Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Podžus abos setos nenosargā pārsvaru un zaudē pusfinālā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Podžus abos setos nenosargā pārsvaru un zaudē pusfinālā
Mārtiņš Podžus
Foto: Romāns Kokšarovs, F64

Mārtiņš Podžus (ATP 829.) nākamajā dienā pēc kādreizējā Top 100 spēlētāja Marsela Ilhana uzvarēšanas Antaljas "Futures 15 000" sērijas turnīra pusfinālā ar 3:6, 5:7 zaudēja Krievijas tenisistam Ivanam Ņedeļko (ATP 387.).

Abiem tā bija otrā tikšanās. Pirmajā, kas notika 2014. gadā "Futures" sacensībās Igaunijā, Podžum tika viegla 2:1 uzvara ar pretinieka izstāšanos.

Šodienas mačā Podžus abos setos bija vadībā ar breiku, turklāt 1. setā viņam pat bija divu breiku pārsvars, taču Mārtiņš no 3:0 zaudēja sešus geimus pēc kārtas. Savukārt 2. setā viņš bija priekšā ar 3:1.

Podžum pēc sestdienas neveiksmes "Futures" pusfinālos ir negatīva 6-7 bilance. Antaljā, kur mači notiek uz māla seguma, viņam bija sezonas pirmais pusfināls. Ar tā sasniegšanu nopelnīti seši punkti.

Podžus finālā pēdējo reizi spēlēja pagājušā gada maijā Verobīčā, Floridā, kur zaudēja. Savukārt pēdējais no trim tituliem iegūts 2015. gada jūnijā Stambulā.