Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Cīrulis

Dzelde: "Tik labu dubultspēli viņu izpildījumā nebiju redzējis"

Dzelde: "Tik labu dubultspēli viņu izpildījumā nebiju redzējis"
Ģirts Dzelde
Foto: Jānis Cīrulis, Sportacentrs.com

"Šodien gan Andis, gan Deniss patīkami pārsteidza un nospēlēja lielisku maču. Bija ļoti maz lietu, ko vajadzēja papildināt spēles gaitā – viņi tiešām nospēlēja taktiski pareizi", uzvaru dubultspēlē pret Ukrainas komandu komentēja Latvijas komandas kapteinis Ģirts Dzelde.

Lieliska spēle. Vai arī kapteinim tā likās?
Jā. Pēdējo reizi viņus kopā spēlējam redzēju pirms diviem gadiem Maķedonijā, kad smagi zaudējām. Ar nelielām bažām gaidīju šodienas spēli, bet puiši parādīja fantastisku spēli. Ja līdz šim varēju piesieties, ka klasiskā dubultspēles izpratne viņiem nav līdz galam (par to Dzelde norādīja arī rudenī mačā pret Slovēniju, kad Deniss Pavlovs spēlēja pārī ar Ernestu Gulbi-aut.), tad šodien viņi mani ļoti patīkami pārsteidza arī spēles izpratnes ziņā.

Andim pirmā serve šodien padevās labāk, Deniss labi darbojās pie tīkla...
Andim gāja labāk, bet krietni svarīgāk, ka pirmā serve gāja Denisam. Viņš mani ļoti pārsteidza. Ja vakar viņu salīdzinot ar Stakhovski izvēlējos auto terminaloģiju – labs „Opel” pret „Porsche”, tad šodien Deniss bija īsts „Ferrari”. Patiesi, viņš spēlēja labāk par Stakhovski

Tev kā dubultspēļu speciālistam bija daudz lietas ko pamācīt puišiem spēles laikā, vai arī viņi bija paši gatavi un padomu nelūdza?
Runāt un uzmundrināt viņus centos visu laiku, bet tā taktiski vajadzēja pakoriģēt vienu lietu – vienā brīdī Andis un Deniss sāka krietni labāk uzņemt un vajadzēja iet uz priekšu, nevis palikt uz līnijas.

Tikai vienu geimu zaudējāt pie savas serves.
Lai gan tā bija seta izskaņa, tomēr tās nebija pašu kļūdas, ukraiņiem izdevās nospēlēt labāk. Tas varēja kļūt par lūzuma brīdi, bet čaļi atkal saņēmās.

Ukraiņu sniegums pārsteidza?
Stakhovskis nospēlēja slikti. Bubka varbūt nav tik augstas klases tenisists un kopā nospēlēja labi, bet Stakhovksis izskatījās ar kādu mikrotraumu vai taupījās. Nezinu, kam gan viņš taupījās.

Ukrainas kapteinis Orests Tereščuks pēc spēles no Ukrainas medijiem saņēma kritiku, ka uz maču izlaists Stakhovskis.
Ko tad viņiem citu bija laist? Rangā viņš ir visaugstāk un nedomāju, ka kopumā spēlē slikti. Marčenko jau nu noteikti labāk nenospēlētu.

Vai šodienas panākums puišus būs motivējis vienspēlēm?
Noteikti. Andis jau savulaik ir apspēlējis Stakhovski un pie labas spēles var to izdarīt vēlreiz. Un ja nonāks līdz piektajai spēlei, var sanākt visādi. Protams, pēc vienas uzvarētas dubultspēles nesāksim sacerēties, jo tāpat esam iedzinējos ar 1:2. Bet cīnīsimies.


, 2010-03-06 18:21, pirms 14 gadiem
kaut kaa bija jaarevansheejas par vienspeeleem
, 2010-03-06 18:23, pirms 14 gadiem
sarupejiet brinuminju
, 2010-03-06 20:59, pirms 14 gadiem
Tapat museji ir malachi

Smash.lv - Tenisa portals
';
Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.