Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Marcinkevičai trešais ITF ceturtdaļfināls pēc kārtas

Marcinkevičai trešais ITF ceturtdaļfināls pēc kārtas
Diāna Marcinkeviča. Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Latvijas trešā rakete Diāna Marcinkeviča (WTA 221.) ceturtdien Seišalas ITF W25 turnīra 2. kārtas mačā ar 3:6, 6:4, 6:3 pieveica Meksikas tenisisti Viktoriju Rodrigesu (WTA 404.), trešo nedēļu pēc kārtas sasniedzot ceturtdaļfinālu.

Marcinkeviča šodien panāca 2-0 pārsvaru pret Rodrigesu, kuru 2014. gadā ar 0:6, 7:5, 6:2 uzvarēja tādas pašas kategorijas turnīrā Viktorijā. Arī Rodrigesas dzimtenē notikušajā mačā abas spēkojās uz cietā seguma. Diāna šodien Portugālē pēdējā setā trīs reizes atspēlēja breiku un no 2:3 uzvarēja četros geimos pēc kārtas.

Seišalā ar ceturto numuru izsētā Marcinkeviča ar tikšanu ceturtdaļfinālā nopelnīja deviņus punktus. Viņai līdz ceturtdaļfinālam tikusi trīs nedēļa pēc kārtas – sasniegtie trīs ceturtdaļfināli ir tikpat, cik visos pārējos sezonas turnīros kopā.

Diāna vēlāk ar Gruzijas tenisisti Mariamu Bolkvadzi graujoši uzvarēja dubultspēļu turnīra ceturtdaļfinālā, kur ar ceturto numuru izsētā komanda atdeva tikai divus geimus Austrālijas un Izraēlas pārim Isabella Bozičeviča/Vlada Ekšibarova – 6:1, 6:0. Pusfināla sasniegšana dod 18 punktus.

Ķīnā dubultspēlēs sekmīgi spēlē Artūrs Lazdiņš, kurš kopā ar Honkongas tenisistu Paku Longu Jenu ticis līdz Kunšanas M25 turnīra pusfinālam. Viņi pirmajā mačā ar 6:2, 6:4 uzvarēja Filipīnas un Taizemes pāri Hurenss Zosimo Mendosa/Pols Vatanakuls, bet otrajā cīņā ar 6:4, 6:3 ar trešo numuru izsētos Taivānas tenisistus Sinjanu Menu un Cunhua Jangu.

Lazdiņš šonedēļ garantējis sešus ATP dubultspēļu punktus. Viņa komanda piektdien pusfinālā sacentīsies ar ķīniešiem Sinu Gao un Fačinu Sunu, kuri izsēti ar pirmo numuru.


, 2019-07-04 19:01, pirms 5 gadiem
Marcinkēviča liela malacīte! Nebrīnītos, ja apsteigtu arī Ostapenko pēc pusgada... Vienīgā no latvietēm, kas ir stabila savā sniegumā šosezon.
, 2019-07-04 19:28, pirms 5 gadiem
marexs rakstīja: Marcinkēviča liela malacīte! Nebrīnītos, ja apsteigtu arī Ostapenko pēc pusgada... Vienīgā no latvietēm, kas ir stabila savā sniegumā šosezon.
Sevastova ari stabili spele,Ostapenko arī,tikai ar.mīnus zīmi.
Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.