Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova: "Bija jāspēlē agresīvi"

Andrejs Siliņš

Sevastova: "Bija jāspēlē agresīvi"
Anastasija Sevastova
Foto: EPA / Scanpix

"Viņas abas spēlē agresīvi, servē ļoti labi. Man būs jāatrod tam risinājumi, kādi saīsinātie sitieni," pēc uzvaras pār Slounu Stīvensu "US Open" ceturtdaļfinālā Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova ar smaidu komentēja gaidāmos pusfināla spēli pret Serēnu Viljamsu vai Karolīnu Pliškovu.

"Pagājušogad ["US Open" ceturtdaļfinālā pret Stīvensu] piedzīvoju smagu zaudējumu, bet no katra zaudējuma var mācīties un es būtu gatava spēlēt arī trīs setus," pēc vēsturiskās uzvaras sacīja Sevastova. "Aizdomājos par to maču otrajā setā pie 4:1, bet viss notika. Man ir gods par šo spēli. Pagājušā gada spēle bija lieliska un skat, kas notika tagad! Apstākļi vienmēr sakumā ir smagi, bet tad nonāc savā ritmā un par tiem aizmirsti," Sevastova negribēja sūdzēties par karsto laiku. "Domāju, ka arī ēnā bija diezgan grūti, bet saules pusē bija ļoti karsti. Ļoti karsti."

"Pret Stīvensu vienmēr ir grūti spēlēt, jo viņas sistās bumbas ir ļoti smagas. Ar "forehand" sitienu viņa labi iegriež bumbu, arī ar "backhand". Bumbiņa traucas pretī ļoti ātri. Tāpat viņai ir laba serve, viņa labi kustas. Pret viņu ir grūti tikt pie punktiem, bet man bija jābūt agresīvai. Bija jācenšas tuvoties tīklam, jāsaīsina sitieni, jāliek viņai kustēties, jāmēģina likt viņai neizmantot "forehand" sitienus."

"Otrajā setā nedaudz zaudēju nervus, bet domāju, ka arī viņai bija tāpat," Sevastova atcerējās sarežģītākos brīžus otrajā spēles setā. "Tas ir normāli, es tā domāju. Mēs spēlējām par iekļūšanu "US Open" pusfinālā. Ir O.K. parādīt nedaudz savas emocijas [šādos brīžos]."

"Ceru, ka izbaudīšu spēlēšanu pusfinālā. Katru dienu nespēlē "Grand Slam" turnīru pusfinālos," sacīja Anastasija, kurai šis būs pirmais "Grand Slam" turnīru pusfināls karjerā. "Lai kas nāks pretī, Serēna [Viljamsa] vai Karolīna [Pliškova], spēle būs grūta. Viņas abas spēlē agresīvi, servē ļoti labi. Man būs jāatrod tam risinājumi, kādi saīsinātie sitieni," ar smaidu sejā sacīja tenisiste.

Izmantotie resursi:
Home | WTA Tennis

  +8 [+] [-]

, 2018-09-05 00:06, pirms 6 gadiem
Būs labi, Seva! Tikai atpūties gan.

  +2 [+] [-]

, 2018-09-05 09:06, pirms 6 gadiem
wolmar rakstīja: Būs labi, Seva! Tikai atpūties gan.
Grūti būs atpūsties, šodien dubultspēļu 1/4 fināls.

     [+] [-]

, 2018-09-05 10:12, pirms 6 gadiem
vienmēr ir jāspēlē agresīvi.. jau izejot kortā, Tev jābūt gatavam saplosīt oponetu, izraut tam acis.. viņš ir tas, kurš grib atņemt Tev naudu, labklājību, gandarījuma sajūtu... tāpēc ej un sarauj to upuri gabalos.. Tikai ar šādu motivāciju prof sportā var tikt uz augšu

  +1 [+] [-]

, 2018-09-05 10:43, pirms 6 gadiem
kaut kāds robusts googletranslate tulkojums

     [+] [-]

, 2018-09-05 11:07, pirms 6 gadiem
Sen jau bija laiks katrā GS klāt būt žurnālistam. LV meitenes spēlē pusfinālā 2 GS pēc kārtas, mums ir sava čempione, bet jālasa gogles tulkojums. Nauda ir visapkārt, kurš to varētu izdarīt. Bet tā tomēr īsti nav LV nauda, kā secinājums. Jo nevienam nevajag LV kā spēcīgu, sportisku valsti. Bet pati valsts turpina meklēt ... naudu skolotājiem, ārstiem ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja