Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Latvijas tenisisti krāj uzvaras "Future" un "ITF" turnīros

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Latvijas tenisisti krāj uzvaras "Future" un "ITF" turnīros
Deniss Pavlovs
Foto: Gintars Kavacis

Kamēr lielākā daļa tenisa fanu uzmanības pievērsta „US Open” kortiem, tikmēr cīņas nerimst arī mazākajos turnīros. Tā šonedēļ Latviju sekmīgi tajos pārstāv Kārlis Lejnieks, Deniss Pavlovs un Diāna Marcinkeviča, joprojām pretendējot uz galvenajām balvām.

Maskavas „Future” turnīrā ar balvu fondu 15 000 ASV dolāru šonedēļ startē Deniss Pavlovs. Vienspēļu turnīrs Denisam gan neiznāca veiksmīgs – maču pret Antonu Maneginu viņš nepabeidza (izstājās pie 3:6, 0:1), tomēr dubultspēļu turnīrā Pavlovs ticis jau finālā. Kopā ar krievu Mihailu Jelginu viņi ir turnīra galvenie favorīti un vakar izcīnīja divas uzvaras. Ja būs labvēlīgi laika apstākļi, tad fināls notiks jau šodien.

Tikmēr Kārlis Lejnieks (ATP 524.) turpina cīņas Meksikas pilsētas Leonas „Future” sacensībās ar balvu fondu 10 000 ASV dolāru. Vienspēļu turnīrā Kārlis ticis ceturtdaļfinālā, kur šovakar spēkosies ar turnīra galveno favorītu, Vaseku Pospisilu no Kanādas (ATP 331.). Dubultspēļu turnīrā Kārlis jau otro nedēļu pēc kārtas spēlēja pārī ar lietuvieti Dovidu Sakini, tomēr šoreiz apstājās ceturtdaļfinālā.

Visbeidzot Diāna Marcinkeviča (WTA 526.) sasniegusi vienspēļu turnīra ceturtdaļfinālu un dubultspēļu pusfinālu Bosnijas un Hercegovinas pilsētas Brčko ITF sacensībās ar balvu fondu 10 000 ASV dolāru. Vienspēļu turnīra pirmajās divās kārtās Diāna tikusi galā ar WTA rangā neesošām pretiniecēm, bet šodien tiksies krievieti Janu Bučinu (WTA 1068.). Dubultspēļu sacensībās Diāna spēlē pārī ar bulgārieti Daliju Zafirovu – šodien cīņa par finālu pret mājinieču duetu.

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

  +1 [+] [-]

, 2010-09-03 10:59, pirms 14 gadiem
tas labi

     [+] [-]

, 2010-09-03 14:01, pirms 14 gadiem
nav slikti