Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Tiešraide: Gulbis - Del Potro 6:4, 6:4, 7:6(3)

Tiešraide: Gulbis - Del Potro 6:4, 6:4, 7:6(3)
Ernests Gulbis
Foto: AFP/Scanpix

Vimbldonas 2. kārtas cīņa šodien Ernestam Gulbim, kurš tiksies ar titulēto Argentīnas tenisistu Huanu Martinu Del Potro. Mača sākums ap plkst. 15:00, tiešraide LTV7.

Trešais sets

7:6 Taibreiks sākas ar minibreiku, Del Potro sitot autā. Tāpat viņš pieļauj dubultkļūdu, dodot Gulbim 3:1 pārsvaru. Beigās Gulbis pārliecinoši uzvar un triumfē mačā.

6:6 Gulbis žigli panāk 40:0, pretiniekam sagādājot problēmas ar pirmo servi. Tikpat ātri izdodas pielikt punktu, un trešā seta uzvarētājs izšķirsies taibreikā.

5:6 Del Potro drošs pie savas serves, zibenīgi panākot 40:0, taču Gulbis sausā nepaliek, atkal apspēlējot pie tīkla pieskrējušo pretinieku. Seko divas argentīnieša kļūdas, un 40:40. Gulbis uzbrūk un tiek pie breikbumbas, kas paliek neizmantota.

5:5 Gulbis ar neatvairāmu servi un servi, kuru pretiniekam neizdodas atgriezt, tiek panākts 30:0. Seko vēl viena neatvairāma serve, tomēr geimu uzvarēt uz nulles neizdodas.

4:5 Del Potro uzbrūk, taču sit autā un tīklā, un Gulbim 30:15 pārsvars pie sāncenša serves. Seko argentīnieša izmētāšana pa vienu un pa otru stūri, un divas breikbumbas. Tās paliek neizmantotas, tāpat kā nākamās iespējas, un Del Potro ar grūtībām, tomēr notur servi.

BREIKS! 4:4 Gulbis ar neatvairāmo servi panāk 30:0, taču seko kļūda vienkāršā situācijā ar sitienu aiz gala līnijas. Tomēr Gulbis nebaidās turpinājumā riskēt, ar otro servi pārsteidzot sāncensi un trāpot vēl vienu eisu. Tiesa, sitieni tīklā, un 40:40. Vēl viens sitiens tīklā dāvā Del Potro breika iespēju, un Gulbis atkal sit tīklā...

4:3 Arī Del Potro kontrolē notikumus serves geimā. Tomēr, lai izglābtos, argentīnietim ar to būs par maz, jo Gulbis joprojām ir priekšā ar breiku.

4:2 40:15, kad Gulbis dodas pie tīkla, atkal liekot Del Potro paskriet un beigās pieliekot filigrānu punktu.

3:2 Del Potro pēc teicamas serves dodas pie tīkla un pārliecinoši ņem virsroku gan izspēlē, gan geimā.

3:1 Ilgāks geims pie Gulbja serves, taču viņš nezaudē vēso prātu un nostiprina pārsvaru. Pie 40:30 Gulbis liek Del Potro paskriet, un argentīnietis pēc zaudētā geima ir sašutis.

BREIKS! 2:1 Gulbim iespēja aizķerties – Del Potro sit autā, latvietim 30:15 pārsvars pie sāncenša serves. Lieliska uzņemšana dod divas breikbumbas. Del Potro dubultkļūda, un latvietis tiek priekšā arī trešajā setā.

1:1 Pie 15:30 Gulbis izdara neatvairāmu servi, kam seko vēl viena. Tomēr sitiens autā neļauj pielikt punktu geimam – vienādi. Neskatoties uz mazo klupienu, Gulbis uzvar geimā, un Del Potro joprojām bez breikiem.

0:1 Arī trešo setu Del Potro sāk ar pārliecinošu serves geimu, kas uzvarēts, Gulbi atstājot uz nulles.

Otrais sets

6:4 Gulbim lieliskas serves mijas ar pretinieka kļūdām, tomēr pie 30:0 latvietis pieļauj dubultkļūdu. Seko lielisks pārceltais sitiens un Del Potro kļūda, un divas setbumbas. Gulbis izmanto pirmo – neatvairāmā serve un divu setu pārsvars!

