Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča piedzīvo zaudējumu "International'' sērijas turnīra kvalifikācijā

Krišs Upenieks

Marcinkeviča piedzīvo zaudējumu "International'' sērijas turnīra kvalifikācijā
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ralf Reinecke

LETA. Šveices pilsētā Lugāno neveiksmīgu WTA "International" sērijas turnīra kvalifikāciju aizvadījusi pasaules 274.rakete Marcinkeviča, kura ar 3:6, 2:6 pārliecinoši piekāpās ranga 168.vietas īpašniecei Aleksandrai Kadantu.

Marcinkeviča gan šo maču iesāka labi, vienreiz laužot pretinieces servi un izvirzoties vadībā ar 2:0. Turpinājums gan nesekoja, un iniciatīva pārgāja Kadantu pusē, kura pirmo setu uzvarēja ar 6:3, bet otrajā guva vēl pārliecinošāku panākumu ar 6:2.

Arī šeit, lai sasniegtu pamatturnīru, bija jāpārvar divas kvalifikācijas kārtas. Par dalību atlasē Marcinkeviča nopelnījusi vienu WTA ranga punktu.

Marcinkeviča savas karjeras laikā tikai vienreiz spējusi kvalificēties WTA pamatturnīram, kad 2014.gadā izcīnīja trīs uzvaras Štutgartes WTA "Premier" turnīra atlasē.

Izmantotie resursi:
LETA