Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Tiešraide: Ostapenko – Erani 6:0, 4:6, 3:6 (spēle galā!)

Tiešraide: Ostapenko – Erani 6:0, 4:6, 3:6 (spēle galā!)
Aļona Ostapenko
Foto: AFP/Scanpix

Aļona Ostapenko (WTA 114.) šodien turpina cīņas "US Open" kortos, sezonas pēdējā "Grand Slam" turnīra 2. kārtā sacenšoties ar Itālijas labāko tenisisti Sāru Erani (WTA 16.). Spēli rāda Eurosport 2. Tie, kam nav iespēju šobrīd tikt pie TV, var izmantot Sportacentrs.com teksta tiešraidi.

3. sets 3:6

3:6. Ostapenko ar lielisku spēli uzbrukumā devītajā geimā no 15:40 atspēlē divas mačbumbas, bet tad pieļauj kārtējo kļūdu, dodot itālietei trešo iespēju. Aļona ar drosmīgu tenisu atspēlē arī trešo mačbumbu! Pēc tam sitiens tīklā, un Erani tiek pie jau ceturtās mačbumbas. Ostapenko ar bezbailīgu tenisu likvidē arī to, ar "backhand" sitienu "nokrāsojot sānu līniju". Ostapenko "forehand" kļūda nozīmē piekto mačbumbu. Tā ir pēdējā. Ostapenko šoreiz punktu uzvarēt nespēj un dusmās aizmet raketi...

3:5 BREIKS! Erani aizsardzība turpina Ostapenko sagādāt milzīgas problēmas. Aļona astoto geimu sāk ar diviem sitieniem tīklā. Drīzumā seko jau trešā "backhand" kļūda (šoreiz auts), dodot itālietei divas breikbumbas (15:40). Erani nekas nav jādara, jo Ostapenko izceļas ar dubultkļūdu.

3:4. Erani ar aizsardzību uzvar vēl vienā geimā. Aļonai iespēju netrūkst, taču četras kļūdas ar pārforsētiem sitieniem liedz tikt pie vēl viena breika.

3:3 BREIKS! Erani teicami spēlē aizsardzībā un pēc trim Ostapenko kļūdām iegūst divas breikbumbas (15:40). Ostapenko pirmo likvidē ar eisu. Ostapenko kontrolē otrās breikbumbas izspēli, bet jau atkal neiztur garākā sitienu apmaiņā un kļūdās ar diagonālo "backhand". Sestais breiks sešos geimos!

3:2 BREIKS! Skaidrs, ka servēšana šajā mačā un it īpaši pēdējā setā nav priekšrocība. Izšķirošajā setā pieci breiki piecos geimos! Ostapenko piektajā geimā realizē otro breikbumbu, kuras izspēlē punkta uzvarēšanu nokārto ar diagonālo "backhand", kam seko vienkāršs "forehand" korta pretējā pusē. Erani nepaspēj.

2:2 BREIKS! Ostapenko servi zaudē no 40:15 pārsvara, šajā geimā neizmantojot kopumā trīs geimpunktus. Atkal iegāza otrā serve, pievīla arī sitienu izvēle.

2:1 BREIKS! Ostapenko žigli atjauno breika pārsvaru, trešajā geimā pie pretinieces serves zaudējot tikai vienu punktu. Aļona breikbumbas izspēlē izrēķinās ar Erani pirmo servi, to teicami atsitot pa diagonāli.

1:1 BREIKS! Arī Erani spēj izmantot pretinieces problēmas ar otro servi, iegūst iespēju uzreiz atspēlēt breiku. Ostapenko uzvar garā izspēlē, kurā ir pārāka diagonālo "backhand" apmaiņā. Ostapenko drīz ar dubultkļūdu dod itālietei otro breika iespēju šajā geimā. Atkal seko gara izspēle, šoreiz Ostapenko tajā zaudē, pārcenšoties ar "forehand" sitienu.

1:0 BREIKS! Ostapenko 3. seta pirmajā geimā pirmo reizi mačā izmēģina "dropšotu", kas izdodas lielisks, dodot divas breikbumbas. Ostapenko pirmo nespēj izmantot, bet otrās breikbumbas izspēlē pat nav jāpiepūlas, jo Erani dubultkļūda!

