Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Ostapenko sasniedz dubultspēļu pusfinālu

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Ostapenko sasniedz dubultspēļu pusfinālu
Aļona Ostapenko
Foto: AP/Scanpix

Aļona Ostapenko ceturtdien kopā ar Polijas tenisisti Alicju Rosolsku sasniedza Sanktpēterburgas "Premier" sērijas dubultspēļu pusfinālu.

Ostapenko un Rosolska ceturtdaļfināla mačā divu neizsēto komandu cīņā ar rezultātu 6:1, 5:7, 10:8 pieveica Krievijas komandu Anna Kaļinska/Irina Hromačova.

Latvijas un Polijas duetam mača otrajā daļā divreiz nācās atspēlēties. 2. setā bija pa spēkam tikt atpakaļ, esot iedzinējos ar 3:5, tomēr galotnē atzīts zaudējums, kad Ostapenko neveiksmīgi nospēlēja pie tīkla.

Savukārt supertaibreikā pretiniecēm bija pat trīs punktu pārsvars (5:2). Tobrīd Ostapenko precīzi spēlēja uz gala līnijas, bet Rosolska apliecināja meistarību spēlē pie tīkla, un Aļona ar pārinieci tādā veidā deficītu likvidēja un vēlāk vēlreiz atspēlējās, no 6:8 uzvarot četrās izspēlēs pēc kārtas.

Ostapenko pērn šajā turnīrā piedalījās ar Krievijas tenisisti Jevgeņiju Rodinu, 1. kārtā ļoti sīvā cīņā ar 5:7, 5:7 zaudējot tā brīža pasaules spēcīgākajai komandai Martina Hingisa/Sanja Mirza. Šogad tikšana līdz pusfinālam dod 185 punktus un 6060 dolāru prēmiju. Par vietu finālā būs jāsacenšas ar citu neizlikto komandu – Gabriela Dabrovski/Mihaella Krajičeka (Kanāda/Nīderlande).