Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere nepabeidz maču Francijā, šogad vēl plāno spēlēt Dubaijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijere nepabeidz maču Francijā, šogad vēl plāno spēlēt Dubaijā
Līga Dekmeijere
Foto: Jānis Gailums

Latvijas tenisiste Līga Dekmeijere šodien nespēja pabeigt Francijas pilsētas Havras ITF vienspēļu turnīra pirmās kārtas maču pret mājinieci Agati Timsī. Kājas sāpju dēļ Līga izstājās pirmajā setā pie rezultāta 3:4, bet šogad plānojusi spēlēt vēl divos turnīros.

Līga Dekmeijere šonedēļ bija plānojusi turpināt ITF turnīru sēriju pa Franciju, dodoties uz Havras pilsētu. ITF 10 000 sērija turnīrā Līga pieteicās tikai vienspēlēm un tika izlikta ar 4.numuru, tomēr tālāk par pirmo spēļu kārtu netika. Mačā pret wildcard saņēmušo mājinieci Agati Timsī mūsu tenisiste izspēlēja septiņus geimus un pie rezultāta 3:4 nolēma cīņu neturpināt.

„Ja ļoti vajadzētu, varētu maču turpināt, tomēr sāpēja kāja un uz šāda segumu varēja gūt tikai nopietnāku savainojumu”, portālam Sportacentrs.com atzina Latvijas labākā dubultspēļu tenisiste. Tāpat Līga atklāja, ka šogad vēl plāno aizvadīt dažus turnīrus. „Tagad mēnesi atpūtīšos, bet tad došos uz Dubaiju (Apvienotie Arābu Emirāti). Tur plānoti divi ITF turnīri. Ja veselība atļaus, spēlēšu tajos.” Pagaidām Dekmeijere nav droša par savu došanos uz Austrāliju un gada pirmo „Grand Slam” turnīru. Brauciens uz Austrāliju iznākot dārgs, bet labu pārinieci vēl nav izdevies sarunāt.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

     [+] [-]

, 2010-11-09 13:10, pirms 13 gadiem
Turies, Līga, un lai izdodas uz Australian Open sarunāt pretinieci ar kuru varēsi tur gāzt kalnus!