Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Kuzmina pārī ar Curenko sasniedz pusfinālu

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Kuzmina pārī ar Curenko sasniedz pusfinālu
Irina Kuzmina

Latvijas tenisiste Irina Kuzmina spēlējot pārī ar ukrainieti Ļesju Curenko šodien sasniegusi Brno ITF dubultspēļu turnīra pusfinālu. Tajā rīt viņas cīnīsies pret slovākietēm Morgosovu un Tabakovu.

Jau ziņojām, ka Latvijas tenisiste Irina Kuzmina šonedēļ pēc vairāk nekā mēneša pārtraukuma atsākusi dalību ITF turnīros. Brno pilsētā Čehijā Irinai vienspēļu turnīrs pārāk neizdevās, jo pamatturnīra pirmajā kārtā nācās zaudēt slovākietei Ļenkai Jurikovai.

Dubultspēļu turnīrā Irina spēlē kopā ar ukrainieti Ļesju Curenko un viņas ir turnīra galvenās favorītes. Par viņu uzvaru pirmajā kārtā jau ziņojām, bet šodien Kuzminai bija lieliska iespēja revanšēties Jurikovai par zaudējumu vienspēlēs. Slovākietes pāriniece bija viņas tautiete Monika Kočanova, bet tas viņai nepalīdzēja – Kuzmina un Curenko uzvarēja divos setos – 6:4, 6:3.

Rīt pusfinālā viņu pretinieces būs citas slovākietes - Karina Morgosova un Romana Tabakova. Interesanti, ka Kuzminas un Curenko duets šajā turnīrā ir vienīgais no izliktajiem, kas vēl turpina cīņu par titulu.

Izmantotie resursi:
itftennis.com