BREIKS! 5:4 Del Potro neizdodas serves, un Gulbis iegūst 30:0 pārsvaru. Lai gan sāncensis uzbrūk un samazina deficītu, Gulbis tiek pie divām breikbumbām – 40:15. Pirmā izniekota ar sitienu no neērtā satvēriena tīklā, bet otro izdodas izmantot – lieliski pieņemta serve, un Del Potro raida bumbiņu tīklā.

4:4 Gulbis ļoti ātri tiek līdz 40:0, kam seko sitiens tīklā. Taču viņš nenotrīc – neatvairāmā serve un pārliecinoši uzvarēts geims.

3:4 Pie 15:15 Gulbis sit tīklā, kam seko neizdevies saīsinātais sitiens un raidījums aiz gala līnijas.

3:3 Vimbldonā gaisa temperatūra ir ap +30 grādiem, un spožajā saulē vairākiem skatītājiem paliek slikti ar veselību. Mačs tiek apturēts uz 25 minūtēm. Gulbis laukumā atgriežas ar eisu, pēcāk apspēlējot pie tīkla pieskrējušo Del Potro. Lai gan ir vienādi, Gulbis aizvada divas teicamas izspēles un uzvar geimā.

2:3 Atrodoties vadībā ar 30:15, Del Potro dodas pie tīkla un nodzenā Gulbi. Latvietis aizstāvās, tomēr zaudē gan izspēlē, gan geimā.

2:2 Neatvairāmas serves un došanās pie tīkla, un Gulbis serves geimā uzvar uz nulles.

1:2 Gulbja sitiens tīklā un Del Potro neatvairāmā serve, tomēr Gulbis atbild ar teicamu saīsināto sitienu. Taču latvietim aizķerties neizdodas.

1:1 Pie 15:15 – uzreiz pēc pretinieka uzvarētās izspēles pie tīkla – Gulbim izdodas lieliska serve, kuru Del Potro aizķer, bet neko vairāk nespēj izdarīt. Nākamajā izspēlē Del Potro uzbrūk, tomēr kļūdās, bet pie 40:15 Gulbis riskē ar otro servi, un risks attaisnojas.

0:1 Del Potro otro setu sāk ar pārliecinošu serves geimu. Argentīnietim aiziet pirmā serve, un Gulbim vairākkārt neizdodas bumbiņu dabūt atpakaļ pāri tīklam.

Pirmais sets

6:4 Gulbis seta izservēšanu sāk ar došanos pie tīkla un cerības neatstāšanu pretiniekam. Ar neatvairāmu servi iegūts 30:0 pārsvars. Sitiens pa līniju un trīs setbumbas, bet vajag tikai vienu – vēl viena lieliska serve, un uzvara pirmajā setā.

5:4 Del Potro ar pirmās serves palīdzību ātri panāk 30:0. Gulbis atbild ar lielisku saīsināto sitienu, tomēr latvietim aizķerties neizdodas.

5:3 Paša kļūdas un 0:30, pēc kā svarīgā brīdī neatvairāma serve. Divas dubultkļūdas un pirmā breikbumba Del Potro. Vēl viens garš geims, un Ernests iztur spriedzi un sagaida Del Potro kļūdas.

4:3 Del Potro viegls geims pie savas serves. Gulbis gan pats kļūdās, gan argentīnietis nospēlē droši.

4:2 Gulbim ļoti jaudīga pirmā serve. Ja to izdodas trāpīt, Del Potro variantu maz.

BREIKS! 3:2 Pie 15:15 Gulbis dzenā Del Potro pa visiem stūriem, bet noslēgumā netrāpa no gala līnijas. Trīs lieliski uzbrukuma sitieni Ernestam sniedz vairāk un pirmo breikbumbu. Laba pieņemšana, pēc kuras rodas iespēja uzbrukuma sitienam - bumba diemžēl tīklā. 14 minūšu geims, Gulbis demonstrē baudāmu tenisu un iegūst breika pārsvaru.

