Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Bartone un Ozoliņš iekļūst "French Open" dubultspēļu ceturtdaļfinālos

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Bartone un Ozoliņš iekļūst "French Open" dubultspēļu ceturtdaļfinālos
Kamilla Bartone. Foto: Zhang Yuncao

Kamilla Bartone un Kārlis Ozoliņš trešdien sasniedza "French Open" junioru dubultspēļu turnīru ceturtdaļfinālus. Savukārt Mārtiņš Podžus "Futures" sērijas turnīrā Ēģiptē guva pirmo uzvaru kopš februāra.

Pagājušā gada "US Open" čempiones Kamilla Bartone un Oksana Seļehmeteva, kuras Parīzē izsētas ar otro numuru, 2. kārtas mačā ar 6:3, 6:3 uzvarēja Francijas pāri Sāra Ilijeva/Laja Petretiča.

"Australian Open" finālisti Kārlis Ozoliņš un Mikolajs Lorenss, kuri izsēti ar septīto numuru, sarežģītā mačā tika galā ar ASV un Vācijas duetu Bruno Kuzuhara/Makss Viskands – 6:3, 1:6, 10:8.

Mārtiņš Podžus (ATP 450.) Šarmelšeihas ITF M15 turnīrā uz cietā seguma ar 7:5, 4:6, 6:3 uzvarēja ATP rangā nebijušo 19 gadus veco krievu Jegoru Novikovu, kuram tas bija tikai otrais mačs "Futures" pamatturnīros.

Mārtiņam tā ir pirmā uzvara kopš februāra, kad viņš pārvarēja vienu kārtu Neiplsas M25 turnīrā. Viņam Ēģiptē ir otrais turnīrs kopš ITF tūres restarta, iepriekš augustā zaudējot 1. kārtā M25 turnīrā Poznaņā. Šonedēļ pagaidām iegūts viens ATP reitinga punkts.

     [+] [-]

, 2020-10-07 22:46, pirms 3 gadiem
Bartone tagad ir Vāciete!