Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Brāļi Podžus uzvar "Futures" dubultspēļu turnīrā Antaljā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Brāļi Podžus uzvar "Futures" dubultspēļu turnīrā Antaljā
Brāļi Podžus pēc triumfa Turcijā

Latvijas tenisa brāļi Jānis un Mārtiņš Podžus sestdien uzvarēja Antaljas "Futures 10 000" dubultspēļu sacensību finālā, ar 4:6, 6:3, 10:7 pārspējot turnīra pirmo duetu Romēns Barbosa un Frederiks Fereira Silva (Portugāle).

Latvieši finālu sāka pārliecinoši, ar servi uzvarot pirmos deviņus punktus. Septītajā geimā brāļiem atteica pirmā serve, kā rezultātā portugāļi ieguva breiku. Iespējas atspēlēties brāļi sagaidīja seta pēdējā geimā, taču neprata izmantot divas breikbumbas, no kurām pirmajā varēja uzbrukt pretinieku otrajai servei. Barbosa un Silva tūlīt uzvarēja izšķirošā punkta izspēlē, 1. setu savā labā noslēdzot ar rezultātu 6:4.

Pēc zaudēta 1. seta brāļi Podžus dominēja cīņas turpinājumā un 2. setā atrāvienu veica ceturtajā geimā, bet setu pabeigt izdevās tikai ar trešo setbumbu, kas bija izšķirošā punkta vērtībā jeb pretiniekam bija iespēja atgūt breiku. Ar 6:3 revanšējušies 2. setā, brāļi sekojošajā supertaibreikā izsēja četru punktu handikapu (6:2), tomēr titulu neatdeva, no 7:7 uzvarot mača pēdējās trīs izspēles – 4:6, 6:3, 10:7.

Abiem brāļiem pirmais "Futures" dubultspēļu tituls, Mārtiņam viena trofeja šajā līmenī izcīnīta arī vienspēlēs, oktobrī uzvarot turnīrā Vācijā. Kļūšana par čempioniem Turcijā abiem dod 18 reitinga punktus. Jānim ar Mārtiņu Antaljā paredzēts pavadīt vēl divas nedēļas.

  +2 [+] [-]

, 2014-12-06 21:11, pirms 9 gadiem
apsveicu! ceru ka citi arī priecājās