Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Bertensa: "Nekad nezini, kur trāpīs Ostapenko - autā vai laukumā"

Bertensa: "Nekad nezini, kur trāpīs Ostapenko - autā vai laukumā"
Kiki Bertensa spēlē ar Aļonu Ostapenko. Foto: zumapress.com/Scanpix

Pret Latvijas tenisisti Aļonu Ostapenko jāspēlē, atkāpjoties maksimālu tālu - viņa sit ļoti spēcīgi, bet nekad nezini vai pretiniece trāpīs laukumā, vai ārpus tā, saka Ostapenko otrdien uzvarējusī Nīderlandes sportiste Kiki Bertensa.

Madrides WTA "Premier" otrajā kārtā ar septīto numuru izliktā Bertensa ar 6-4, 6-3 uzvarēja Ostapenko un nākamajā kārtā spēkosies ar Latvijas pirmo raketi Anastasiju Sevastovu. Bertensa pērn šajā turnīrā spēlēja finālā, mačā ar Ostapenko pierādot savu pārākumu servēšanā un aizsardzībā. Nīderlandes tenisiste veica 11 netveramās serves.

"Nekad nezini, kāda bumbiņa nāks pretim," pēc mača teica Bertensa. "Esi drošs, ka bumbiņa lidos ātri, bet nezini vai tā būs laukumā, vai ārpus tā. Man patīk garākas izspēles, bet pret viņu tas nav iespējams." Tāpēc Bertensa izvēlējusies metodi pret Ostapenko atkāpties maksimālu tālu. "Viņai nepatīk, kad kāds ir tik tālu, kad bumbiņa nāk atpakaļ tik lēni."

Bertensa ar Sevastovu Madridē spēlēs trešo gadu pēc kārtas. 2017. gadā Sevastova ceturtdaļfinālā uzvarēja ar 6-3, 6-3, bet pērn trešās kārtas mačā Bertensa revanšējās ar 6-1, 6-4.

"Viņa arī var būt ļoti bīstama, jo viņai ir slaiss, saīsinātais sitiens, tāpēc nedrīkstēšu atkāpties tik tālu," nākamo Latvijas pretinieci komentē Bertensa. "Tomēr pret viņu vairāk varēšu spēlēt pati savu spēli."

Bertensa ir ļoti laba uz māla seguma, ko raksturojusi arī trīskārtējā Madrides čempione Petra Kvitova. "Uz māla, domāju, ka Simona Halepa ir lieliska. Naomi Osaka var spēlēt uz visiem segumiem. Tāpat Kiki Bertensa vienmēr ir bīstama uz māla."

Izmantotie resursi:
https://www.wtatennis.com/news/you-...
https://www.wtatennis.com/news/kvit...


, 2019-05-07 16:14, pirms 5 gadiem
Nekad nezini kur trāpīs - tribīnēs vai pa galvu!😁😁😁
, 2019-05-07 17:50, pirms 5 gadiem
Kā Grebis savulaik futbolā - vārtos vai pa pretējās mājas logiem
, 2019-05-07 18:18, pirms 5 gadiem
Ostapenko pati nezin kur trāpīs
, 2019-05-07 20:02, pirms 5 gadiem
Labi noraksturoja Aļonas tenisu. Klātienē (arēnā) izteikti varēja redzēt, ka viņa riskē bliezt pat situācijās, kad pietiek vienkārši viegli un precīzi nospēlēt. Tādā veidā tas briesmīgais skaits nepiespiesto kļūdu rodas.
, 2019-05-10 11:38, pirms 5 gadiem
Šitām laikam sava ģēla, melnais humors
Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.