Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Gulbis aizcīnās līdz vienam taibreikam, izstājoties Kicbīles turnīra kvalifikācijā

Gulbis aizcīnās līdz vienam taibreikam, izstājoties Kicbīles turnīra kvalifikācijā
Ernests Gulbis. Foto: Raul Mee/Postimees Grupp/Scanpix Baltics

Latvijas vīru tenisa pirmajai raketei Ernestam Gulbim (ATP 158.) neveiksmīgs izrādījies Austrijas pilsētā Kicbīlē notiekošais "ATP 250" sērijas "Generali Open" turnīrs, tā kvalifikācijas pirmajā kārtā latvietim ar 6:7(3) un 1:6 atzīstot vācieša Janīka Hanfmana (ATP 118.) pārākumu.

Gulbis ar 28 gadus veco Hanfmanu nekad iepriekš vēl nebija tikušies savā starpā. Vācu tenisists pēc koronavīrusa izraisītā pārtraukuma augusta priekšpēdējā nedēļā triumfēja Itālijas pilsētā Todi notikušajā ATP "Challenger" sērijas turnīrā. Savukārt Gulbim pēdējie trīs "Challenger" sērijas turnīri Čehijas pilsētās Prāgā un Ostravā bija noslēgušies ar bezierunu sakāvēm pret krievu Aslanu Karacevu (ATP 140.).

Šodienas cīņas pirmajā setā abi spēlētāji izmantoja savas dotības servēs, pretiniekam līdz pat taibreikam nedodot nevienu breika iespēju. Arī taibreikā pirmos septiņus punktus guva servētājs, tomēr turpinājumā Gulbis pie savas serves salūza, zaudējot divus punktus pēc kārtas, kas pēcāk maksāja visu setu - 6:7(3:7).

Pēc atelpas iniciatīva arvien vairāk sāka piederēt Hanfmanam, kurš otrā seta otrajā geimā ar otro breikbumbu salauza latvieša servi, izvirzoties vadībā ar 2:0. Turpinājumā latvietis spēja būt pārāks vairs tikai vienā serves geimā, Hanfmanam izmantojot breika iespēju arī sestajā geimā (5:1) un beigu beigās novedot setu līdz pārliecinošai uzvarai ar 6:1.

Ja pirmajā setā latvietis veica četras netveramās serves, tad otrajā setā Ernesta serve "apstājās", Gulbim nespējot pretinieku pārsteigt ar eisiem. Tāpat jāatzīmē, ka otrajā setā Gulbis uzvarēja tikai 14% (1/7) punktu pie savas otrās serves. Kopumā spēlē Gulbis nespēja tikt galā ar Hanfmana servi, gūstot panākumu tikai 12% (4/34) izspēlēs pēc pretinieka pirmās serves. Neizdevās izmantot arī vācieša otro servi - uzvarētas tikai astoņas no 23 (35%) šādas izspēles, kamēr Hanfmans dominēja pie Gulbja otrās serves, esot pārāks 16 no 24 (66,7%) izspēļu.

Par zaudējumu Kicbīles "Generali Open" turnīra kvalifikācijas pirmajā kārtā Gulbim nepienāksies ne naudas prēmija, ne ATP ranga punkti.

Izmantotie resursi:
https://www.atptour.com/en/scores/m...


, 2020-09-07 19:09, pirms 4 gadiem
Bļin iztērēja tik savu naudu,..
Bezmozglijisturnīrs...
Slēpts komentārs: ---ZzZ---
, 2020-09-07 19:44, pirms 4 gadiem
Vēl pāris gadus atpakaļ ticēju viņam, vairs ne. Neko jau pārmest nevar, katrs dzīvo , ka vins velas
, 2020-09-07 19:59, pirms 4 gadiem
---ZzZ--- rakstīja: Tam ubagam jau pirms gadiem 4-5 vajadzēja prasties un kārt rakti uz nagliņas. Nekā tur no tā lūzera vairs nebūs. Talantu izmeta vējā, tagad jau sen par vēlu.
Tu tā varētu runāt, ja būtu viņā ieguldījis kādus 500 000 eiro un sapratis, ka nebūs jēga.. bet tā kā Tu tikai ieguldi savā alusvēderā, tad izmanto izdevību un paklusē. Cilvēks nodarbojas ar to, ko viņam patīk darīt un neviens interneta bruņinieks viņam nepateiks, kad un ko kārt uz nagliņas
, 2020-09-08 06:39, pirms 4 gadiem
Atkal buksē! Laikam nav fiziskā!
Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.