2. sets 4:6

4:6 BREIKS! Ostapenko divreiz nespēj izmantot geimpunktu, lai panāktu neizšķirtu 5:5. Pirmajā gadījumā nepaveicās ar tīklu. Bumbiņa, to skārusi, piezemējas mūsu sportistes laukuma pusē. Aļona ar dubultkļūdu dodo pretiniecei otro setbumbu, kuras izspēlē Ostapenko "forehand" auts. Arī otrajā mačā pamatturnīrā būs jāspēlē trešais sets.

4:5 BREIKS! Ostapenko pēc diviem Erani sitieniem tīklā iegūst 0:30, pēc tam pati kļūdās, kam seko vēl viens labs Erani "dropšots" – 30:30. Erani ar labu pirmo servi iegūst setbumbu. Tās izspēlē viņai jāpaļaujas uz otro servi, ar kuru Aļona viegli izrēķinās. Vienādi... Gara izspēle beidzas ar Ostapenko "backhand" sitienu pa līniju – Aļonai breikbumba. Tās izspēlē Latvijas pirmajai raketei vēl viens "backhand" sitiens pa līniju, šoreiz to izdarot pēc Erani pirmās serves.

3:5 BREIKS! Erani atkal kustas lēnāk un ir spiesta paļauties uz Ostapenko kļūdām un pēc Latvijas tenisistes "backhand" auta iegūst breikbumbu, kuru realizē ar "dropšotu". Erani servēs par uzvaru 2. setā.

3:4 BREIKS! Ostapenko ar diviem diagonālajiem "backhand" sitieniem iegūst divas breikbumbas (15:40). Pirmo neizdodas realizēt ar sitienu tīklā, bet otrās breikbumbas izspēlē rupji kļūdās Erani, "smešu" raidot tribīnēs!

2:4. Ostapenko pirmais labais serves geims šajā setā, geimus paņemot "uz 15".

1:4 BREIKS! Šis geims bija klasisks piemērs tam, ko agresīvas spēlētājas var izdarīt ar Erani vājo servi. Ostapenko izceļas ar ātru "sauso" breiku, trīs punktus uzvarot ar Erani otrās serves sodīšanu, bet vienu punktu iegūst ar fantastisku "forehand" sitienu stūrī, kad Erani trāpīja pirmo servi.

0:4 BREIKS Ostapenko žigli savācas, sāk spēlēt maķenīt labāk, bet tas pats arī sakāms par Erani, kura šajā setā spēj uzsist spēcīgāk. Ostapenko no 40:15 pārsvara, atduroties pret itālietes aizsardzību, dod pretiniecei breikbumbu. Erani atsit tīklā Ostapenko otro servi. Tūlīt seko otrā breikbumba, kuru Aļona atspēlē ar labu pirmo servi. Geimu izglābt neizdodas, tā izskaņā divreiz pēc kārtas netrāpot "backhand" sitienu pa līniju.

0:3. Ostapenko 2. setu sākusi ar paviršu un vieglpratīgu tenisu. Lai ar Aļonai ir trīs geimu deficīts, tas ir tikai viens breiks.

0:2 BREIKS! Erani tagad kustas labāk, acīmredzot zāles sāk iedarboties. Kamēr Erani sākusi spēlēt labāk, Ostapenko līmenis ir krities. Latvijas tenisistei otrajā geimā trīs kļūdas, geimu pabeidzot ar neprecīzu otro servi.

0:1. Erani beidzot tiek pie pirmā geima, kuru viņai izdodas pabeigt ar diagonālo apvedošo sitienu, kad Ostapenko neattaisnojās izgājiens pie tīkla.

1. sets 6:0

6:0. Piespiedu pauze nespēj izsist Ostapenko no sliedēm, un Aļona 1. setu izservē "sausā". Aļona karjerā ir nospēlējusi trīs setus pret Top 20 tenisistēm. Divi no tiem beigušies ar 6:0 mūsu tenisistes labā. Atgādinu, ka Aļona Vimbldonā ar 6:2, 6:0 "saplosīja" Karlu Svaresu Navarro.

