Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Vismane pirmajā cīņā Parīzē sagrauj "Grand Slam" debitanti

Vismane pirmajā cīņā Parīzē sagrauj "Grand Slam" debitanti
Daniela Vismane
Foto: Elizabeth Bai/Tennis Australia

17 gadus vecā Daniela Vismane "French Open" junioru turnīra 1. kārtā ar 6:3, 6:1 viegli pieveica "Grand Slam" turnīru debitanti Mariju Gabrielu Riveru Korado (16) no Gvatemalas, atkārtojot savu labāko rezultātu Parīzē.

Vismanei pašreiz junioru rangā 31. vieta, bet Rivera Korado atrodas astoņas pozīcijas zemāk. Vismane tikmēr WTA rangā jau tikusi līdz 685. vietai, bet Rivera Korado profesionālajā rangā vēl nav debitējusi, jo pagaidām nav startējusi ITF vai WTA līmeņa sacensībās, kur iespējams iegūt reitinga punktus.

Vismane "Grand Slam" turnīru debitanti pieveica ļoti vieglā cīņā, kas ilga tikai 59 minūtes. Daniela pusi no četriem geimiem zaudēja ar savu servi. Abām tenisistēm vājā vieta bija spēle ar otro servi. Vismane ieguva tikai divus punktus (2/7), bet Rivera Korado tikai piecus (5/27), viņai arī septiņas dubultkļūdas.

Vismane pirms gada Parīzē 2. kārtā piekāpās junioru tenisā ļoti spēcīgajai krievietei Oļesjai Pervušinai, kura bijusi reitinga līdere.

Šoreiz Danielas otrā pretiniece būs 15 gadus vecā ASV pārstāve Aleksa Noela (7. vieta junioru rangā) vai 17 gadus vecā poliete Iga Švjateka. Viņai šobrīd junioru rangā tikai 265. vieta, bet Švjateka ir bijusi 6. vietā. Iga junioru turnīros nav piedalījusies kopš pagājušā gada "French Open". Švjatekai WTA rangā 344. vieta.

Vismanes labākais rezultāts "Grand Slam" turnīros ir janvārī Melburnā sasniegtais "Australian Open" ceturtdaļfināls.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2018-06-03 23:43, pirms 6 gadiem
Es pirms pāris gadiem arī tā cerēju, bet tagad diemžēl arvien vairāk pārliecinos, ka nekas daudz labāks par Marcinkēvičas sasniegumiem laikam nesanāks. Ostapenko spēlētajam tenisam viņa netiek pat tuvumā.
, 2018-06-03 23:58, pirms 6 gadiem
Kili rakstīja: tā spēlē nākamais Latvijas pirmais numurs

cerams nesakāps galvā un nenoraks savu karjeru kā Ostapenko
Slims ???
, 2018-06-04 08:51, pirms 6 gadiem
Var jau paveikties, bet Svjateka ir situsi 100-nieka spēlētājas, arī kolumbieti, kurai Seva zaudēja pirms nedēļas.

Marcinkeviču viņa jau ir apspēlējusi, uz pirmo simtu joprojām ceru.
, 2018-06-04 10:39, pirms 6 gadiem
Kili rakstīja: tā spēlē nākamais Latvijas pirmais numurs

cerams nesakāps galvā un nenoraks savu karjeru kā Ostapenko
Tu esi trollis vai tiešām esi savā prātā izdomājis kaut ko tik unikālu!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.