
Tas jau ir kas iespaidīgs- jo, ja vēl Lībietis būtu kcik sakarīgs tenisists (bet arī ne jau challenger), tad viņa pārinieks vispār ir nezināms tenisists, kas nav ATP rangā vienspēlēs, bet dubultspēlēs ir 1600. Taču abi ir ļoti pazīstami NCAA, lūk, draugi, NCAA spēks!

  +1 [+] [-]

, 2014-11-08 21:10, pirms 9 gadiem
Nemot vera ka otrs calis vienspeles nekads, varbut ka sie izlemj kopa ar laiku pabraukat pa turniriem.

  +3 [+] [-]

, 2014-11-08 22:03, pirms 9 gadiem

  +1 [+] [-]

, 2014-11-09 11:39, pirms 9 gadiem
super, chalji!