Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Nesankcionētā tenisa turnīra norise ir pārtraukta

Nesankcionētā tenisa turnīra norise ir pārtraukta
Miķelis Lībietis. Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Kā liecina portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija, nesankcionētā tenisa turnīra "Sky Tennis Exhibition Latvia" norise Covid-19 pandēmijas laikā ir pārtraukta.

Portāls Sportacentrs.com jau ziņoja, ka pandēmijas laikā, kad Latvijas Tenisa savienība ir atcēlusi oficiālu turnīru norisi, ārpus Rīgas norisinājies nesankcionēts tenisa turnīrs, starp dalībniekiem esot arī bijušajam Latvijas izlases dalībniekam Miķelim Lībietim.

Latvijas Olimpiskā komiteja vēlāk publiski nosodīja šāda turnīra norisi un griezās Valsts policijā. Pirmdien sacensības vēl norisinājās, taču jau vakar turnīra gaita tika pārtraukta un nebija pieejamas arī likmes bukmeikeru kantoros, novēroja Sportacentrs.com.

Citu ziņu par izmeklēšanas gaitu pagaidām nav, un Latvijas Tenisa savienības ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks sarunā ar portālu Sportacentrs.com vēlreiz norādīja, ka situācijas izskatīšana ir Valsts policijas pārziņā un savienība iekšējo izmeklēšanu nav uzsākusi.


, 2020-04-08 15:33, pirms 4 gadiem
Malachi, bet kapec pasiem rokas triceja iesniegumu uzrakstit ? Lielos virsrakstus tikai prot uzlikt.
, 2020-04-08 15:48, pirms 4 gadiem
Cik dzirdēts, visi dalībnieki atrodas īslaicīgās aizturēšanas izolatorā, iznjemot Deividu Jušku, kam izdevās izmukt no tiesībsargājošo instanču pārstāvjiem un tagad viñš izsludināts starptautiskajā meklēšanā, visdrīzāk slēpjas kaut kur Latgales mežos! Drošības naudu gan jau ka tikai Lībietis varës atłauties samaksāt lai tiktu uz brīvām kājām!
, 2020-04-08 16:14, pirms 4 gadiem
Kadrs23 rakstīja: Cik dzirdēts, visi dalībnieki atrodas īslaicīgās aizturēšanas izolatorā, iznjemot Deividu Jušku, kam izdevās izmukt no tiesībsargājošo instanču pārstāvjiem un tagad viñš izsludināts starptautiskajā meklēšanā, visdrīzāk slēpjas kaut kur Latgales mežos! Drošības naudu gan jau ka tikai Lībietis varës atłauties samaksāt lai tiktu uz brīvām kājām!
Tur prieks drosibas naudas vajadzes smagu darbu ar bumbu grozu-pardesmit stundas.
, 2020-04-08 18:44, pirms 4 gadiem
Vétra ûdens glãzé! Kas nav ko darït? Kas iebrauc tie ganãs kur grib, nevis séž stingri karantînã!
, 2020-04-08 20:10, pirms 4 gadiem
Jānis Derums rakstīja: Vétra ûdens glãzé! Kas nav ko darït? Kas iebrauc tie ganãs kur grib, nevis séž stingri karantînã!
Ko Tu iesaki darīt? Ja kāds iebraukušais, iespējams ir uz ielas, tad lai tik spēlē?
Paula Badosa un Džesika Bousasa. Foto: Mutua Madrid Open
1

Bousasa uzvar Badosu un kļūst par Ostapenko oponenti Madridē

Spānijas galvaspilsētā Madridē sācies "WTA 1000" māla turnīrs. Spānijas spēlētāju cīņā Džesika Bousasa šodien apspēlēja Paulu Badosu (2:6, 6:3, 6:3) un kļuva par Latvijas tenisa līderes Aļonas Ostapenko pretinieci otrajā kārtā.
Roberts Štrombahs. Foto: Ostra Group Open 2024 by Purposia

Štrombahs neiekļūst Ostravas "Challenger" pamatsacensībās

Čehijas trešajā lielākajā pilsētā Ostravā risinās "Challenger 75" turnīrs tenisā. Latvijas labākais tenisists Roberts Štrombahs šodien kvalifikācijas izšķirošajā kārtā zaudēja čeham Jakubam Nikodam - 2:6, 3:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

Madrides "WTA 1000" kvalifikācijā Semeņistaja zaudē pasaules 69. raketei

Spānijas galvaspilsētā Madridē sācies "WTA 1000" māla turnīrs. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja kvalifikācijas pirmajā kārtā piekāpās beļģietei Grētai Minnenai - 6:3, 2:6, 4:6.