Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Gulbis pirmo reizi kopš 2009. gada spēlēs "Heineken Open" Jaunzēlandē

Rolands Eliņš

Gulbis pirmo reizi kopš 2009. gada spēlēs "Heineken Open" Jaunzēlandē
Davis Ferers un Ernests Gulbis "Heineken Open" rīkotāju stilizācijā
Foto: Festivaloftennis.co.nz

Ernests Gulbis un Davids Ferers piedalīsies "2015 Heineken Open" turnīrā Jaunzēlandē, kurš norisināsies nākamā gada janvārī, nedēļu pirms "Australian Open" sākuma.

"Heineken Open" ir "ATP World Tour 250 series" kalendārā un nākamajā gadā notiks 39. reizi. Turnīra organizētāji paziņojuši, ka turnīrā savu dalību apstiprinājuši ATP ranga piektais numurs, spānis Davids Ferers un Ernests Gulbis. Sacensības sāksies 12. janvārī

"Oklendai ir lieliska reputācija, un iesākt 2015. gada sezonu ar ceļojumu uz Jaunzēlandi noteikti būs forši," atzinis Gulbis. "2014. gads man izvērties kā labākais karjerā, tādēļ ceru, ka nākamsezon varēšu kāpt vēl augstāk. "Heineken Open" ir man piemērots, un nevaru sagaidīt, kad nokļūšu tajā."

"Heineken Open" norisināsies nedēļu pirms "Australian Open" sākuma, bet Gulbis parasti šo nedēļu ir izlaidis. Pēdējo reizi tieši pirms "Australian Open" Gulbis spēlēja 2011. gadā, bet pēdējo trīs gadu laikā viņš janvāra sākumā spēlējis tikai Dohas turnīrā. Jāatgādina, ka Gulbis tieši pirms sev ļoti veiksmīgā "French Open" šogad piedalījās un uzvarēja Nicas turnīrā.

Jaunzēlandes turnīrā piedalīsies arī pašreizējais titula ieguvējs Džons Isners, bet Ferers bija uzvarējis trīs reizes pēc kārtas no 2011. līdz 2013. gadam, kā arī 2007. gadā. Gulbis "Heineken Open" spēlējis tikai vienreiz - 2009. gadā viņš iekļuva otrajā kārtā, kurā atzina tobrīd ranga devītajā vietā esošā Huana Martina del Potro pārākumu.

"Jau šobrīd būt drošiem par trīs "TOP 15" spēlētāju klātbūtni turnīrā ir vienkārši iespaidīgi," paziņojuši turnīra organizētāji. "Nav šaubu, ka 2015. gadā "Heineken Open" varēs lepoties ar vienu no visspēcīgākajiem dalībnieku sastāviem." Savukārt sponsoru "Heineken" pārstāvji uzskata, ka lieliem panākumiem pretim ejošais Gulbis noteikti spēs ieinteresēt skatītājus ar savām darbībām gan laukumā, gan ārpus tā.

Izmantotie resursi:
Heineken Open David Ferrer, and Roland Garros...

  -1 [+] [-]

, 2014-10-01 14:24, pirms 10 gadiem
Atkal būs - "Žulbis" vienu gadu tas bija ļoti izteikti

Ernests varēs arī mēģināt pārspēt savu rekordu raketes mešanā augstumā cik atceros tad pēdēja reizē viņš teica ka raketi varot uzmest ļooti augstu