Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Lileikitei neizdodas sasniegt pamatturnīru

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Lileikitei neizdodas sasniegt pamatturnīru
Lina Lileikite
Foto: www.liepajniekiem.lv

Liepājas tenisa skolas audzēknei Linai Lileikitei šodien Bukarestē (Rumānija) neizdevās sasniegt ITF 10 000 sērijas vienspēļu turnīra pamatsacensības. Kvalifikācijas izšķirošajā mačā Lina pārliecinoši atzina mājinieces Bjankas Hinku pārākumu – 2:6, 1:6.

17 gadus vecā Lileikite šogad sākusi startēt dažādos starptautiskos ITF 10 000 sērijas turnīros. Aprīlī viņa bija devusies uz trīs turnīru sēriju Horvātijā, kur gan neizdevās pārvarēt kvalifikāciju, bet tagad devusies uz Rumāniju, kur Bukarestē norisinās kārtējais ITF 10 000 sērijas turnīrs.

Tā kā WTA rangā liepājnieces vārds nav atrodams, tad sacensības viņai ir jāsāk no kvalifikācijas. Bukarestē Linai izdevās uzvarēt divas pretinieces – ar 1:6, 6:1, 6:3 tika uzveikta mājiniece Andrea Istrate, bet ar 6:1, 6:3 brazīliete Žuliana Barbosa Bačelara. Arī neviena no šīm sportistēm rangā neatrodas, bet trešā Linas pretiniece gan bija rangā – 16 gadus mājiniece Bjanka Hinku visai bieži bija startējusi dažādos turnīros, kas bija devis 1022. vietu. Pret šo pretinieci Linai daudz variantu nebija – 2:6, 1:6, un debija kādā no pamatturnīriem jāatliek uz citu reizi.

Jaunnedēļ Bukarestē notiks vēl viens ITF 10 00 sērijas turnīrs un arī tā dalībnieču pulkā atrodams Linas Lileikites vārds.

Izmantotie resursi:
itftennis.com