Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Ostapenko un Stīvensa zaudē dubultspēlē Sidnejā

Ostapenko un Stīvensa zaudē dubultspēlē Sidnejā
Slouna Stīvensa un Aļona Ostapenko. Foto: AFP/Scanpix

Latvijas tenisistes Aļonas Ostapenko un amerikānietes Slounas Stīvensas duets zaudēja Sidnejas "Premier 700" turnīra 1. kārtā, ar 6:2, 2:6, 6:10 piekāpjoties dubultspēlēs sekmīgāk spēlējošajām Nadjai Kičenokai un Barborai Stricovai (Ukraina/Čehija).

Ostapenko šobrīd dubultspēļu rangā ir 39. vietā, bet Stīvensai ir 207. vieta. Stricova atrodas augstajā 5. vietā, savukārt Kičenokai ir 37. vieta.

Nebūdamas favorītu statusā, Ostapenko un Stīvensa divreiz bija vadībā, tomēr pārsvaru nespēja nosargāt. Pēc uzvaras 1. setā tikpat graujošs zaudējums 2. setā, bet supertaibreikā Latvijas un ASV duetam divreiz bija divu punktu pārsvars (2:0, 4:2). Pretinieces precīzāk nospēlēja pie tīkla, svinot uzvaru.

2017. gada "French Open" čempione Ostapenko ar tā gada "US Open" uzvarētāju Stīvensu otro reizi spēlēja vienā komandā, esot bez uzvarām (0-2). Abi zaudējumi piedzīvoti identiskos mačos Sidnejā – graujoša uzvara 1. setā, vēlāk zaudējot supertaibreikā. Aļona ar Slounu pagājušajā gadā šeit ar 6:1, 4:6, 8:10 zaudēja Ukrainas un Austrālijas duetam Katerina Bondarenko/Keisija Delakva.

Vienspēļu ranga 22. vietā esošā Ostapenko individuālās sacensības Sidnejā sāks otrdien, kad tiksies ar pagājušā gada finālisti Ešliju Bārtiju (WTA 15.).


, 2019-01-07 11:16, pirms 5 gadiem
Abas Grand Slam uzvaretajas viena RG un otra US Open un pec tam vajs vajs sniegums no abam.. ka var ta nokrist sporta? Ta pati Mladenovic nu vispar neko vairs nevar uzvaret. Kads var pastastit vairak. Es labprat paklausitos.
, 2019-01-07 11:51, pirms 5 gadiem
tennisguru rakstīja: Abas Grand Slam uzvaretajas viena RG un otra US Open un pec tam vajs vajs sniegums no abam.. ka var ta nokrist sporta? Ta pati Mladenovic nu vispar neko vairs nevar uzvaret. Kads var pastastit vairak. Es labprat paklausitos.
Konkurence, nauda un tā sajūta, ka spēlē pret čempioni!
Teniss naudas ziņā ir priekšā sieviešu futbolam, basketbolam!
8 dažādas GS uzvarētājas(2017,2018)!
, 2019-01-07 13:32, pirms 5 gadiem
tennisguru rakstīja: Abas Grand Slam uzvaretajas viena RG un otra US Open un pec tam vajs vajs sniegums no abam.. ka var ta nokrist sporta? Ta pati Mladenovic nu vispar neko vairs nevar uzvaret. Kads var pastastit vairak. Es labprat paklausitos.
Traumas! It sevišķi Stīvensai, viņai tā uzvara US Open vispār bija apbrīnojama zinot no kādas traumas viņa bija atkopusies.

Ja runā par dubultspēles zaudējumu tad tas ir normāli, pretim DS speciālistes, tas nav vienspēļu teniss, tas ir tas pats teniss tikai pavisam cits
Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.