Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Marcinkevičai zaudējums ITF dubultspēļu pusfinālā Anglijā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Marcinkevičai zaudējums ITF dubultspēļu pusfinālā Anglijā
Diāna Marcinkeviča un Viviana Haizene. Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Latvijas trešā rakete Diāna Marcinkeviča piektdien pabeidza Vokingas ITF W25 sērijas dubultspēļu turnīru, kur piedalījās kopā ar Vācijas tenisisti Vivianu Haizeni. Viņas tika līdz pusfinālam, nopelnot 18 reitinga punktus.

Latvijas un Vācijas komanda Anglijā bija izsēta ar ceturto numuru. Diāna ar pārinieci 1. kārtā ar rezultātu 3:6, 6:4, 10:6 uzvarēja Horvātijas un Francijas duetu Silvija Ņiriča/Mirtile Žorže. Marcinkeviča Ņiričai zaudēja vienspēļu turnīra 1. kārtā (3:6, 3:6).

Marcinkeviča un Haizene 2. kārtā jeb ceturtdaļfinālā pieveica Aleksandru un Kataržinu Pitakas (Lielbritānija) – 6:2, 6:3, bet pusfinālā ar 5:7, 6:4, 8:10 piekāpās ar otro numuru izsētajai Lielbritānijas un Indijas komandai Neikta Beinsa/Ankita Raina. Pretinieces uzvaru nodrošināja ar piekto mačbumbu.

Marcinkeviča uzvarējusi 26 ITF dubultspēļu turnīros, bet šogad viņai vēl nav neviena titula, turklāt tikai vienā turnīrā izdevies sasniegt finālu. Tas notika jūnija beigās W25 turnīrā Perigē, kur viņa līdz finālam tika kopā ar kolumbieti Mariju Fernandu Eraso Gonsalesu.

Marcinkeviča arī nākamajā nedēļā spēlēs W25 turnīrā Anglijā uz "hard" seguma, kad viesosies Čisvikā.