Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijerei un Jurakai pārliecinoša pirmā uzvara

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijerei un Jurakai pārliecinoša pirmā uzvara
Līga Dekmeijere

Latvijas tenisiste Līga Dekmeijere pārī ar horvātieti Dariju Juraku šodien bez liekas aizķeršanās pārvarējušas Vācijas pilsētas Ismaningas ITF 50 000 sērijas dubultspēļu turnīra pirmo kārtu. Savas pretinieces viņas apspēlēja ar 6:1, 6:3.

Šonedēļ Latvijas labākā dubultspēļu meistare Līga Dekmeijere, kurai WTA dubultspēļu rangā 68. vieta, ir devusies uz Vāciju, kur Ismaningas pilsētās startē ITF 50 000 sērijas turnīrā. Vienspēļu sacensībās Līga nespēlēja, bet dubultspēlēs ir viena no favorītēm. Viņas pāriniece sacensībās ir horvātiete Darija Juraka, kurai WTA dubultspēļu rangā 104. vieta. Viņu duets turnīrā ir izlikts ar 2. numuru un šodien aizvadīja pirmo cīņu.

Tajā pretiniekos bija ukrainiete Veronika Kapšaja un krieviete Anna Lapuščenkova, kurām dubultspēļu rangā attiecīgi 158. un 213. vieta. Īsti sīva spēle nesanāca – Līgai un Darijai pārliecinoša uzvara ar 6:1, 6:3. Tas pagaidām ļāvis iegūt 24 reitinga punktus, bet viņu nākamās pretinieces ceturtdaļfinālā būs baltkrieviete Jekaterina Dzehaleviča un čehiete Eva Hrdinova, kurām WTA dubultspēļu rangā šobrīd 74. un 199. vieta.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

     [+] [-]

, 2009-11-03 21:57, pirms 14 gadiem
ceru uz uzvaru finālā!