2:2 Del Potro pie Ernesta serves tiek līdz 30:30, bet latvietis visas pretinieka cerības izdzēš ar diviem eisiem.

1:2 Garu izspēles šajā cīņā pagaidām nav. Del Potro stabils serves geims.

1:1 Gulbis serves geimu sāk un noslēdz ar eisu.

0:1 Ernests mēģina agresīvi uzbrukt pie argentīnieša servēm, bet pieļauj vairākas kļūdas.

15:03 Tenisisti uzsākuši iesildīšanos.

14:53 Gulbja un Del Potro spēle varētu nedaudz aizkavēties un sākties pulksten 15:10.

Informācija pirms spēles

Aizvakar ar 6:1, 6:1, 6:2 sagraujot Viktoru Estrelju Burgosu, Gulbis savā 69. "Grand Slam" mačā guva graujošāko uzvaru "major" turnīros. Viņa iepriekšējais pārliecinošākais panākums pilnā spēlē bija Tomija Robredo sagraušana 2008. gadā "US Open" ar rezultātu 6:1, 6:3, 6:2.

45 punktu dabūšana par 1. kārtas pārvarēšanu Ernestam nodrošinājusi pacelšanos uz ranga piekto simtu un Latvijas pirmā numura atgūšanu, tiekot garām Miķelim Lībietim.

Skaidrs, ka uz zālāja vāji spēlējošā un šobrīd arī sliktā formā (viena uzvara 10 mačos) esošā Dominikānas veterāna Estreljas dabūšana pretiniekos Vimbldonas 1. kārtā bija dāvana, jo māla speciālists ir bez spēcīgas serves un Gulbi apdraudēt nespēja arī gala līnijas tenisā. Tikšanās ar Del Potro nākamajā mačā būs pavisam cita līmeņa teniss, tiesa, par neiespējamām misijām šeit runas nav, jo Del Potro jau vairākus gadus ir savainojumu upuris.

Argentīnas tenisistam bijušas trīs plaukstas locītavu operācijas, pēc kurām viņš savu iepriekšējo līmenī tā arī nav spējis atgūt. 2009. gada "US Open" čempions cirkšņa savainojuma dēļ šovasar pirms Vimbldonas nenospēlēja nevienu zālāja maču un, ierodoties uz gada trešo "Grand Slam" turnīru, atzina, ka nav 100% kondīcijā.

Pirmajā mačā viņām nācās nopūlēties, lai uzveiktu Tanasi Kokinaki – 6:3, 3:6, 7:6(2), 6:4. Punktu trīs stundas ilgajai spēlei izdevās pielikt tikai ar septīto mačbumbu. Del Potro sakrāja 17 eisus un pieļāva trīs dubultkļūdas, izcēlās ar pozitīvu attiecību tīri uzvarētajās izspēlēs un nepiespiestajās kļūdās: 47-25, kā arī tika nobreikots divas reizes. Del Potro tā bija karjeras 50. spēle uz zālāja seguma, uz tā sakrājot 35-15 bilanci.

Gulbja un Del Potro savstarpējās spēles (2-4)

DatumsRangā*TurnīrsSegumsRezultāts
12.08.200797.-75.Sinsinati kvalifikācijaHard5:7 3:6
14.01.200951.-9.Oklendas 2. kārtaHard6:4 4:6 1:6
19.02.200942.-7.Memfisas 2. kārtaHard telpās3:6 4:6
29.07.201184.-19.Losandželosas ¼finālsHard6:2 6:4
14.02.2013132.-7.Roterdamas 2. kārtaHard telpās6:7(5) 3:6
14.02.201424.-4.Roterdamas ¼finālsHard telpās6:3 6:4

* - vispirms norādīta Gulbja vieta rangā, pēc tam Del Potro pozīcija

Gulbis ar Del Potro pēdējo reizi tikās 2014. gadā, kad viņu pieveica Roterdamā. Argentīnas tenisists toreiz spēlēja ar plaukstas locītavas savainojumu, kas viņam tolaik būtībā nozīmēja cīnīšanos ar tikai vienu roku, jo ar "backhand" viņš neko daudz izdarīt nespēja. Del Potro pēc tā mača aizbrauca uz Dubaiju, tur nospēlēja vienu setu un izstājās, 2014. gadā vairs nespēlējot.

