Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Bartone "Eddie Herr" turnīrā zaudē pusfinālā

Bartone "Eddie Herr" turnīrā zaudē pusfinālā
Kamilla Bartone
Foto: Richard van Loon

16 gadus vecā Latvijas tenisiste Kamilla Bartone Breidentonā (Florida) notiekošajā lielajā junioru turnīrā "Eddie Herr International Junior Championship" pusfinālā zaudēja gan vienspēļu, gan dubultspēļu sacensībās.

Junioru ranga 30. pozīcijas īpašniece Bartone vienspēļu turnīra pusfinālā ar 2:6, 5:7 piekāpās 17 gadus vecajai ASV tenisistei Elizabetei Mandlikai, kura reitingā atrodas divas pozīcijas augstāk.

Bartone Mandlikai zaudēja arī dubultspēļu pusfinālā, kur kopā ar Ukrainas tenisisti Diānu Hodanu ar 6:1, 2:6, 5:10 zaudēja Mandlikas un polietes Annas Herteles pārim, kas vēlāk uzvarēja arī finālā.

Bartone vienspēļu sacensībās, kur nepiedalījās neviena no ranga pirmā desmitnieka tenisistēm, bija izlikta ar sesto numuru un piektdien ceturtdaļfinālā ar 7:6(5), 6:3 apspēlēja turnīra pirmo numuru Aleksu Noelu. 16 gadus vecā amerikāniete pašreiz rangā ir 20. vietā, bet viņas rekords ir 5. vieta. Savukārt Bartonei 28. vieta.

Breidentonā uz zaļā māla seguma notika pirmais no gada izskaņas diviem prestižiem junioru turnīriem Floridā. "Eddie Herr International Junior Championship" ir "Grade 1" līmeņa turnīrs, bet nākamajā nedēļā Planteišanā gaidāmais "Orange Bowl" ir junioru līmenī visaugstākās kategorijas "Grade A" turnīrs.

Breidentonā zaudējot pusfinālā, Bartone palika divu uzvaru attālumā no Aļonas Ostapenko panākuma atkārtošanas. Ostapenko 2013. gadā kļuva par "Eddie Herr International Junior Championship" uzvarētāju.


, 2018-12-02 08:53, pirms 5 gadiem
Diezgan pavāji! Jāsaņemās!
Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.