Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko sūdzas par Instragam konta uzlaušanu, viņas menedžeris – par rupjiem faniem

Agris Suveizda

Ostapenko sūdzas par Instragam konta uzlaušanu, viņas menedžeris – par rupjiem faniem
Aļona Ostapenko. Foto: Zumapress.com/Scanpix

Latvijas tenisa otrā rakete Aļona Ostapenko paziņojusi, ka tuvākajās dienās uzturēsies sociālo tīklu vietnē Twitter, jo viņas Instagram profils esot uzlauzts.

"Diemžēl mans Instagram konts tika uzlauzts, un ļoti ceru, ka to atgūšu pēc iespējas drīzāk. Atvainojiet, ja kāda no manām ziņām jūs aizvainoja, jo tā nebiju es," raksta Ostapenko, kura pirmdien nieka 67 minūšu laikā izstājās Vimbldonas pirmajā kārtā (2:6 un 2:6 pret taivānieti Sūveju Šjē) un zaudēs vietu ranga labāko septiņdesmitniekā. "Šajās dienās būšu Tviterī, jo, kā jau rakstīju iepriekš, mans Instagram profils tika uzlauzts."

Ostapenko paziņojums sekoja 63 minūtes pēc tam, kad sociālajos tīklos parādījās informācija, ka viņa personīgo ziņu platformā it kā esot nolamājusi treneri Artūru Kazijevu. Pēc tam šajā pašā profilā parādījās attēls ar kādas personas daļēji slēptu saraksti ar Ostapenko menedžeri Edgaru Buļu, kurš vēlāk publicēja arī otras personas paslēptos ziņojumus.

"Es nekur neskrienu, šis mudaks pats pirmais man uzrakstīja. Un vienīgais, kurš lamājas, ir viņš. Kas tas tāds vispār ir?! Kāds var palīdzēt ar identitāti? Tādi, lūk, mums sporta 'fani' Latvijā," raksta Buļs.


Ekrānšāviņi no sociālo tīklu vietnes "Twitter".

  -4 [+] [-]

, 2019-07-03 12:06, pirms 5 gadiem
Pipec, latvieši ir slima tauta, nu nafig tas bija/ir vajadzīgs ? Tas, ka viena meitene vēl nonbriedusi, tāpēc citiem jālec kā muļķiem līdzi ? Tepat jau pietiek tādi paši prātā kā Ostapenko, tikai žēl, ka viņi sēž dīvānā un pirž, kamēr meitene vismaz kaut ko dara.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2019-07-03 12:58, pirms 5 gadiem
D-Mob rakstīja: Pipec, latvieši ir slima tauta, nu nafig tas bija/ir vajadzīgs ? Tas, ka viena meitene vēl nonbriedusi, tāpēc citiem jālec kā muļķiem līdzi ? Tepat jau pietiek tādi paši prātā kā Ostapenko, tikai žēl, ka viņi sēž dīvānā un pirž, kamēr meitene vismaz kaut ko dara.
Ja tu esi profesionals un atpazistams sportists visam sitam negativam ir jamak tikt pari.Ta ir sastavdala no profesionala sporta.

  -1 [+] [-]

, 2019-07-03 13:01, pirms 5 gadiem
SportaDievstheBEST rakstīja: Ja tu esi profesionals un atpazistams sportists visam sitam negativam ir jamak tikt pari.Ta ir sastavdala no profesionala sporta.
Protams, es jau vairāk par tiem cilvēkiem, kuriem ir kaut kādas dusmas vai neizdevusies dzīve, ka nododas šiem apvainojumiem un negācijām, nu nav Ostapenko vainīga pie tā, ka tev ir slikti.

  -2 [+] [-]

, 2019-07-03 13:54, pirms 5 gadiem
Nu man viņa nepatīk lūk kāpēc:
"Ļoti patīk kā spēlē Huans Martins Del Potro. Patīk arī Rodžers Federers un Rafaels Nadals. Toties Novaks Džokovičs gan nepatīk! Viņš ir pižons. Viņš vispār nestrādā, pārāk daudz "zīmējas". Sak, esmu vislabākais utt."
Nu kā tā var pateikt par vienu no trim šī gadsimta labākajiem spēlētājiem.

  +6 [+] [-]

, 2019-07-03 13:56, pirms 5 gadiem
Par faniem var piebilst tikai vienu. Kāda pati - tādi arī fani, tā ka nav ko gausties.

  +2 [+] [-]

, 2019-07-03 14:32, pirms 5 gadiem
Bûtu trenéjusies un taukus nodzinusi, nevis ganîjusies pa portãliem!

  +5 [+] [-]

, 2019-07-03 17:48, pirms 5 gadiem
Niknais bumbulis
Slēpts komentārs: Sportiskais Kobolds
Slēpts komentārs: Sportiskais Kobolds

  +6 [+] [-]

, 2019-07-03 17:59, pirms 5 gadiem
tas Buls ar tads klauns vien ir...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2019-07-03 19:29, pirms 5 gadiem
Sportiskais Kobolds rakstīja: Aļona var kādam arī nepatikt, bet atcerēsimies ka viņa tomēr ir baltās rases pārstāve, nevis kaut kāda negroīdu bimbamboliste, līdz ar to mums viņu vajag atbalstīt.
Ja baltās rases pārstāve var dusmu brīdī nosaukt savu māti par nemazgātu sieviešu dzimumorgānu , tad tai pat brīdī viņa man pārstāj esksistēt kā baltās rases pārstāve un katastrofāli pietuvojas pērtiķu rases pārstāvei, ar kuru man nav bijis un nekad nebūs nekā kopīga !

  +1 [+] [-]

, 2019-07-03 20:57, pirms 5 gadiem
Pati sakartotu galvu un laukuma neuzvestos ka uz ielas augusi, nebutu sadas problemas. Tiesam lai nem gadu partraukumu, ko vina dara pa to laiku vinas darisana, bet vajag restartu, sadi vina tik slides uz leju, vai izdosies atgriezties tas cits jautajums, tacu sadi turpinat nevar.

  -4 [+] [-]

, 2019-07-03 23:25, pirms 5 gadiem
kuklitis rakstīja: Ja baltās rases pārstāve var dusmu brīdī nosaukt savu māti par nemazgātu sieviešu dzimumorgānu , tad tai pat brīdī viņa man pārstāj esksistēt kā baltās rases pārstāve un katastrofāli pietuvojas pērtiķu rases pārstāvei, ar kuru man nav bijis un nekad nebūs nekā kopīga !
Kaut ko smagi jauc, Aļona savu māti nekad nav lamājusi.

     [+] [-]

, 2019-07-04 07:05, pirms 5 gadiem
kuklitis rakstīja: Ja baltās rases pārstāve var dusmu brīdī nosaukt savu māti par nemazgātu sieviešu dzimumorgānu , tad tai pat brīdī viņa man pārstāj esksistēt kā baltās rases pārstāve un katastrofāli pietuvojas pērtiķu rases pārstāvei, ar kuru man nav bijis un nekad nebūs nekā kopīga !
https://en.wikipedia.org/wiki/No_tr...

  +1 [+] [-]

, 2019-07-04 14:31, pirms 5 gadiem
spilvens spiež,sega kož ...viss slikti Aļonuškai

     [+] [-]

, 2019-07-05 09:12, pirms 5 gadiem
Aļona! Patriec to jefiņu, kurš tev ir uzmeties par menedžeri.