Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Ostapenko un Sevastova februārī spēlēs "Arēnā Rīga"; sākusies biļešu tirdzniecība

Ostapenko un Sevastova februārī spēlēs "Arēnā Rīga"; sākusies biļešu tirdzniecība
Latvijas "Fed Cup 2018" komanda: Daniela Vismane, Anastasija Sevastova, Aļona Ostapenko, Diāna Marcinkeviča un Andis Juška. Foto: Dmitrijs Suļžics/F64

Latvijas sieviešu tenisa izlase februārī gaidāmās Federāciju kausa pasaules otrās grupas dueli ar Slovākiju aizvadīs "Arēnā Rīga" un jau sākusies biļešu tirdzniecība uz šiem mačiem.

Federāciju kausa Eiropas/Āfrikas I grupas sacensībās Latvijas sieviešu izlase šī gada sākumā, piedaloties mūsu labākajām tenisistēm Aļonai Ostapenko un Anastasijai Sevastovai, uzvarēja Poliju, Turciju, Austriju un arī spēcīgo Serbijas izlasi. Izslēgšanas spēlēs, Hantimansijskā uzvarot arī spēcīgo Krievijas izlasi, tika izcīnītas tiesības sieviešu tenisa izlasei būt starp pasaules 16 spēcīgajām valstīm. Līdz ar to jau 2019. gada 9.-10. februārim izlase spēlēs Federāciju kausa pasaules II grupā, “Arēnā Rīga” uzņemot Slovākijas tenisa izlasi. Latvijas sieviešu izlase šobrīd ieņem 15. vietu pasaules rangā, bet Slovākijas izlase atrodas 12. vietā.

"Liels prieks un gandarījums par mūsu izlases skaistajām uzvarām, kurās mūsu meitenes, parādot īstu cīnītāju raksturu un pašaizliedzību, pieveica tenisa lielvalstis - Krieviju, Serbiju, Poliju, Turciju un Austriju. Šie nozīmīgie panākumi ir devuši mums iespēju jau pavisam drīz vērot mūsu lielisko izlasi Latvijā," izteicies Latvijas Tenisa savienības prezidents Juris Savickis. "Tenisa līdzjutēji varēs baudīt visaugstākās klases sieviešu tenisu Rīgā un mums būs unikāla iespēja klātienē just līdzi un atbalstīt Latvijas labākās tenisistes – Aļonu Ostapenko, Anastasiju Sevastovu, Danielu Vismani, Kamillu Bartoni un Diānu Marcinkēviču. Ceru, ka ar līdzjutēju atbalstu, mūsu tenisistes parādīs visaugstākās kvalitātes tenisu un Latvijas tenisa izlase iekļūs starp Pasaules 8 spēcīgākajām tenisa valstīm.”

Biļetes uz Latvijas un Slovākijas spēlēm būs iespējams iegādāties visās “Biļešu Servisa” tirdzniecības vietās, kā arī interneta vietnē Biļetes - BIĻEŠU SERVISS : KATRAM SAVU... Līdz 2. decembrim līdzjutējiem būs iespējams iegādāties tikai biļetes uz abām spēļu dienām ar ieguvumu līdz 33%. Skolēniem, studentiem, pensionāriem un personām ar īpašām vajadzībām biļetes uz abām spēļu dienām būs pieejamas ar papildus atlaidi ļaujot ietaupīt līdz pat 44% atkarība no cenu kategorijas. Biļetes uz atsevišķām spēļu dienām būs pieejamas no 4. decembra.

Informāciju sagatavoja:
Latvijas Tenisa savienība


, 2018-10-01 12:29, pirms 6 gadiem
Svētajam Jurim atkal prieks, ka Arēnā
, 2018-10-01 12:34, pirms 6 gadiem
Biļetes padārgas. Pirks tad, kad toč zināms, ka abas spēlēs un nebūs kaut ko sastiepušas.
, 2018-10-01 12:50, pirms 6 gadiem
jbk rakstīja: Biļetes padārgas. Pirks tad, kad toč zināms, ka abas spēlēs un nebūs kaut ko sastiepušas.
Sastiept var nedēļu pirms mačiem. Nopērc lētās pa 11.20
, 2018-10-01 12:55, pirms 6 gadiem
Apskatījos cenas. Gribas aiziet bet pašā centrā 1.stāvā 62 eiro. Citās labās vietās 42 eiro. Tādās vidējās 22 bet sliktākās galos, augstu 12 eiro. Tenisu klātienā nekad vēl neesmu vērojis un nevēlos pirmā reizē sēdēt sliktās vietās bet 42 eiro .Vai nav par daudz?
, 2018-10-01 12:55, pirms 6 gadiem
Maped rakstīja: Sastiept var nedēļu pirms mačiem. Nopērc lētās pa 11.20
plus 0,60 klāt biļetes cenai.
, 2018-10-01 13:27, pirms 6 gadiem
FUNS rakstīja: Apskatījos cenas. Gribas aiziet bet pašā centrā 1.stāvā 62 eiro. Citās labās vietās 42 eiro. Tādās vidējās 22 bet sliktākās galos, augstu 12 eiro. Tenisu klātienā nekad vēl neesmu vērojis un nevēlos pirmā reizē sēdēt sliktās vietās bet 42 eiro .Vai nav par daudz?
Nopērc lēto biļeti un pēc tam pārsēdies labākā vietā. Šaubos, vai Arēna būs izpirkta. Nav jau hokejs vai basketbols.
, 2018-10-01 14:28, pirms 6 gadiem
otins rakstīja: Nopērc lēto biļeti un pēc tam pārsēdies labākā vietā. Šaubos, vai Arēna būs izpirkta. Nav jau hokejs vai basketbols.
Pērn DR spēlēs tā darīju.
, 2018-10-01 16:27, pirms 6 gadiem
no 8-12 ir ok, lētākais gala cipars ar transportu tāpat būs kādi 60 eiro.
Tās pa 42 ļoti labas vietas. Cik saprotams, tas par abām dienām. Vietējiem ok cena.

Atvēru tuvāko Paris masters - no kvalifikācijas par brīvu līdz 39 par finālu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Daniela Vismane un Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt

Semeņistaja/Vismane piedzīvo pirmo kopīgo zaudējumu ITF tūrē

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas tandēms Darja Semeņistaja un Daniela Vismane sāka ar 1/4 finālu un piekāpās Grieķijas-Šveices duetam - 5:7, 5:7.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
5

W75 otrajā kārtā Semeņistaja atzīst māla speciālistes pārākumu

Šveices dienvidu municipalitātē Kjaso turpinās W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros. Latvijas otrā rakete Darja Semeņistana šodien otrajā kārtā jeb 1/8 finālā piekāpās francūzietei Luā Buāsonai - 5:7, 1:6.
Darja Semeņistaja. Foto: Beatriz Ruivo / tenis.pt
1

Semeņistaja sasniedz W75 astotdaļfinālu, Vismane un Marcinkēviča zaudē

Šveicē sācies W75 tenisa turnīrs ITF tūres ietvaros, kur piedalās arī Latvijas otrā, trešā un ceturtā rakete. Pirmajā kārtā Darja Semeņistana šodien izcīnīja uzvaru, bet Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane zaudēja.