Itālijas tenisistei medicīnas pārtraukums. Erani sūdzējās par reiboni, saņēma medikamentus. Ostapenko piecos geimos ir 12 tīri uzvarētas izspēles, Erani nav nevienas. Itālijas tenisiste ar otro servi nav uzvarējusi nevienu punktu!

5:0 BREIKS! Ostapenko piekto geimu uzvar no 0:30. Erani pēc cerīga sākuma atkal bezspēcīga, jo Aļona divreiz labi uzsit ar "backhand" pa līniju, bet geimu pabeidz ar "forehand" raidījumu pa pretējo līniju. Vienos vārtos pagaidām, ko arī varēja gaidīt, jo viss atkarīgs no mūsu tenisistes.

4:0. Aļona ceturto geimu sāk ar trim kļūdām – 0:40. Latvijas tenisistei izdodas atspēlēt visas trīs breikbumbas. Erani labākā iespēja bija pirmās breikbumbas izspēlē, taču viņa nedaudz izsita autā. Ostapenko iegūst geimpunktu, kura izspēlē Erani labi nospēlē pie tīkla – vienādi. Erani pēc tam sitiens tīklā, bet Ostapenko geimu pabeidz ar "forehand" sitienu pa līniju. Ostapenko divus no četriem geimiem uzvarējusi no 0:40!

3:0 BREIKS! Ostapenko pilnībā dominē un iegūst vēl vienu breiku, geimā uzvarot "uz 30". Abi punkti tika zaudēti ar nepiespiestajām kļūdām. Breikbumbas izspēlē ļoti gara sitienu apmaiņa (Erani tādā tenisā vienīgās cerības), kas beidzas ar itālietes autu.

2:0. Ostapenko breiku nostiprina ļoti viegli, liekot lietā daudz jaudīgāku uzbrukumu. Erani punktus nespēj gūt pat garākās izspēlēs.

1:0 BREIKS! Aļonai sākumā daži pavirši sitieni, bet no 0:40 izdodas iegūt breiku. Ostapenko breikbumbas izspēlē viegli izrēķinās ar Erani pirmo servi.

Pirmsspēles apskats

Bez serves līdz "Grand Slam" finālam un 5. vietai rangā

"Ar tādu servi jau nekur tālu netiks". Šādus tekstus bieži nākas dzirdēt par Ostapenko karjeras izredzēm. Nezinot tenisu, tādus murgus var runāt. Kāpēc šo jautājumu aktualizēju tieši šobrīd? Tāpēc, ka Aļona sacentīsies ar tenisisti, kuri ir ļoti vāja serve, bet sasniegumi pat ļoti labi.

Erani bez šaubām var ņemt kā spilgtāko piemēru no tagadējās elites, ja gribam runāt par tenisistēm, kurām nav labas serves, bet šis apstāklis nav liedzis tikt pie lieliem panākumiem. Mazā Sāra ir izveidojusi pat ļoti veiksmīgu karjeru, neskatoties uz acīmredzamu trūkumu, kuram mazliet detalizētāk pieskaršos vēlāk.

Erani ir uzvarējusi astoņos WTA vienspēļu turnīros, piecos "Grand Slam" dubultspēļu turnīros, spēlējusi "Grand Slam" vienspēļu finālā un rangā tikusi līdz 5. vietai! Erani mīļākais segums ir māls, kur labas serves trūkums nav tik ļoti jūtams kā uz ātrajiem segumiem, taču Itālijas pirmā rakete ir spējusi labus rezultātus sasniegt arī uz "hard". Uz zālāja gan viņa neprot spēlēt, kas gan māla spēlētājām ir raksturīgi.

Erani vienīgais "Grand Slam" fināls vienspēlēs bija 2012. gadā Parīzē, kur viņa prognozējami dabūja pērienu no Marijas Šarapovas – 3:6, 2:6. Erani trīs reizes spēlējusi "Grand Slam" pusfinālā. Bez jau pieminētā 2012. gada "French Open" viņai vēl viens pusfināls Parīzē arī 2013. gadā, bet "US Open" līdz pusfinālam viņa tika 2012. gadā. Abi pēdējie pusfināli bija bezcerīgi, zaudējot Serēnai Viljamsai ar rezultātiem 1:6, 2:6 un 0:6, 1:6. Erani pērn Ņujorkā tika līdz ceturtdaļfinālam, kuru viņu apturēja Karolīna Vozņacki.

