Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Sevastovai Sidnejā ielozē Bertensu, taču būs jāspēlē pret Bačinskī

Sevastovai Sidnejā ielozē Bertensu, taču būs jāspēlē pret Bačinskī
Anastasija Sevastova. Foto: EPA/Scanpix

Anastasija Sevastova Sidnejas "Premier 700" turnīru sāks pret Šveices tenisisti Timeju Bačinskī, bet Aļonai Ostapenko jātiekas ar mājinieci Ešliju Bārtiju, kļuva zināms pēc izlozes un pārkārtojumiem turnīra zarā.

Sidnejā no 1. kārtas brīvas ar pirmajiem diviem numuriem izliktās tenisistes, kuras šajā gadījumā ir arī ranga pirmo divu pozīciju īpašnieces Simona Halepa un pagājušā gada čempione Andželika Kerbere. Sākotnēji bija plānots, ka Sidnejā spēlēs astoņas Top 10 tenisistes, taču jau pēc izlozes dalību no turnīra atsauca pasaules piektā rakete Naomi Osaka. Ņemot vērā viņas nespēlēšanu, notika pārkārtojumi turnīra zarā.

Ranga 11. vietā esošā Anastasija Sevastova tika starp izsētajām tenisistēm, saņemot devīto numuru un tiekot pie citas pretinieces. Viņai sākotnēji bija plānots mačs pret pasaules devīto numuru Kiki Bertensu, bet pēc izmaiņām būs jātiekas ar 191. vietā esošo Šveices spēlētāju Timeju Bačinskī, kura tika ielozēta ar trešo numuru izliktajai Osakai.

Tikmēr 22. vietas īpašniecei Aļonai Ostapenko ielozēja pagājušā gada finālisti Ešliju Bārtiju (#15). Bijušās Vimbldonas junioru čempiones divreiz tikās 2017. gadā. Ostapenko ar 5:7, 6:4, 6:4 uzvarēja Romā uz māla, bet Bārtija ar 6:3, 6:0 bija pārāka Uhaņā uz "hard" seguma.

Abas Latvijas tenisistes pirms gada zaudēja 1. kārtā – Sevastova nespēja apturēt Dominikas Cibulkovas uzbrukumus, bet Ostapenko piekāpās Jekaterinai Makarovai.


, 2019-01-05 05:19, pirms 5 gadiem
Cik neveiksmīga izloze!
, 2019-01-05 06:02, pirms 5 gadiem
Nekas iepriecinošs. Bet tikpat labi arī pretinieces var nenospēlēt davā līmenī. Sezona pašā sākumā.
, 2019-01-05 11:24, pirms 5 gadiem
Ir zināms uztraukums par Ostapenko......
, 2019-01-05 15:20, pirms 5 gadiem
Nastja var pacīnities tīri labi....
Aļona Ostapenko. Foto: Porsche Tennis
1

Ostapenko turpinās māla sezonu, cīnoties pret Noskovu

Vācijas pilsētā Štutgartē sācies "WTA 500" mala turnīrs hallē. Pēc plkst. 21.00 Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko pirmajā kārtā cīnīsies pret čehieti Lindu Noskovu.
Aļona Ostapenko. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Ostapenko desmitā kopš 19. februāra, Semeņistajai 113. vieta WTA rangā

Sieviešu tenisa asociācija (WTA) publiskojusi jaunāko pasaules rangu. Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko atrodas "top 10" kopš 19. februāra, savukārt mūsu otrā rakete Darja Semeņistaja atkāpusies no 110. uz 113. vietu.
Aļona Ostapenko. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
4

Štutgartes "WTA 500" izlozē Ostapenko tiek pie Noskovas

Vācijas pilsētā Štutgartē šodien notika "WTA 500" māla turnīra izloze. Pirmajā kārtā Latvijas tenisa līdere Aļona Ostapenko spēlēs pret čehieti Lindu Noskovu.