Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkevičai un Zariņai zaudējumi ceturtdaļfinālā

Krišs Upenieks

Marcinkevičai un Zariņai zaudējumi ceturtdaļfinālā
Diāna Marcinkeviča

Somijas pilsētā Savitaipelē notiekošajā ITF 10 000 sērijas vienspēļu turnīra ceturtdaļfinālā zaudējumus piedzīvojas divas Latvijas tenisistes - Diāna Marcinkeviča un Zane Zariņa, tomēr Marcinkeviča pārī ar krievieti Artamonovu iekļuva dubultspēļu turnīra finālā.

Jau ziņojām, ka vakar Diāna Marcinkeviča un Zane Zariņa sekmīgi pārvarēja vienspēļu turnīra otro kārtu, tādējādi iekļūstot ceturtdaļfinālā, bet Marcinkeviča pārī ar Krievijas tenisisti Aleksandru Artamonovu iekļuva arī dubultspēļu turnīra pusfinālā.

Diānai Marcinkevičai vienspēļu turnīra ceturtdaļfinālā bija jāspēlē pret čehieti Moniku Tumovu (WTA 909.). Lai gan WTA rangā Marcinkeviča atrodas gandrīz 400 vietas augstāk, tomēr uzvaru trīs setu cīņā ar 2:6, 6:2, 6:1 izcīnīja Čehijas tenisiste. Zane Zariņa savā ceturtdaļfinālā tikās ar Norvēģijas tenisisti Ulriki Eikeri (WTA 836.). Diemžēl Latvijas tenisistei šajā spēlē īpašu variantu nebija - 1:6, 4:6. Abas Latvijas tenisistes par iekļūšanu šo sacensību ceturtdaļfinālā saņems četrus reitinga punktus.

Diānai Marcinkevičai šodien bija jāaizvada arī dubultspēļu turnīra pusfināla spēle. Viņa pārī ar krievieti Aleksandru Artamonovu ļoti pārliecinoši ar 6:1, 6:4 pārspēja Vācijas un Čehijas duetu Holerti / Tumovu. Finālā Marcinkeviča un Artamonova tiksies ar Norvēģijas un Somijas duetu Munču - Soegārdu / Tuohimu.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page