Erani tikai divreiz uzvarējusi Top 5 spēlētājas, turklāt abas uzvaras gūtas uz māla. Sāra 2013. gadā "French Open" pusfinālā pieveica ceturto raketi Agņešku Radvaņsku, kurai māls nepatīk. Otra uzvara pret pirmā piecinieka tenisistēm viņai bija nākamajā pavasarī savās mājās Romā pret otro raketi Na Lī. Ranga izteiksmē labākā uzvara uz "hard" gūta 2012. gadā "US Open" pret sesto raketi Andželiki Kerberi, kura ir aizsardzības spēlētāja.

Favorīte Erani, bet Ostapenko spēcīgāks uzbrukums

Par Erani servi. Tā ir "nositama", turklāt ne otrā, bet arī pirmā. Tāpēc nav jābrīnās, ka Sāra regulāri neko nevar izdarīt pret tādām tenisistēm kā Viljamsa un Šarapova. Un arī daudzām citām agresīvām spēlētājām. Erani šogad nospēlētajos gandrīz 50 mačos sakrājusi tikai astoņus eisus. Lielai daļai tenisistu nav problēmu tik daudz izpildīt vienā spēlē.

Runājot par Erani, viena no maldinošākajām statistiskām ir pirmās serves procents. Sāra ir sezonas līdere šajā kategorijā, izceļoties ar ļoti labu rādītāju – 82.4%. Starp citu, 2. vietā ir Aļonas aizvakardienas pretiniece Annika Beka (74.5%). Erani pirmajā mačā Ņujorkā bija 91%, kas ir izcils rādītājs. Tiesa, jēgas no tik augsta procenta Erani nav, jo viņas servei var viegli uzbrukt.

Erani ar visu savu augsto pirmās serves procentu šogad uzvarējusi tikai 54% pirmās serves punktu un tikai 55% serves geimu. Trāpīt virs 80% pirmo servi, bet ar to uzvarēt vienu pusi punktu ir komiski. Un tas viss tāpēc, ka Erani serve patiešām ir ļoti vāja. Skaidrs, ka Erani ļoti cenšas trāpīt pirmo servi, jo otrā viņai ir vēl bezcerīgāka.

Breika iespēju pretiniecēm netrūkst, atliek vien tās realizēt. Erani sakarīgas serves trūkumu kompensē ar labu spēli uzņemšanā, kur ir uzvarējusi 52% geimu. Tas ir gada labākais rādītājs WTA tūrē. Pret Erani viss ir vienkārši. Ja tev pašai ir laba serve un tu spēlē agresīvu tenisu, problēmām pret Sāru nav jābūt, it īpaši uz ātrajiem segumiem.

Tāpēc Aļonai šodien ir labas izredzes uzvarēt. Pirmkārt, viņai ir jaudīgāks uzbrukums. Erani pret agresīvām tenisistēm ļoti bieži ir bezspēcīga, esot spiesta paļauties uz pretinieces kļūdām. Spilgts piemērs no nesen notikuša mača. Viktorija Azarenka regulāri ir viegli uzvarējusi Erani, bet 13. augustā itālietei Toronto zaudēja tikai otro reizi deviņos mačos. Un tas notika tāpēc, ka Vika pati zaudēja, nevis Sāra uzvarēja. Proti, Azarenkai divu setu mačā (5:7, 3:6) bija 53 nepiespiestās kļūdas!

Otrkārt, šodienas mačs nenotiks uz māla. Tas būtu pavisam cits teniss. Aļonai māls nepatīk, bet Erani uz tā jūtas kā zivs ūdenī. Šo maču var salīdzināt ar Ostapenko tikšanos Vimbldonā ar Karlu Svaresu Navarro. Arī pret spānieti uz māla būtu cits teniss. "Hard" segums Latvijas pirmajai raketei dod lielākas izredzes.

