Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

Ostapenko zaudējums jauktajā dubultspēlē

Ostapenko zaudējums jauktajā dubultspēlē
Aļona Ostapenko
Foto: WTA

Aļonai Ostapenko kopā ar Brazīlijas tenisistu Brunu Suaresu neizdevās pārvarēt "French Open" jaukto dubultspēļu turnīra 1. kārtu, divu setu mačā ar 2:6, 6:7(5) zaudējot Polijas un Jaunzēlandes komandai Alicja Rosolska/Maikls Venuss.

35 gadus vecais Suaress ir dubultspēļu speciālists ar 24 tituliem un šobrīd 9. vietu rangā. Pērn veiksmīgi spēlējot kopā ar Džeimiju Mareju, viņš tika līdz 2. vietai. Suaress pagājušajā gadā kopā ar Mareju uzvarēja "Australian Open" un "US Open". Brazīlieša kontā ir arī trīs "Grand Slam" jaukto dubultspēļu tituli – viens Melburnā un divi Ņujorkā.

Ostapenko kopā ar šodien pretinieku komandā bijušo Rosolsku februārī izcīnīja savu pirmo WTA dubultspēļu titulu, kad abas uzvarēja "Premier" turnīrā Sanktpēterburgā.

Izlikti ar astoto numuru un maču sākuši favorīti statusā, Ostapenko un Suaress pēc neveiksmīga sākuma atguvās un 2. setā atspēlēja breiku, bet pie rezultāta 6:5 uzņemšanā nespēja izmantot setbumbu, kad servēja Rosolska. Polijas tenisiste setbumbas izspēlē izcēlās ar "forehand" apvedošo sitienu pa līniju. Ostapenko taibreikā pretinieku mačbumbas izspēlē pie 5:6 netrāpīja otro servi.

Ostapenko "Grand Slam" jauktajās dubultspēlēs startēja trešo reizi. Pirmajās divās viņa spēlēja kopā ar Austrijas tenisistu Oliveru Maraku, pērn debijā Vimbldonā sasniedzot pusfinālu, bet Ņujorkā zaudējot pirmajā spēlē.


, 2017-06-02 21:06, pirms 7 gadiem
manas prognozes dubultspēlēm izgāzās, lai gan varbūt pat labi ka tā jo galvenā cīņa vienspēlēs ir priekšā, un tur spēkus vajadzēs
, 2017-06-03 07:57, pirms 7 gadiem
pūce rakstīja: manas prognozes dubultspēlēm izgāzās, lai gan varbūt pat labi ka tā jo galvenā cīņa vienspēlēs ir priekšā, un tur spēkus vajadzēs
Izčakarēja abus dubulspēļu partnerus,diez vai viņ nākotnē vēl ar Aļonu spēlēs?
Darja Semeņistaja. Foto: Zumapress/Scanpix
1

Semeņistaja kapitulē "WTA 125" astotdaļfināla pēdējā setā

Turcijas dienvidu pilsētā Antaljā turpinās "WTA 125" turnīrs uz māla. Latvijas tenisa otrā rakete Darja Semeņistaja šodien 1/8 finālā zaudēja japānietei Mojukai Učijimai - 6:7, 0:6.
Diāna Marcinkēviča. Foto: Diego Runggaldier / tennis-valgardena.com

Marcinkēvičai zaudējums ITF W75 turnīra dubultspēļu pirmajā kārtā

LETA. Latvijas tenisiste Diāna Marcinkēviča trešdien pārī ar lietuvieti Justinu Mikulskīti Francijā cieta zaudējumu Starptautiskās tenisa federācijas (ITF) Kruasi Bobūras W-75 sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pirmajā kārtā.
Daniela Vismane. Foto: Mauri Levandi/Estonian Tennis Association

Vismane sasniedz W35 ceturtdaļfinālu Spānijā

Katalonijas pilsētā Terasā turpinās W35 tenisa turnīrs uz māla. Latvijas ceturtais numurs Daniela Vismane šodien 1/8 finālā uzvarēja Jekaterinu Reingoldu - 6:2, 7:6(3).