Situācija ar Huana Martina "backhand" šobrīd nav daudz labāka – sitiens no kreisās puses Del Potro arvien ir vājā vieta, "backhand" pusi pārsvarā izmantojot aizsardzības sitieniem ar "slaisu", bet asi uzsist ar divām rokām viņš spēj reti. Serve un iznīcinošais "forehand" gan viņam ir iepriekšējā līmenī. Gulbim jācenšas Del Potro uzspiest "backhand" sitienu izspēles, bet pašam jāizvairās no "forehand" sitienu apmaiņām.

Del Potro pēdējās trīs sezonas bijušas saraustītas, dažādu iemeslu dēļ (savainojumi un atpūta pārslodzes rezultātā) nespēlējot pilnas sezonas. 2014. gadā viņš piedalījās četros turnīros, 2015. gadā tikai divos, bet 2016. gadā 13 turnīros, kā arī Deivisa kausā. Del Potro pērn lielākie sasniegumi bija izlases sastāvā. Vasarā viņš izcīnīja sudraba medaļu olimpiskajās spēlēs, kur finālā sīvā cīņā piekāpās Endijam Marejam, bet novembrī kļuva par Deivisa kausa čempionu, Argentīnai palīdzot izcīnīt pirmo titulu.

Deivisa kausa dēļ sezonu beidzot ļoti vēlu, Del Potro šogad izlaida "Australian Open" un pirmo turnīru nospēlēja tikai februāra otrajā pusē Deljrebīčā, kur sasniedza pusfinālu. Tas arī joprojām ir viņa gada labākais rezultāts, šogad līdz Vimbldonai piedaloties tikai astoņos turnīros.

Nespēlējot pilnu sezonu, Del Potro rangā nav spējis uzkāpt ļoti augstu. Bijušais pasaules ceturtais numurs šobrīd atrodas 32. vietā. Gulbis Top 40 tenisistus nav uzvarējis jau vairāk nekā gadu – kopš pagājušās sezonas "French Open", kur viņam bija trīs Top 40 uzvaras, pieveicot Andreasu Sepi, Žuau Sousu un Žo-Vilfrīdu Tsongu. Francūzis toreiz izstājās, 1. setā esot vadībā ar 5:2.

Vēl viena Tsongas izstāšanās mačā pret Gulbi notika 2013. gadā Vimbldonā, kad tas notika 2. kārtas mačā, Ernestam esot vadībā ar 3:6, 6:3, 6:3. Tā joprojām ir vienīgā reize, kad Gulbis uzvarējis Vimbldonas 2. kārtas mačā (1-4). Del Potro šajā turnīrā krietni labākas sekmes, sakrājot 17-7 bilanci. Viņa labākais rezultāts ir pusfināls pirms četriem gadiem. Del Potro pusfinālu Vimbldonas kortos sasniedza arī 2012. gadā, kad šeit notika Londonas olimpiāde. Viņš toreiz pusfinālā zaudēja Rodžeram Federeram, bet bronzas mačā pieveica Novaku Džokoviču.

Gulbja un Del Potro cīņā būs otrais mačs kortā Nr.3, kur vispirms no plkst. 13:30 labāko noskaidros Svetlana Kuzņecova un Jekaterina Makarova. Šodien spēlēs arī abas mūsu dāmas, kurām dubultspēļu turnīra sākums. Dienas programma atrodama šeit.

Gulbja un Del Potro profilu salīdzinājums

GulbisKategorijaDel Potro
28Vecums28
1.93 mAugums1.98 m
589.Rangā32.
6Vienspēļu tituli19
32-37Grand Slam bilance72-29
7-9Vimbldonas bilance17-7
1-1Sezonas bilance14-7
221-204Karjeras bilance360-147
1-0Sezonas zālāja bilance1-0
11-19Karjeras zālāja bilance35-15
-Sezonas taibreiki5-3
89-98Karjeras taibreiki122-95
10-164-setu mači25-13
4-95-setu mači6-9
3 reizesAtspēlēšanās no 0-21 reize

Piezīme: iekļauta "Grand Slam" un ATP pamatturnīru, kā arī Deivisa kausa statistika.