Ja Ostapenko spēlēs savu labāko tenisu vai vismaz tuvu tam, gandrīz viss šodienas mačā būs atkarīgs tieši no mūsu tenisistes – Ostapenko uzvarēs vai zaudēs. Tas var izklausīties pēc augstprātīga apgalvojuma, taču runa ir par divu dažādu spēles stilu sadursmi. Erani ir bezspēcīga pret jaudīgāka uzbrukuma tenisistēm, tādas spēlētājas pati spējot uzvarēt reti. Ja pretinieces palīdz, tas ir cits stāsts.

Spēlē "Grandstand" kortā nepieciešama pacietība

Erani var uzsist arī spēcīgi, taču kopumā viņas teniss nav draudīgs, tāpēc punkti jākrāj pacietīgā tenisā ar garām izspēlēm, sagaidot pretinieču kļūdas. Pašai Erani ir ļoti "tīrs" teniss, neizvēloties riskantus uzbrukuma variantus. Spēle aizsardzībā viņai nav problēma, jo Sāra ir ātra tenisiste. Erani nav tāda tenisa, lai varētu caursist Ostapenko, toties itāliete Latvijas tenisisti var iedzīt izmisumā ar ilgu bumbošanos un ritma raustīšanu, turklāt viņa arī uz "hard" spēlē māla tenisu un daudz izmanto "topspinu". Erani šodien pluss varētu būt lielais karstums – apstākļi, kādos viņa ir pieradusi spēlēt.

Erani Ņujorkā ieradās ar trīs zaudējumu sēriju, bet šeit 1. kārtā tika pie ļoti vieglas pretinieces – "Grand Slam" debitantes Majo Hibi un Japānas tenisisti sagrāva ar 6:0, 6:1. Pretiniecei bija 28 nepiespiestās kļūdas 13 geimos! Spēlēšana pret Erani pie tādām lietām var novest, ja trūkst pacietības vai pietiekami precīza uzbrukuma.

Aļona jau nospēlējusi četrus mačus, no kuriem divos bija tuvu zaudējumam – iedzinējos ar breiku 3. setā viņa bija gan kvalifikācijas otrajā mačā pret Jūliju Gluško, gan pamatturnīra pirmajā spēlē pret Anniku Beku. Par nogurumu Aļonas gadījumā runāt nav aktuāli. Pēc kvalifikācijas viņai bija trīs brīvdienas, bet pamatturnīrā divas dienas pēc kārtas nav jāspēlē. Ostapenko rekords ir spēlēt 11(!) dienas pēc kārtas, turklāt to darīt divās dažādās valstīs un pēdējā dienā uzvarēt turnīrā.

Pirms šodienas mača esmu dzirdējis tekstus no sērijas "Aļonai šodien nav, ko zaudēt". Tās ir absolūtas muļķības, it īpaši, ja runa ir par "Grand Slam" turnīriem. Precīzāk būtu teikt, ka Ostapenko šodien var nevis nezaudēt, bet neiegūt. Mača cena ir liela – 60 reitinga punkti, kas noteikti nodrošinās iekļūšana ranga simtniekā (šobrīd statuss atkarīgs no konkurentu rezultātiem), un 51 600 ASV dolāru. Salīdzinājumam – uzvara WTA zemākā līmeņa jeb "International" sērijas turnīrā dod 43 000. Tas ir par piecām uzvarētām spēlēm.

No 2. kārtas visas spēles vienspēļu turnīrā var redzēt arī neklātienē. Ja ne TV (turnīru rāda Eurosport), tad internetā noteikti. Aļona šodien spēlēs "US Open" trešajā nozīmīgākajā kortā "Grandstand", mačs sāksies plkst. 18:00 pēc mūsu laika. Ostapenko un Erani cīņas uzvarētāja 3. kārtā tiksies ar 2011. gada čempioni Samantu Stousuru, kurai tajā pašā laikā mačs pret Jevgeņiju Rodinu.

