Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:345, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere Meksikā zaudē 1. kārtā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Dekmeijere Meksikā zaudē 1. kārtā
Līga Dekmeijere
Foto: JJ#48/Flickr

Līgas Dekmeijeres neveiksmīgā sezona turpinājās arī Meksikā, kur viņa kopā ar Čehijas tenisisti Nikolu Frankovu nespēja pārvarēt Monterejas WTA "International" sērijas dubultspēļu turnīra 1. kārtu – 6:7(3), 5:7 pret ASV tenisistēm Eižu Muhamadu un Eliju Villu.

Dekmeijere šonedēļ dubultspēļu reitingā zaudējusi vēl vienu pozīciju, ieņemot 113. vietu. Viņas pāriniecei Frankovai 175. vieta, bet pretiniecēm mazliet labāki rādītāji. Proti, Muhamada atrodas 109. vietā, bet 102. pozīcijā. Balstoties uz tenisistu vietām reitingā, neliels favorītu statuss bija Amerikas duetam.

Spēli labāk sāka Eiropas duets, kuram 1. setā bija 4:1 (divi breiki) pārsvars, taču to neizdevās nosargāt. Dekmeijere un Frankova vēlāk nespēja izservēt setu, pie 5:4 neizmantojot divas setbumbas. Pēcāk sekoja bezierunu zaudējums taibreikā, bet 2. setā pēc breika atspēlēšanas līdz taibreikam tikt neizdevās. Piedalīšanās vienā mačā devusi vienu reitinga punktu un 692 dolārus.

Dekmeijere Monterejā spēlēja trešo reizi. Arī abos iepriekšējos turnīros – 2009. un 2011. gadā – Latvijas dubultspēļu speciāliste Meksikā zaudēja jau 1. kārtā, to paveicot kopā ar attiecīgi Mašonu Vašingtoni un Sāru Borvellu. Pērn Līga šajā nedēļā spēlēja "Premier" turnīrā Čārlstonā, kur 1. kārtas barjeru nepārvarēja ar Tatjanu Mariju.

Līga šogad piedalījusies tikai trīs turnīros. "Australian Open" 1. kārtā zaudēts kopā ar Taivānas pārstāvi Čiajunu Čuanu, bet Midlendas ITF 50 000 ar savu šīs nedēļas pārinieci izdevās uzvarēt vienā mačā jeb tikt līdz ceturtdaļfinālam.