.

, 2017-07-06 08:34, pirms 7 gadiem
Paldies, par manuprāt ļoti sakarīgo rakstu!🎖
, 2017-07-06 08:36, pirms 7 gadiem
Jā un progress attieksmē un cieņā pret mūsu tenisistiem ir acīmredzams! Vēlreiz PALDIES! 😊
, 2017-07-06 08:39, pirms 7 gadiem
Kurš mazāk savainots, tas uzvarēs.
, 2017-07-06 08:53, pirms 7 gadiem
Man šķiet, ka Ernestam uz uzvaru ir cerības, ja viss notiks ātri...vakar Aļona 3 setus spèlēja gandrīz 2 stundas, tad Ernestam arī tas ir laika maksimums - 3 seti 2 stundās...ja viss būs vairàk un ilgāk, tad fvzin....tad neticàs, ka Gulbis var uzvarēt
, 2017-07-06 09:35, pirms 7 gadiem
Domāju, ka noteikti būs 4 seti.
, 2017-07-06 10:02, pirms 7 gadiem
Tiešām labi uzrakstīts.
, 2017-07-06 10:08, pirms 7 gadiem
Putriņš noteikti ir favorīts, bet, nu, situācija nav bezcerīga.
Kā rakstā pareizi norādīts - Potro backhands ir tas, uz ko jāspēlē. Vismaz no iepriekšejās spēles radās iespaids, ka EG forehands ir kļuvis nedaudz stabilāks - katrā ziņā tas ir mazāk ievainojams par Potro backhandu.
, 2017-07-06 10:58, pirms 7 gadiem
manuprāt, visu izšķirs serves un uzņemšana
, 2017-07-06 12:27, pirms 7 gadiem
Manuprat, totalizatoristi jums skaidri un gaishi pie raksta noraada "Gulbis smahi ieraus, bet jums ir iespeja parskaiti mums naudu un aptuveni 1,5 h pue ekrāniem akli cerēt 2ām nereālām lietām - Gubja uzvarai un savam laimestam
, 2017-07-06 12:30, pirms 7 gadiem
Pēc statistikas, Putriņam švaki ar atspēlēšanos. Jādominē startā jau. Ja ir izveseļojies un kārtīgi trenējies, nevajadzētu būt problēmām.
Slēpts komentārs: Karalis Hokejs
, 2017-07-06 12:41, pirms 7 gadiem
Cik saprotu tad mūsu dāmu dubulspēles nav LTV plānā šodien?
, 2017-07-06 12:58, pirms 7 gadiem
Pirmo paņems EG, tālāk redzēsim...
, 2017-07-06 14:52, pirms 7 gadiem
Kuzņecova savu maču pabeidza gaidām Gulbi
, 2017-07-06 14:57, pirms 7 gadiem
zaxx rakstīja: Kuzņecova savu maču pabeidza gaidām Gulbi
gaidot Gulbi, iesildījos ar alāku =)))
Slēpts komentārs: chr1sT_v2
, 2017-07-06 15:08, pirms 7 gadiem
4 seti.
, 2017-07-06 15:08, pirms 7 gadiem
chr1sT_v2 rakstīja: 3:6, 2:6, Gulbis izstāsies.
Nekad nesapratīšu, kur ir kaifs izteikt šādas prognozes. Protams, ja esi trollis parastais, tad skaidrs.
, 2017-07-06 15:10, pirms 7 gadiem
neputns rakstīja: Nekad nesapratīšu, kur ir kaifs izteikt šādas prognozes. Protams, ja esi trollis parastais, tad skaidrs.
Viņi masturbē uz saņemtajiem mīnusiem
, 2017-07-06 15:15, pirms 7 gadiem
Uzliku 10euro uz Del Potro, lai gan klusībā ceru, ka Gulbis liks man šo naudu pakāst, kas ir nereāls variants
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-06 15:16, pirms 7 gadiem
HMB-Ekspertu.Eksperts!!! rakstīja: Mosh dvacaaru uzmest uz Gulbja 7 koefu un normaali iefanot???
neiesaku vakarā pat roltons nesanāks vēl Tev
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-06 15:19, pirms 7 gadiem
Ernests uzvarēs. Ticam
, 2017-07-06 15:20, pirms 7 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: Uzliku 10euro uz Del Potro, lai gan klusībā ceru, ka Gulbis liks man šo naudu pakāst, kas ir nereāls variants
Kāda jēga likt 10 un uzvarēt kapeikas, ja var uzlikt 10 uz Gulbis un vakarā var normāli nosvinēt.
, 2017-07-06 15:21, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: Kāda jēga likt 10 un uzvarēt kapeikas, ja var uzlikt 10 uz Gulbis un vakarā var normāli nosvinēt.
nosvinēt savus zaudētos 10eur? ja centu pie centa neliksi pie euro netiksi lieku tikai tur kur droša nauda kaut maza, bet būs
, 2017-07-06 15:21, pirms 7 gadiem
Gulbis servē kā 20-mit gadnieks. bliež ka nemetās, bet arī kļūdās
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-06 15:25, pirms 7 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: nosvinēt savus zaudētos 10eur? ja centu pie centa neliksi pie euro netiksi lieku tikai tur kur droša nauda kaut maza, bet būs
To vienu eiro vari ātrāk nopelnīt sēnes lasot. Jēga likt, ja santīmus pa 4 h nopelni. Un vēl pastāv risks, ka dēļ kapeikām pazaudē 10.
, 2017-07-06 15:26, pirms 7 gadiem
BK Jēkabpils un Dinamo Rīga fans rakstīja: nosvinēt savus zaudētos 10eur? ja centu pie centa neliksi pie euro netiksi lieku tikai tur kur droša nauda kaut maza, bet būs
Savā laikā esmu pa jājis tik daudz kombinēto likmju koef no 1.05-1,2= ieskaitot ar Gulbi un Federeru, ka man diezgan pārgāja totolikmes.. bet nu.. ar cerībām uz šo sezonu =))))
, 2017-07-06 15:26, pirms 7 gadiem
Diezgan līdzīgi pagaidām, Ērnijam gan dotu par vienu gramu vairāk. Tas, protams, sākums, bet pagaidām izskatās, ka spēle būs laba.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-06 15:28, pirms 7 gadiem
chubaki rakstīja: To vienu eiro vari ātrāk nopelnīt sēnes lasot. Jēga likt, ja santīmus pa 4 h nopelni. Un vēl pastāv risks, ka dēļ kapeikām pazaudē 10.
cerams jau, ka pakāsīšu Bet māc bažas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-07-06 15:31, pirms 7 gadiem
HMB-Ekspertu.Eksperts!!! rakstīja: domaju ka 4h laikaa pat lasot buteles var vismaz 3x vairak salasit