Ostapenko un Erani profilu salīdzinājums

OstapenkoKategorijaErani
18Vecums28
1.77 mAugums1.64
114.Rangā16.
-Vienspēļu tituli8
2-1Grand Slam bilance54-32
1-0US Open bilance17-8
2-2Sezonas bilance38-19
3-3Karjeras bilance304-198
1-1Sezonas "hard" bilance14-10
2-2Karjeras "hard" bilance141-112
0-0Sezonas taibreiki12-5
0-1Karjeras taibreiki66-42
1-0Izšķirošie seti77-67

Statistikas atkāpe

Kamēr par ATP uzvarām tiek uzskatīti visi rezultāti ATP un "Grand Slam" pamatturnīros, kā arī Deivisa kausā, WTA ņem vērā arī viszemākā līmeņa ITF turnīrus un pat ITF kvalifikācijas. Tāpēc nav jābrīnās par to, ka Ostapenko norādītā karjeras bilance ir 108-40. WTA un "Grand Slam" pamatturnīros viņa ir nospēlējusi tikai sešus mačus, kas, protams, ir milzīga starpība. Šajā materiālā norādīta tikai "Grand Slam" un WTA pamatturnīru statistika, vadoties pēc ATP piemēra. Toties nav Federācijas kausa. Vīriešiem ATP un "Challenger"/"Futures" (sievietēm – ITF sacensības) turnīru rezultāti netiek likti vienā katlā.

Mača piezīmes

● Ostapenko "Grand Slam" 2. kārtu sasniegusi otro reizi. Vimbldonā otrais mačs zaudēts, toreiz abos setos izlaižot breika pārsvaru pret Kristinu Mladenoviču.
● Ostapenko otro reizi karjerā sacentīsies ar Top 20 spēlētāju. Pirmo maču viņa uzvarēja, Vimbldonā ar 6:2, 6:0 sagraujot devīto raketi Karlu Svaresu Navarro.
● Erani 7 no 8 WTA vienspēļu tituliem ieguvusi uz māla seguma. Vienīgais "hard" tituls bija 2008. gadā Portorožā.
● Erani visus 8 WTA vienspēļu titulus izcīnījusi zemākajā jeb "International" līmenī.
● Toties "Grand Slam" sacensībās viņai kopā ar Robertu Vinči ir pilns "Grand Slam" komplekts. Austrālijā uzvarēts divas reizes. Abas kopā vairs nespēlē, pilnībā koncentrējoties vienspēlēm.
● Erani ir svarīgi uzvarēt 1. setā, pretējā gadījumā izredzes uz panākumu visā mačā ir niecīgas. Itālijas tenisiste 2015. gadā pēc zaudēta 1. seta spējusi uzvarēt tikai trīs mačus.
● Erani "Grand Slam" 2. kārtā zaudējusi septiņas reizes. Pēdējā bija šovasar Vimbldonā pret Aleksandru Kruniču, bet Ņujorkā šajā posmā viņa trīs zaudējumi. Pēdējais no tiem 2013. gadā pret Flāviju Pennetu.
● Erani šogad tikai vienreiz zaudējusi otrā simta tenisistēm, kas notika aprīlī uz zaļā māla pret agresīvo čehieti Luciju Hradecku, kura to turnīru sāka no kvalifikācijas.
● Erani "Grand Slam" turnīros otrā simta tenisistēm zaudējusi tikai vienreiz, 2011. gadā savā neveiksmīgākajā "Grand Slam" turnīrā Vimbldonā piekāpjoties Katerinai Bondarenko.


, 2015-09-03 10:19, pirms 9 gadiem
Ideals vakara ievads.
1.Ostapenko.
2.Futbols.
3.Dinamo Riga.

