Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Runča un Lileikite iekļuvušas pamatturnīrā Polijā

Krišs Upenieks

Runča un Lileikite iekļuvušas pamatturnīrā Polijā
Lina Lileikite
Foto: Jānis Cīrulis, Sportacentrs.com

Latvijas tenisistes Adrija Runča un Lina Lileikite iekļuvušas Polijas pilsētā Ilavā notiekošajā ITF 10 000 sērijas pamatturnīrā. Savukārt Viļņā (Lietuva) notiekošajā ITF 10 000 sērijas dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā uzvaru izcīnījis Latvijas duets Artūrs Kazijevs un Miķelis Lībietis.

Ilava (Polija) ITF 10 000 sērijas turnīrs

Polijas pilsētā Ilavā šonedēļ startē divas Latvijas tenisistes - Adrija Runča un Lina Lileikiti. Abas tenisistes vakar kvalifikācijas pirmajā kārtā izcīnīja uzvaras. Šodien Runčai un Lileikitei bija jāaizvada izšķirošās spēles par iekļūšanu pamatturnīrā. Runčai bija jātiekas ar slovākieti Renatu Kuricovu, bet Lileikitei ar lietuvieti Joanu Eidukoniti.

Adrija Runča pēc zaudēta pirmā seta ar 3:6 spēja saņemties un atlikušos divus uzvarēt diezgan pārliecinoši ar 6:4, 6:1. Linas Lileikites mačā spraigs bija tikai pirmais sets, kuru ar 7:6(3) uzvarēja latviete. Otrajā setā Latvijas tenisiste savai pretiniecei neatstāja nekādus variantus - 7:6(3), 6:0. Abām Latvijas tenisistēm pirmajā kārtā būs jātiekas ar Polijas tenisistēm, attiecīgi Runčai ar Barbaru Sobažkevicu, bet Lileikitei ar Agatu Baransku.

Vankūvera (Kanāda) ITF 75 000 sērijas turnīrs

Latvijas dāmu dubultspēļu līdere Līga Dekmeijere šonedēļ devusies uz Kanādu, kur Vankūveras ITF 75 000 sērijas turnīrā izmēģina spēkus arī vienspēlēs. Pirmajā kvalifikācijas spēlē Līgai izdevās apspēlēt Kanādieti Marianu Žoduā (6:2, 7:5), bet šodien ar 4:6, 4:6 nācās zaudēt rangā augstāk esošajai amerikānietei Geilai Brodskijai. WTA rangā Līga gan nopelnīja vienu reitinga punktu un visticamāk spēlēs arī dubultspēļu sacensībās.

Viļņa (Lietuva) ''Future'' sērijas turnīrs

Jau ziņojām, ka Viļnas vienspēļu turnīra pamatturnīrā spēlēs Artūrs Kazijevs un Deniss Pavlovs, bet pieci Latvijas tenisisti nepārvarēja kvalifikāciju. Šodien dubultspēļu turnīru uzsāka Latvijas duets Artūrs Kazijevs un Miķelis Lībietis, kuriem pirmajā kārtā bija jātiekas ar Somijas duetu Hurinainenu un Venakoski. Spēle izvērtās ļoti spraiga, tomēr trīs setu cīņā uzvaru izcīnīja Latvijas duets - 7:6(5), 6:7(6),10:4

Izmantotie resursi:
ITF Tennis - Home Page

     [+] [-]

, 2010-08-03 11:02, pirms 14 gadiem
Malace meitenes.. Visvairāk prieks par savu kl.biedreni Adriju, meitenei tikai 16 gadi, un jau šitā spēlē..! Lai veicas!