P.S. cik tagad pa buteli dod, pedejo reizi pirms ntiem gadiem zinu bija 4sant!!!
nez tagad tuvumā nav vairs tādas vietas, kur var nodot pudeles. Tagad visas lido atkritumu konteineros
Roberts Štrombahs. Foto: Ostra Group Open 2024 by Purposia

Štrombahs neiekļūst Ostravas "Challenger" pamatsacensībās

Čehijas trešajā lielākajā pilsētā Ostravā risinās "Challenger 75" turnīrs tenisā. Latvijas labākais tenisists Roberts Štrombahs šodien kvalifikācijas izšķirošajā kārtā zaudēja čeham Jakubam Nikodam - 2:6, 3:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

Madrides "WTA 1000" kvalifikācijā Semeņistaja zaudē pasaules 69. raketei

Spānijas galvaspilsētā Madridē sācies "WTA 1000" māla turnīrs. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistaja kvalifikācijas pirmajā kārtā piekāpās beļģietei Grētai Minnenai - 6:3, 2:6, 4:6.
Roberts Štrombahs. Foto: SCMP

Štrombaham minimāls kāpums ATP rangā

Tenisa profesionāļu asociācija (ATP) publiskojusi jaunāko pasaules rangu. Latvijas vīriešu tenisa līderis Roberts Štrombahs zaudējis vienu punktu, taču pakāpies no 389. uz 388. vietu.