Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko un Bačinskī neizmanto iespējas un zaudē "French Open" čempionēm

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko un Bačinskī neizmanto iespējas un zaudē "French Open" čempionēm
Aļona Ostapenko
Foto: AFP/Scanpix

Aļona Ostapenko no Pekinas atvadās ar zaudējumu "Premier Mandatory" dubultspēļu sacensību ceturtdaļfinālā, kur viņa kopā ar Šveices tenisisti Timeju Bačinskī piekāpās turnīra pirmajam duetam Karolīna Garsija/Kristina Mladenoviča – 4:6, 3:6.

Mačam bija jānotiek vakar, taču lietus dēļ tas nebija iespējams, bet šodien cīņa sākās ar 4.5 stundu nokavēšanos. Ostapenko un Bačinskī mačā pret sezonas līderēm un "French Open" čempionēm abos setos nenosargāja breika pārsvaru, turklāt 1. setā Latvijas un Šveices komandai breika pārsvars bija pat trīs reizes.

Tikšana līdz Pekinas turnīra ceturtdaļfinālam ļāva iegūt 215 reitinga punktus un 19 395 dolāru prēmiju. Atgādinām, ka Ostapenko vienspēļu sacensībās zaudēja jau 1. kārtā, neizmantojot mačbumbu pret Jūliju Putincevu. Ostapenko lielajā "Premier Mandatory" turnīrā Pekinā spēlēja pirmoreiz.

Aļonai nākamā pieturvieta plānota Austrijā, kur jaunnedēļ Lincā notiks "International" sērijas turnīrs, bet WTA sezonas finišs viņai aiznākamajā nedēļā "Premier" turnīrā Maskavā. Tāds pats kalendārs ir arī Anastasijai Sevastovai.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-10-07 13:06, pirms 8 gadiem
Galdnieks Otiņš rakstīja: Astapenka
Galdnieks kaut ko iespiedis durvju šķirbā vajadzīga ārsta palīdzība!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja