Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:778, Did:0, useCase: 3

Dekmeijere: "Uz Vimbldonu jāmeklē cita pāriniece"

Jānis Cīrulis
Jānis Cīrulis @ciiruls

Dekmeijere: "Uz Vimbldonu jāmeklē cita pāriniece"
Līga Dekmeijere

„Vēl vakar patrenējāmies un no viņas nebija vēlme nespēlēt, bet šodien atteikums bija strikts – kortā Baltača nedošoties”, šīs dienas nespēlēšanas iemeslus atklāja Latvijas vadošā dubultspēļu tenisiste Līga Dekmeijere.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka šorīt Latvijas tenisa fanus pārsteidza nepatīkama informācija – Līgas Dekmeijeres un Jeļenas Baltačas duets attiecies no pirmās kārtas cīņas pret krievieti Dinaru Safinu un ungārieti Agnesu Šavaju. Visticamākais iemesls bija Baltačas nevēlēšanās spēlēt, jo pavisam nesen viņa bija savainojusi muguru (tomēr vienspēļu maču aizvadīja).

Sastopot Līgu uzreiz redzams rūpju pilns skatiens. „Šorīt viņa paziņoja, ka tomēr nespēlēs. Vēl vakar patrenējāmies normāli. Kaut arī viņa daudz neskrēja, tomēr uzsist varēja un bija gatava spēlēt, tomēr šodien nolēma pat neiziet kortā. Mēģināju pierunāt vismaz uzspēlēt dažus geimus, jo tad vismaz saņemtu prēmiju par dalību turnīrā, bet tagad paliku arī bez tās (apmēram 5000 ASV dolāru).”

Tagad Dekmeijere ir jaunas pārinieces meklējumos uz Vimbldonu: „Pēc Melburnas jau šķita, ka varēsim ar viņu spēlēt kopā visos lielajos turnīros. Bija pat vēlme uzspēlēt kopā ar viņu pirms Parīzes, tomēr nu vairs nekā. Nevaru atļauties riskēt pieteikties pārī ar spēlētāju, kurai ir savainojums, kura dēļ viņa dubultspēli var tā uzmest. Tagad jāiet un jāmeklē”, Līga norāda uz vairāku spēlētāju pusi. WTA dubultspēļu ranga 63. vietu ieņemošā latviete atzina, ka arī pēdējā turnīrā Varšavā viņas pāriniece (šveiciete Timeja Bašinski) uz maču ieradusies slima, tomēr kortā izgājusi. „Daudz kas atkarīgs no katras tenisistes rakstura un cilvēcības – cita spēj motivēt sevi dubultspēlei pēc zaudētas vienspēles, cita nē”.

Arī pērn Līga pēc Parīzes bija pārinieces meklējumos uz turnīru Vimbldonā, jo ar Aleksandru Vozņaku vairs nebija vēlmes spēlēt kopā un pāris nedēļās tika sarunāta ukrainiete Viktorija Kutuzova. „Pārinieci Vimbldonai jau atradīšu, bet skumjas par šo turnīru – tomēr biju gatavojusies, labi trenējusies, bet tagad jābrauc mājup ar rūgtumu sirdī. Pirms Vimbldonas izskatās, ka būs jāspēlē ne vien Hertogenbošā, bet arī Birmingemā. Iztika jāpelna, kaut arī derēja vismaz nedēļas atpūta, lai sadziedētu nelielu rokas savainojumu”.

Spēlētāju atpūtas telpā sastopama arī Anastasija Sevastova, kura šodien aizvadījusi treniņu kopā ar savu pārinieci Reginu Kuļikovu. Liepājniecei dubultspēļu turnīra 2. kārtas mačs visticamāk gaidāms tikai piektdien, bet Vimbldonā ar Līgu kopā viņa nespēlēs – esot jau sarunāts spēlēt kopā ar Kuļikovu arī tur. Atgādinām, ka Sevastova un Dekmeijere kopā spēlēja Federācijas kausa izcīņā šī gada februārī, taču panākumus nespēja gūt.

  +1 [+] [-]

, 2010-05-26 15:26, pirms 14 gadiem
Pareizi Līga,tēmē uz kādu no Vilijamsu māsām

  +4 [+] [-]

, 2010-05-26 15:29, pirms 14 gadiem
...varētu izveidot Latvijas dubultspēļu pāri, Dekmeijere ar Sevastovu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Ontario

 +13 [+] [-]

, 2010-05-26 15:42, pirms 14 gadiem
Ontario rakstīja: ai tie un tās, kas spēlē tikai dubultspēles....da kāds tur teniss...līdzjutēju interese principā nekāda! spēles skatāmība arī nav tā kas vienspēlēs. dubultspēļu teniss ir visai nožēlojams sporta veids.
Manuprāt, Tu tomēr esi nožēlojamāks.

 +22 [+] [-]

, 2010-05-26 15:44, pirms 14 gadiem
Njā, 5000$ būtu dabūjusi, pietiktu 1/2 setu nospēlēt! Sliņķe!
Slēpts komentārs: gix
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2010-05-26 15:59, pirms 14 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Katrs, kam ir bijusi trauma saprot, ka spēlēt nav tik vienkārši.
bet vina savainojumu tacu neguva vakar. vareja uzreiz atteikt dekmeijerei

  -1 [+] [-]

, 2010-05-26 16:04, pirms 14 gadiem
zheel! ;(
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-05-26 18:08, pirms 14 gadiem
tāpē vajag būt meistarīgākai individuālajā tennisā, lai šādos brīžos vismaz varētu piedalīties , un vienspēlē kko nopelnītu, nevis paļauties tik uz dubultspēlēm, ,,un daudzām tennistēm uz to ir po...kaa piemēram izskatās arī baltačai....

njaaa, 2010 French open latvieši vnk ierija

  +6 [+] [-]

, 2010-05-26 19:41, pirms 14 gadiem
Nu no Baltačas puses tas ļoti nekorekts gājiens. Ja esi viena, dari, ko gribi, bet, ja ar tevi rēķinās otrs cilvēks, tad šitā uzmest...

     [+] [-]

, 2010-05-27 10:06, pirms 14 gadiem
te bez variantiem jāspēlē ar nastju, viņai sanāks uzmest savu pārinieci, bet tāda ir dzīve

     [+] [-]

, 2010-05-27 10:09, pirms 14 gadiem
Ontario rakstīja: ai tie un tās, kas spēlē tikai dubultspēles....da kāds tur teniss...līdzjutēju interese principā nekāda! spēles skatāmība arī nav tā kas vienspēlēs. dubultspēļu teniss ir visai nožēlojams sporta veids.
katrs pelna kā māk, un tos, kas māk nolikt ir nožēlojami