Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko Pekinā sāk ar zaudējumu dubultspēlē

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko Pekinā sāk ar zaudējumu dubultspēlē
Aļona Ostapenko
Foto: AFP/Scanpix

Aļona Ostapenko ar Rumānijas tenisisti Soranu Kirsteju šodien Pekinas "Premier Mandatory" turnīra 1. kārtas mačā zaudēja cīņas favorītēm Monikai Nikulesku un Sūvejai Šjē (Rumānija/Taivāna) – 4:6, 3:6.

Mačā, kurā spēka spēle piekāpās dažādībai, Ostapenko ar pārinieci pēc četriem geimiem bija vadībā ar breiku (3:1), taču pārsvars uzreiz zaudēts. Kirstejai piektajā geimā četras kļūdas, bet aiznākamajā geimā neprecīzi darbojās Latvijas tenisiste. Arī cīņas turpinājumā krietni precīzāka spēle pretinieču komandai.

Par piedalīšanos vienā mačā Pekinā pienākas 10 reitinga punkti un 4807 dolāru prēmiju.

Ļoti iespējams, ka Ostapenko šodien nospēlēja savu sezonas pēdējo dubultspēli. Aļonai 2017. gads bijis produktīvākais ne tikai vienspēlēs, bet arī dubultspēlēs, kur viņai arī divi tituli, abus iegūstot "Premier" līmenī. Aļona februārī kopā ar polieti Alicju Rosolsku uzvarēja Sanktpēterburgā, bet aprīlī ar ASV veterāni Rakeli Atavo triumfēja Štutgartē.

Ostapenko jūnijā sasniedza dubultspēļu ranga rekordu, tiekot līdz 32. vietai, bet šobrīd viņa atrodas piecas pozīcijas zemāk.

     [+] [-]

, 2017-10-03 08:32, pirms 7 gadiem
Iesildījās!