Velu visiem veiksmi,ieprieciniet sodien mus. 3.septembri varetu but 3labas lietas?
Slēpts komentārs: sasperjods-k
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-03 10:45, pirms 9 gadiem
Mums jau tā milzīga laime, ka Aļona ir tikusi tik tālu. Ja vēl izdosies pārsteigt, tad tas būs vispār super
Slēpts komentārs: Mandaliina
, 2015-09-03 10:57, pirms 9 gadiem
Mandaliina rakstīja: teica dīvāna sportotājs...
Tu gan laikam esi saspiedies, cilvēks ieraksta normālu komentāru, bet tev uzreiz jānoliek. Lien atpakaļ uz savu kūti no kurienes nācis, ka tik pļūtīt māki!
, 2015-09-03 11:04, pirms 9 gadiem
D-Mob rakstīja: Tu gan laikam esi saspiedies, cilvēks ieraksta normālu komentāru, bet tev uzreiz jānoliek. Lien atpakaļ uz savu kūti no kurienes nācis, ka tik pļūtīt māki!
Vinam divana vieta ir siens,un veci pakaiši
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-03 11:10, pirms 9 gadiem
Black11 rakstīja: Dinamo zaudes, Ostitaja zaudes un Turcija 0- 4 Lstvijai
Sadedzini savu pasi,un lasies pie begliem! Parazits.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-09-03 11:24, pirms 9 gadiem
Black11 rakstīja: Dinamo zaudes, Ostitaja zaudes un Turcija 0- 4 Lstvijai
apmeram tā varētu būt,tikaifutbolā pārāk optimistiski
, 2015-09-03 11:35, pirms 9 gadiem
Black11 rakstīja: Dinamo zaudes, Ostitaja zaudes un Turcija 0- 4 Lstvijai
Pēc nika un komentāriem- var spriest, ka ir kādas problēmas...
Neturi to sevī, bet izrunājies ar kādu vai sāc ko jēdzīgu darīt...
, 2015-09-03 11:37, pirms 9 gadiem
Nesaprotu tos heiterus,kada velna peec jus seit vispar esiet registrejusies? Uzmanibas trukums? Dauņu sindroms? Vai ari slimnica ta izlietne bij tik cieta? Ja jums neinterese sportas,tak veltiet laiku sava idiotisma attistisanai,ganjau kada majaslapa jus pienems tadi pasi ka jus,ar atplestam rokam. Tak pilnigi pretigi jus esat.
, 2015-09-03 11:56, pirms 9 gadiem
Eksperts jauc 2 lietas. Aļona nemāk servēt augstā līmenī, Sārai vienkārši vāja serve. Nezinu šobrīd Errani ātrumu, bet garajās izspēlēs nav lielas šķirbas segumam, vienlīdz labi skrien pa visiem. Sāra zaudē Serēnai bezcerīgi gan uz hard, gan māla, jo pārsvarā notiek tikai 1-2 sitieni.
Šodien pa lielam Errani varētu uzspiest garās izspēles. Bumbas nemaz nav tā viegli nositamas, krīt dziļi un augstu atlec. Vēl viena piezīme - Sārai nav nesakarīgu zaudējumu kā mēdz būt daudzām Top20, nāksies viņu uzvarēt.
Aļonai, daudz nevelkot garumā, jānosit bumbas. Precīzi tikai
, 2015-09-03 12:35, pirms 9 gadiem
kur tik droši var apgalvot ka Stosura uzvarēs? Vīņai vēl tāpat ir jānopelna mačs pret Aļonu.
, 2015-09-03 12:55, pirms 9 gadiem
pūce rakstīja: kur tik droši var apgalvot ka Stosura uzvarēs? Vīņai vēl tāpat ir jānopelna mačs pret Aļonu.
Tāpēc,ka to saka "tenisa eskperts"! ...a pārējie,no raksta sākuma spriežot,ir tenisa nezinīši!
, 2015-09-03 13:15, pirms 9 gadiem
Valdi esmu laikam viens no retajiem, kurš lielākoties tev piekrīt (izņemot Ernestu) Bet šoreiz - Mēs visi ceram uz Aļonas uzvaru, jo nu tie TOP sportisti mums ir uz vienas rokas pirkstiem skaitāmi(Diemžēl Bobslejs,Skeletons un citi nevienu uz pasaules neinteresē) Skatoties objektīvi- Nu nav tik viegli, tomēr Errani ir augstākas klases tenisiste, speletājas nešķiro un vienmēr iznāk, ka mazais tornādo. Šodien būs vajadzīga veiksme un errani spēle zem sava līmeņa. Neparmetīsim Aļonai serves trūkumu ir daudz spēletājas kuras top līmeni spēle ar 0 servi.. Bet Aļonai šobrīd fiziskais nu nav tāds, tur noteikti tu piekritīsi.

