Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Gulbi turpina vajāt traumas, un viņš izlaidīs turnīru Francijā

Rolands Eliņš

Gulbi turpina vajāt traumas, un viņš izlaidīs turnīru Francijā
Ernests Gulbis
Foto: AFP/Scanpix

Ernests Gulbis iepriekšējā turnīrā Eštorilā, Portugālē, kvalifikācijas kārtas spēli nepabeidza plaukstas locītavas traumas dēļ, bet no gaidāmā „Challanger” turnīra Francijā viņš izstājies kreisās kājas savainojuma dēļ.

Ernestam Gulbim Francijā pirms sezonas galvenā turnīra „French Open”, kur būs jāaizstāv pagājušajā gadā iegūtie 180 ATP ranga punkti, bija paredzēti divi „Challanger” turnīri - šonedēļ Ēksanprovansā un nākamajā nedēļā Bordo. Kreisās kājas ikra traumas dēļ viņš ir atteicies no dalības pirmajā turnīrā, un uz jautājuma zīmes līdz ar to arī piedalīšanās Bordo turnīrā.

Jāpiemin, ka iepriekšējā turnīrā Gulbis izstājās plaukstas locītavas traumas dēļ, atsvaidzinot veco kaiti. Šosezon Gulbis vēl ne reizi nav kvalificējies pamatturnīram un aizvadītajās sešās kvalifikācijas spēlēs izcīnījis vienu uzvaru.

Ja Gulbis būs atguvies no traumām, viņam būs iespēja piedalīties ATP Ženēvas turnīra kvalifikācijā, kas būs pēdējais turnīrs pirms „French Open”, kur Gulbis sasniedzis savas karjeras lielākos panākumus.

Gulbis pagaidām nav pieteicies „French Open” kvalifikācijai, jo visai reālas izredzes, ka viņš, ja būs gatavs spēlēt, varētu arī iekļūt pamatturnīrā. Lai arī Gulbis šobrīd ATP rangā nokritis līdz 173. vietai, viņš var izmantot aizsargāto reitingu, ar kuru pretendē uz iekļūšanu Francijas atklātā čempionāta pamatturnīrā. Viņš šobrīd ir otrais „aiz strīpas”, taču vairāki gaidāmie pamatturnīra dalībnieki guvuši traumas un šo turnīru viņiem varētu nākties izlaist.

  -1 [+] [-]

, 2017-05-08 18:55, pirms 7 gadiem
Piekusis moš gulbītis... met sezonu mierā, saved sevi kārtībā un ja būs gribēšana, varēsi vēl pabumbot... a tā nav jēga. Ākstīšanās ar tiem turnīriem tik sanāk

  -2 [+] [-]

, 2017-05-08 18:56, pirms 7 gadiem
šeit ir viss, pēc FO būs 300+

  -3 [+] [-]

, 2017-05-08 20:19, pirms 7 gadiem
Manuprāt nepareizi runāt par traumām - ja netrenējās un nespēlē, tad jau nevar gūt traumas.

Vienkārši veselība ļoti sliktā līmenī ..

  +1 [+] [-]

, 2017-05-08 20:33, pirms 7 gadiem
Teniss nav kontakta sporta veids...pie visàm traumām tenisisti paši vainīgi - nepareizas slodzes, netrenētas muskuļu grupas, nepareiza iesildīšanās utt...utt, jau kopš bērnības

  +1 [+] [-]

, 2017-05-09 11:39, pirms 7 gadiem
Te ir daudz faktoru. Gan motivācijas un gribas spēka trūkums,gan psihologija un mazticība,ka var izrāpties no ßīs bedres un,protams, pareizas trenninu slodzes. Neskatoties uz visu,vienalga vēlu veiksmi. Viss ir tikai tevī.