Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Sevastova sasniedz dubultspēļu turnīra pusfinālu Itālijā

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Sevastova sasniedz dubultspēļu turnīra pusfinālu Itālijā
Ksenija Palkina un Anastasija Sevastova

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova vakar Itālijas pilsētas Kuneo ITF 100 000 sērijas tenisa turnīrā iekļuvusi dubultspēļu pusfinālā. Pārī ar Kirgizstānas tenisisti Kseniju Palkinu viņa ar 1:6, 6:4, 11:9 pieveica horvātietes Martičas un slovēnietes Hercogas duetu.

Jau ziņojām, ka Kuneo ITF 100 000 sērijas tenisa turnīru Anastasija uzsāka otrdien, kad guva uzvaru gan vienspēļu, gan dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā. Vakar Itālijā ik pa brīdim lija, tāpēc spēles nedaudz aizkavējās, tomēr dubultspēļu ceturtdaļfināla maču Sevastova un Palkina paspēja aizvadīt.

Viņu pretinieces bija horvātiete Petra Martiča un slovēniete Polona Hercoga, kuras spēli iesāka krietni labāk, uzvarot pirmo setu ar 6:1. Tomēr tāpat kā pirmajā kārtā Sevastova un Palkina atkal spēja atspēlēties un uzvarēja kā otro setu (6:4), tā supetaibreiku – 11:9. Šodien, ja atļaus laika apstākļi, Sevastovai un Palkinai jau būs jāaizvada pusfināla cīņa pret francūzieti Matildi Johansoni un čehieti Petru Cetkovsku (izliktas ar 2. numuru). Par pusfināla sasniegšanu katra no sportistēm jau nopelnījusi pa 70 reitinga punktiem.

Šodien Sevastovai plānota arī vienspēļu turnīra otrās kārtas spēle. Pretiniece gan joprojām nav zināma, jo rumāniete Edina Galovitsa un itāliete Vivjena Vjerina savu spēli nav izspēlējušas. To viņas centīsies izdarīt šodien, bet 2. kārtas mačs plānots pievakarē.

Izmantotie resursi:
itftennis.com

  -2 [+] [-]

, 2009-07-02 11:24, pirms 15 gadiem
Ja viss sanāk tad 3 spēles vienā dienā, jācer jau ka tik traki nebūs