Ja spēle būtu vēl divas kārtas vēlāk es teiktu cerības ir daudz lielākas. Errani ir vienigā TOP spēletāja kura spēle Dubultene x Jauktaja Dubultene x Vienspeles. Protams, ka tikai par Aļonas uzvaru - Bet nu nekādi nevar teikt,ka te ir 50% 50% Šeit ir 80% Erani un 20% Aļona pirms spēles. Protams gribētos lai uzvar,finansiālais, punkti u.t.t. Bet vēl svarīgāk saprast, ka šī ir viņas pirmā sezona profesionāla tenisa
, 2015-09-03 13:15, pirms 9 gadiem
Ja Ostapenko paņem US open - tad viņai iespējams kāpums par 99 vietām!
, 2015-09-03 13:23, pirms 9 gadiem
M I K U C I S rakstīja: Ja Ostapenko paņem US open - tad viņai iespējams kāpums par 99 vietām!
Un ja nokritīs meteroits tad visam tam nebūs nekādas nozīmes,,,
, 2015-09-03 13:25, pirms 9 gadiem
Go0dFather rakstīja: Nesaprotu tos heiterus,kada velna peec jus seit vispar esiet registrejusies? Uzmanibas trukums? Dauņu sindroms? Vai ari slimnica ta izlietne bij tik cieta? Ja jums neinterese sportas,tak veltiet laiku sava idiotisma attistisanai,ganjau kada majaslapa jus pienems tadi pasi ka jus,ar atplestam rokam. Tak pilnigi pretigi jus esat.
Pārsmējos par tām cietajām izlietnēm! SC jau vēl tas cieto izlietņu īpatsvars ir mazāks kā citur.
, 2015-09-03 15:34, pirms 9 gadiem
Aste rakstīja: Pārsmējos par tām cietajām izlietnēm! SC jau vēl tas cieto izlietņu īpatsvars ir mazāks kā citur.
Teiksim tā, dažiem ir vāji ar humoru, bet citās lapās protams, ka dzīvo mistiski liela sabiedrības daļa
, 2015-09-03 17:40, pirms 9 gadiem
Šodien būs uzvara! Turu īkšķus
, 2015-09-03 17:55, pirms 9 gadiem
Gan pa teļļuku maču arī varēs redzēt, warmup iet pa esp2hd, sky it ko tie?
, 2015-09-03 17:57, pirms 9 gadiem
kāds linku var iemest. realstreamhunter streams ir uzkāries, citur nekur nevaru atrast :/
, 2015-09-03 18:00, pirms 9 gadiem
Ies, ies))
, 2015-09-03 18:03, pirms 9 gadiem
Eurosport2 tiešraide!
, 2015-09-03 18:03, pirms 9 gadiem
Pidrinkjis rakstīja: kāds linku var iemest. realstreamhunter streams ir uzkāries, citur nekur nevaru atrast :/
M7 Group, Astra 23,5E 12109H 27500 2/4 8PSK Eurosport2HD ))
, 2015-09-03 18:08, pirms 9 gadiem
any link eurosport hd? torentstream tur nav
, 2015-09-03 18:09, pirms 9 gadiem
, 2015-09-03 18:10, pirms 9 gadiem
paldies
, 2015-09-03 18:11, pirms 9 gadiem
pipec, kāpēc tieši šodien man ir uzkāries esp2?!
, 2015-09-03 18:13, pirms 9 gadiem
, 2015-09-03 18:15, pirms 9 gadiem
Jēziņ, Aļonai ir tik seksīgas kājas!
, 2015-09-03 18:17, pirms 9 gadiem
Laikam jāsaka, ka priecājos, ka sieviešu tenisā ir tikai 2setu uzvara, jo ja būtu 3, tad neticētu, ka varētu lielas lietas sasniegt, bet pie 2setu uzvarām- viss ir iespējams...
, 2015-09-03 18:18, pirms 9 gadiem
Super spēlēē!!!
Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.