Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkeviča zaudē dubultspēļu finālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkeviča zaudē dubultspēļu finālā
Diāna Marcinkeviča
Foto: Ralfs Raineke

Diāna Marcinkeviča Bārnsteiplas (Anglija) ITF 25 000 turnīru svētdien pabeidza ar zaudējumu dubultspēļu finālā. Latvijas pirmā rakete sacensībās piedalījās kopā ar Šveices tenisisti Viktoriju Golubiču un finālā ar 2:6, 1:6 kapitulēja Francijas un Vācijas pārim Alizē Lima/Karīna Vithefta.

Diāna Marcinkeviča Anglijā vienspēlēs zaudēja ceturtdaļfinālā, bet dubultspēlēs līdz finālam tika ar vienu uzvaru. Viņa ar Viktoriju Golubiču, pateicoties izliktā dueta statusam (pirmais pāris), bija brīva no 1. kārtas, bet pusfināls nebija jāspēlē pretinieču izstāšanās dēļ.

Finālā bezcerīgs zaudējums, pat neskatoties uz to, ka maču izdevās sākt ar breiku. No katras komandas viena dalībniece pirms tam piedalījās vienspēļu finālā, kurā Vithefta ar 6:2, 6:4 pārspēja Golubiču. Fināla sasniegšana Marcinkevičai ļāva iegūt 30 reitinga punktus. Turnīrs Bārnsteiplā notika uz "hard" seguma slēgtajos kortos.

Adrija Runča zaudēja Sanmalo (Francija) ITF 50 000 kvalifikācijas turnīra 1. kārtā, ar 2:6, 0:6 ciešot sagrāvi pret vietējo tenisisti Hloju Pakē (#569). Anastasija Homutova rīt aizvadīs kvalifikācijas finālu ITF 10 000 turnīrā Jeidā (Spānija), kur viņa priekšsacīkstes sāka no 2. kārtas, tajā ar 6:3, 6:2 sagraujot mājinieci Natāliju Serrano Garsiju (nav rangā).